פלזמה 50, פנסוניק או סמסונג ?
לסלון, מרחק צפייה 4 מטר, לאחר הרבה קריאה נראה לי 50 אינטש.
רב הצפייה כיום היא YES SD, אולי בעתיד ישודרג ל HD אבל לא בקרוב, בעתיד גם ייתכן סטרימר.
הבנתי שלתמהיל כזה מומלץ פלזמה וראיתי שהמומלצות זה פנסנוניק או סמסונג.
קראתי עוד טענה שפנסוניק סובלים יותר מהשתקפויות מסמסונג (יש ויטרינה וחלונות מאחור) כיום עם CRT פשוט סוגרים כאשר צופים בטלויזיה.
תקציב באזור ה 6-7.
בפנסוניק ראיתי את ה U20M וה S10M יקר יותר, ויש את סדרות ה X שהן זולות יותר.
כמובן שההמלצה היא ללכת לחנות להתרשם אז יש המלצות לחנויות באזור נתניה שבהן ניתן לראות דגמים של פנסוניק וסמסונג ?
כל הערה/הארה תתקבל בברכה.
בנוסף אני מחפש לאימי גם לסלון מרחק 3-3.5 טלויזיה, חשבתי על 42 אינטש.
שם כרגע עדיין רואים HOT אנלוגי האם LCD תדע להסתדר אם זה או שגם שם עדיף פלזמה ? אין דרישות איכות גבוהות מדיי.
תודה.
רב הצפייה כיום היא YES SD, אולי בעתיד ישודרג ל HD אבל לא בקרוב, בעתיד גם ייתכן סטרימר.
הבנתי שלתמהיל כזה מומלץ פלזמה וראיתי שהמומלצות זה פנסנוניק או סמסונג.
קראתי עוד טענה שפנסוניק סובלים יותר מהשתקפויות מסמסונג (יש ויטרינה וחלונות מאחור) כיום עם CRT פשוט סוגרים כאשר צופים בטלויזיה.
תקציב באזור ה 6-7.
בפנסוניק ראיתי את ה U20M וה S10M יקר יותר, ויש את סדרות ה X שהן זולות יותר.
כמובן שההמלצה היא ללכת לחנות להתרשם אז יש המלצות לחנויות באזור נתניה שבהן ניתן לראות דגמים של פנסוניק וסמסונג ?
כל הערה/הארה תתקבל בברכה.
שם כרגע עדיין רואים HOT אנלוגי האם LCD תדע להסתדר אם זה או שגם שם עדיף פלזמה ? אין דרישות איכות גבוהות מדיי.
תודה.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שאלה טובה.
ממה שקראתי בפורומים שונים אין ספק שפנסוניק לוקחת. יחד עם זאת מדובר בעלות מול תועלת. C550 של סמסונג זול יותר מה-V20 של פנסוניק. תרצה למצוא פנסוניק במחיר טוב תאלץ לחפש דגמים ישנים יותר.
הבנתי שה-C550 מתמודדת יפה מאוד עם השתקפויות כמו גם ה-V20.
שואל אותי, אני הייתי הולך על C500, חוסך כמה אלפים ועדיין נהנה מתמונה יפהפייה.
בהצלחה
ממה שקראתי בפורומים שונים אין ספק שפנסוניק לוקחת. יחד עם זאת מדובר בעלות מול תועלת. C550 של סמסונג זול יותר מה-V20 של פנסוניק. תרצה למצוא פנסוניק במחיר טוב תאלץ לחפש דגמים ישנים יותר.
הבנתי שה-C550 מתמודדת יפה מאוד עם השתקפויות כמו גם ה-V20.
שואל אותי, אני הייתי הולך על C500, חוסך כמה אלפים ועדיין נהנה מתמונה יפהפייה.
בהצלחה
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
כדאי שתראה קודם כל דגמים ואל תשווה מותגים.
דבר שני, לכל פלאזמה יש השתקפות, כולל הדגמים בעלי פילטר נוגד השתקפות. אם יש לך חלון מול המסך, כך בחשבון שיהיו השתקפויות, כמעט כמו ב CRT.
על כל מקרה, אם בכל אופן אתה הולך על פלזמה, לך על הדגמים בעלי הפילטר, כמו C550, או S10/20 (אם קיים), V10 של פנסוניק.
בהצלחה
דבר שני, לכל פלאזמה יש השתקפות, כולל הדגמים בעלי פילטר נוגד השתקפות. אם יש לך חלון מול המסך, כך בחשבון שיהיו השתקפויות, כמעט כמו ב CRT.
על כל מקרה, אם בכל אופן אתה הולך על פלזמה, לך על הדגמים בעלי הפילטר, כמו C550, או S10/20 (אם קיים), V10 של פנסוניק.
בהצלחה
מישהוא יכול להמליץ על חנות שאפשר לראות בה דגמים של פנסוניק וסמסונג באזור נתניה ?
שאלה נוספת ששאלתי, אם למישהוא יש התייחסות כלשהיא.
תודה.
שאלה נוספת ששאלתי, אם למישהוא יש התייחסות כלשהיא.
תודה.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני לא מכיר חנויות באזור שלך. אך אני יכול להמליץ על 'העולם הדיגיטלי' ברמת השרון. יש להם מסכים של סמסונג ופנסוניק בתצוגה, בד"כ.
פרט לכך, מדובר בחנות מתמחה, אם חבר'ה מאוד מקצועים.
