ובכל זאת, יתכן ועבורך הסט יהיה מספק...
הסטים האלו נמכרים ברשתות חשמל גדולות. תלך , תשמע, תשווה לרמקולים רציניים, ותעשה את השיקול שלך...
עבור רוב בני האדם ההבדלים לא כל כך משמעותיים, ומכיוון ועלות סט כזה מגיעה לחמישית מעלות סט רציני, יש הרבה שבוחרים ברמקולים של חברות מדבקה. אישית, קניתי לחבר סט 5 רמקולים של פירלס ה-"איומים" בפומבית ב 224 ש"ח!!! הוא מודה לי כל יום. יש כאלו שלא מתפשרים על איכות, בעיקר אם הרמקולים לשימוש מוזיקלי ולא רק סרטים, וישקיעו פי 10 על זוג.
לשיקולך...
אבל בואו תנסו להסתכל על הרמקולים הללו מנקודת מבט עממית ...
אין לי 5000 ש"ח להשקיע על רמקולים
יש לי חדר קטן, מגבר של TEAC ושני סאבים.
אני מעונין לשמוע מוסיקה טובה(רוק) וסרטים ומשחקים בXBOX ...
השאלה שלי , יש לי רמקולים של INFINITY כבר 4 שנים ואני מעוניין להחליף אותם ברמקולים בעלות נמוכה... האם אני אהיה מסופק מהם לצרכים שהזכרתי קודם ?
הם ממש טובים ומהווים סוס עבודה השווה בהחלט את הכסף.
אני רכשתי בזמנו ב1200 ש"ח 2 ראשיים 2 אחוריים וסנטר אחד.
היו מקודם 2 רמקולי צד.
בשילוב מגבר דנון מתקבלת חוויה קולנועית מושלמת וכמובן גם למוסיקה רגילה.
לסיום הם לא סתם נשמעים טוב גם בחנויות!! הם רמקולים טובים .
HezHez
תשאר עם ה-jbl .
לפי דעתי כשתשמע אותם תעדיף לא לקנות אותם .
colonel
מה הקשר לחוויה קולנועית ?
שים 5 טרנזיסטורים AM ב5 פינות של החדר ותקבל גם חוייה קולנועית .
זה שהדנון שלך יכול למתג סאונד ל-5 רמקולים לא אומר שהרמקולים האלה טובים .
תשמע רמקולים אחרים ותבין את ההבדל (אני לא מדבר על סט ב-10K).
רמקול רע ..
אבל רע בשבילי כל אחד והאוזן שלו..
קח בחשבון שאם רמקול כזה נימכר ב-1200 שקל עם הרווח של המפעל אחר כך הרווח של היבואן אחר כך המשווק ואחר כך זה אצלך..
במילים אחרות ליצר אותו עולה משהו כמו 300 שקל אולי..
colonel
אני מבין אותך גם אני הייתי בדיוק כמוך עם רמקולים של פיור אקוסטיק שהם לפחות לא רמקולי מדבקה.
אחרי שתשמע כמה דברים ותבין איך לשמוע תראה בעצמך כמה הרמקול שלך רע.
תחפש בפורום במילה פיור אקוסטיק ותראה כמה אני ואתה חשבנו אותו הדבר.
בידידות נמר.
לסיכום.
לא בגלל שיש לי משהו כזה או אחר..
עדיף לך לשמוע מהרמקולים של הטליוזיה לעוד כמה חודשים לחסוך ולקנות משהו שתוכל להנות ממנו למשך שנים.
ןעוד דבר- אני שומע הרבה על רמקולי מדבקה שהם "סוסי עבודה", "עושים ת'עבודה אחרי הכל", "אמינים", "סוחבים ת'מערכת" ושאר תיאורים שמתאימים יותר לג'פ"ס צהל"י. כל רמקול הוא "סוס עבודה". אני לא מכיר רמקול כ"כ עדין עד שהוא צריך לנוח בין קטעים או מוגבל לשעתיים עבודה ביום. רמקול צריך בראש ובראשונה להשמע טוב ולטעמו של מי שקונה אותו. לגבי העמידות או הסוסיות שלו- אל דאגה. כולם כאלה.
אם כבר, דווקא למדבקות למיניהם יש נטיה לשריפת טוויטרים תוך זמן קצר (על אף קירור השמן שלהם..) . רמקולים איכותיים יחזיקו לך 30 שנה בלי שישרף שום דבר. הדאגה שלך צריכה להיות לאיך הם נשמעים וזהו. מי שצריך להיות אולי "סוס עבודה" הם המגבר ושאר האלקטרוניקה.
מי שרוצה סוס עבודה אני מוכר סט של EAW 560 Z במחיר טוב..
מתאים לעד 500 איש במקום פתוח ותאמינו לי יותר אמין מהקודה..
מה זאת אומרת סוסי עבודה???
במילים אחרות רמקול צריך לעבוד קשה?
או שהוא צריך לעמוד בתנאים מחפירים?
אין דבר כזה סוס עבודה ..
יש דבר כזה רמקול אמין כל עוד לא חורגים מהמגבלות שלו.