רכישת פטיפון
שלום לכולם,
אני עדיין שומע תקליטים באמצעות פטיפון ישן, שאצלי משנת 1978 (!), פשוט למדי, עם מחט SHURE מקורית טובה, כאשר אני רק מחליף בו מעת לעת את הרצועה כמובן. התקליטים נשמעים עבורי חמים כמו פעם, וגם כל רעשי הלוואי מפריעים לי פחות מהעבר. עד כה, רציתי לשתף.
לעניין עצמו - זוג חברים שלנו שמע והתקנא. יש להם כמות נכבדה של תקליטים אי שם במחסן הבית, מעלי אבק, אבל הם כמהים לשמוע אותם.
אודה אם תוכלו להמליץ לי על חנות טובה, או כל גורם אחר, שמוכרים פטיפונים אמינים וטובים (לא לאודיופילים. לא הם, גם לא אני, כאלו) במחירים סבירים - גם אם אלו יד שניה, ובלבד שהוא יתן להם אחריות.
תודה.
אני עדיין שומע תקליטים באמצעות פטיפון ישן, שאצלי משנת 1978 (!), פשוט למדי, עם מחט SHURE מקורית טובה, כאשר אני רק מחליף בו מעת לעת את הרצועה כמובן. התקליטים נשמעים עבורי חמים כמו פעם, וגם כל רעשי הלוואי מפריעים לי פחות מהעבר. עד כה, רציתי לשתף.
לעניין עצמו - זוג חברים שלנו שמע והתקנא. יש להם כמות נכבדה של תקליטים אי שם במחסן הבית, מעלי אבק, אבל הם כמהים לשמוע אותם.
אודה אם תוכלו להמליץ לי על חנות טובה, או כל גורם אחר, שמוכרים פטיפונים אמינים וטובים (לא לאודיופילים. לא הם, גם לא אני, כאלו) במחירים סבירים - גם אם אלו יד שניה, ובלבד שהוא יתן להם אחריות.
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
כשאתה בודק פטפון של פרוג'קט שים לב שאין RUMBLE מהמנוע שנשמע בהאזנה לתקליט (אם קיים אז ניתן לאבחנה לפני התחלת הרצועה הראשונה בתקליט, ברווח שבין הרצועות ובסוף התקליט). כדי לוודא שזה RUMBLE ולא HUM פשוט מרימים את הזרוע מהתקליט ושומעים אם הרעש נמשך או מפסיק. אם הוא נמשך זה HUM ואם הוא מפסיק זה RUMBLE. ה-RUMBLE מהמנוע של פרוג'קט נשמע כמו HUM של 50HZ ולכן קל להגיע למסקנה שזה HUM. הרמת הזרוע מהתקליט לא קשורה ל-HUM והוא ישמע גם כשהזרוע למעלה. שים לב שהמנוע מסתובב כל זמן הבדיקה.
גם לבעית ה-RUMBLE אם קיימת, יש פתרון מצויין.
בעיקרון אם הפטפון לא "סובל" מהבעיה הזאת הוא בהחלט פטפון מצויין. אני ממליץ עליו.
לינק שתוכל להעזר בו לטובת בחינת הפרוג'קט
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
גם לבעית ה-RUMBLE אם קיימת, יש פתרון מצויין.
בעיקרון אם הפטפון לא "סובל" מהבעיה הזאת הוא בהחלט פטפון מצויין. אני ממליץ עליו.
לינק שתוכל להעזר בו לטובת בחינת הפרוג'קט
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
PROJECT
לפטיפונים של PROJECT אין לא RUMBLE ןלא HUM.
אני מבקש להפסיק מיידית את ההשמצות האלה שסיבתן אישית ומכוונת לפגוע בי, כיבואן החברה .
PROJECT הוא היצרן הגדול ביותר בעולם לפטיפונים איכותיים, אם היתה בעיה כלשהיא בפטיפונים שלהם היא היתה עולה באחת מעשרות הסקירות שנעשו על הפטיפונים שהחברה מייצרת, מאחד ממאות החקוחות שמשתמשים בפטיפונים אלה בארץ, או מאחת החנויות שמשווקות אותן.
מעולם, חוץ ממך מר חנן, לא עלתה שום בעיה כזו. גם אתה, אחרי חודשים של שימוש בפטיפון לא העלית בדעתך שיש בעיה ואכן אין בעיה.