לגבי מסך לאימך, אם היא צופה ב SD בלבד, עדיף פלזמה. הייתי ממליץ לך על X20 או A20 של פנסוניק 42". המחיר סביר, רואים שידורים רגלים מצויין והמסך אמין וקל לתפעול.
פרט לכך, מדובר בחנות מתמחה, אם חבר'ה מאוד מקצועים.
לגבי מסך לאימך, אם היא צופה ב SD בלבד, עדיף פלזמה. הייתי ממליץ לך על X20 או A20 של פנסוניק 42". המחיר סביר, רואים שידורים רגלים מצויין והמסך אמין וקל לתפעול.
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
באזור הרצליה פיתוח ישנן לפחות 3-4 חנויות איכותיות בהן תוכל לראות את המסכים הנ"ל וגם מסכים נוספים !roia כתב:מישהוא יכול להמליץ על חנות שאפשר לראות בה דגמים של פנסוניק וסמסונג באזור נתניה ?
.
.
תודה....
הרצליה לא רחוקה כ"כ מאזור נתניה...
צהוב עולה 
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
roia
המלצתי היא מסך פנאסוניק דגם v-20 גודל 50 אינצ' . אומנם יקרה יותר אבל איכותית יותר מהסמסונג c-550 .
החנות המומלצת לרכישת הפנאסוניק היא . "פיוצר" בת"א .
בהצלחה .
המלצתי היא מסך פנאסוניק דגם v-20 גודל 50 אינצ' . אומנם יקרה יותר אבל איכותית יותר מהסמסונג c-550 .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
שותף להמלצה בנוגע לפנאסוניק (אולי קצת משוחד - גם לי יש אותה)9000es כתב:roia
בהצלחה ....
חנות נוספת מומלצת שאינה מאזור הרצליה: סטריאו סטאר מפ"ת.
צהוב עולה 
- blknom1
-
- חבר ותיק

כן, חבר'ה לא שמתם לב שהוא אמר שהתקציב שלו בסביבות 6-7K ....ronyhr כתב:שותף להמלצה בנוגע לפנאסוניק (אולי קצת משוחד - גם לי יש אותה)9000es כתב:roia
בהצלחה ....![]()
![]()
![]()
חנות נוספת מומלצת שאינה מאזור הרצליה: סטריאו סטאר מפ"ת....
C550 הכי מתאימה מבחינת תקציב ומבחינת איכות.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
erezhablknom1 כתב:כן, חבר'ה לא שמתם לב שהוא אמר שהתקציב שלו בסביבות 6-7K ....ronyhr כתב:שותף להמלצה בנוגע לפנאסוניק (אולי קצת משוחד - גם לי יש אותה)9000es כתב:roia
בהצלחה ....![]()
![]()
![]()
חנות נוספת מומלצת שאינה מאזור הרצליה: סטריאו סטאר מפ"ת....
C550 הכי מתאימה מבחינת תקציב ומבחינת איכות....
אמר אמר ........ אז מה אני מכיר מספיק חברים שהתחילו לחפש מסך בתקציב של 7k וסיימו ב 20k
מסך לא רוכשים כל יום ותמיד טוב לבחון עוד מסכים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- blknom1
-
- חבר ותיק

אם בן אדם בא ואומר שהתקציב שלו זה X אנחנו צריכים לעזור לו למצוא טלוויזיה שמתאימה לצרכים שלו ולא להפנות אותו לטלוויזיות שרחוקות מאוד מהתקציב שהוא מעמיד.. אם נפעל לפי מה שאתה אומר אז למה צריך את הפורום הזה בכלל??? הרי כל אחד יכול לבדוק איזו טלוויזיה שהוא רוצה אם אין לו תקציב מוגדר.. הבעיה מתחילה כשהתקציב מוגדר ומוגבל ואתה צריך למצוא את החלופה הטובה ביותר...
תודה לכולם,
התקציב הוא באמת באזור ה 6-7.
אני חייב לציין שאני היום רואה ב CRT בת 15 שנים בערך ומלבד הגודל שלה - 25 אינטש ממרחק של 4 מטר (ממש מפריע לראות ככה טלוויזיה) אין לי בעיות עם האיכות.
אז כמו שאתם מבינים אני לא וידיאופיל (ככה אומרים ? ),
לכן נראה לי שאני מתמקד ב C550 או בסדרת ה U או S של פנסוניק ל 50 אינטש.
ל 40 אינטש גם סדרת ה X תספק אותי או C450 של סמסונג.
שאלה נוספת, אם האיכות והמחיר באותו איזור (תקנו אותי אם לא אבל תזכרו שלא מדובר בוידאופיל) האם האפשרות בסמסונג לנגן סרטים מה USB לא נותנת נקודות זכות יפות ?
התקציב הוא באמת באזור ה 6-7.
אני חייב לציין שאני היום רואה ב CRT בת 15 שנים בערך ומלבד הגודל שלה - 25 אינטש ממרחק של 4 מטר (ממש מפריע לראות ככה טלוויזיה) אין לי בעיות עם האיכות.
אז כמו שאתם מבינים אני לא וידיאופיל (ככה אומרים ? ),
לכן נראה לי שאני מתמקד ב C550 או בסדרת ה U או S של פנסוניק ל 50 אינטש.
ל 40 אינטש גם סדרת ה X תספק אותי או C450 של סמסונג.
שאלה נוספת, אם האיכות והמחיר באותו איזור (תקנו אותי אם לא אבל תזכרו שלא מדובר בוידאופיל) האם האפשרות בסמסונג לנגן סרטים מה USB לא נותנת נקודות זכות יפות ?