[behave]
נערך על ידי עפר: האשמות לא מבוססות כנגד מנהל בפורום
[/behave]
אני מציע לך שתפסיק מיידית.
אני מבקש להפסיק מיידית את ההשמצות האלה שסיבתן אישית ומכוונת לפגוע בי, כיבואן החברה .
PROJECT הוא היצרן הגדול ביותר בעולם לפטיפונים איכותיים, אם היתה בעיה כלשהיא בפטיפונים שלהם היא היתה עולה באחת מעשרות הסקירות שנעשו על הפטיפונים שהחברה מייצרת, מאחד ממאות החקוחות שמשתמשים בפטיפונים אלה בארץ, או מאחת החנויות שמשווקות אותן.
מעולם, חוץ ממך מר חנן, לא עלתה שום בעיה כזו. גם אתה, אחרי חודשים של שימוש בפטיפון לא העלית בדעתך שיש בעיה ואכן אין בעיה.
[behave]
[/behave]
אני מציע לך שתפסיק מיידית.
איל פור
אילפור,
חנן, להבדיל ממך, דווקא מפרגן לך... לפחות ככה זה מרגיש לי!
שים לב לאיך הוא מסיים את חוות דעתו,
"בעיקרון אם הפטפון לא "סובל" מהבעיה הזאת הוא בהחלט פטפון מצויין. אני ממליץ עליו."
בנוסף הוא ציין שגם במידה ויש את הבעיה , יש פיתרון מצויין.
אני אישית קטונתי מלהתייחס להערות שלו לגביי המוצר, אם כי במידה והייתי בשוק לפטיפון הנ"ל, מה שהוא כתב, היה גורם לי לרצות את המכשיר!
(כמובן שכל עוד, ואני לא שומע את הבעיות עליהן הוא דיבר), ובמידה והמוצר לרוב או תמיד לא סובל מבעיה זו, אתה לא צריך להתרעם.
מעבר לכך, עושה רושם שאתה מאוד נגדו בכל התייחסות שלך, למה
חנן, להבדיל ממך, דווקא מפרגן לך... לפחות ככה זה מרגיש לי!
שים לב לאיך הוא מסיים את חוות דעתו,
"בעיקרון אם הפטפון לא "סובל" מהבעיה הזאת הוא בהחלט פטפון מצויין. אני ממליץ עליו."
בנוסף הוא ציין שגם במידה ויש את הבעיה , יש פיתרון מצויין.
אני אישית קטונתי מלהתייחס להערות שלו לגביי המוצר, אם כי במידה והייתי בשוק לפטיפון הנ"ל, מה שהוא כתב, היה גורם לי לרצות את המכשיר!
(כמובן שכל עוד, ואני לא שומע את הבעיות עליהן הוא דיבר), ובמידה והמוצר לרוב או תמיד לא סובל מבעיה זו, אתה לא צריך להתרעם.
מעבר לכך, עושה רושם שאתה מאוד נגדו בכל התייחסות שלך, למה
- chalmh
- חבר מביא חבר

אייל,
אני לא משמיץ את מוצרי פרוג'קט. נהפוך הוא.
אני לא יודע איך אתה מגיע למסקנה הזאת. אבל ישנה בעית RUMBLE בפטפונים ואני לא היחידי שעלה על הבעיה הזאת. אם תכנס לפורומים כמו VYNILENGINE תוכל למצוא לא מעט (בלשון המעטה) תלונות על בעיות כאלה. אני לא אפרט לינקים על מנת באמת לא לפגוע בשם הטוב של פרוג'קט כי אני עדיין חושב שיש להם מוצרים טובים. הרי מול אותן תלונות וביקורת ישנן כתבות ומאמרים המשבחים את המוצרים של פרוג'קט. אז כל אחד רשאי לדבוק במה שהוא מאמין. אפשר תמיד לטעון שגם אלו וגם אלו מגמתיים לכן השיפוט הוא אינדיבידואלי.
אני לא רוצה להכנס לויכוח הזה אבל אוכל רק לומר שישנה בעיה, אם לא בכל הפטפונים אז בחלק מהם ולכן הצעתי למי שרוכש מיד שניה שיוודא. אני גם ציינתי שיש פתרון לבעיה ואני סומך עליך כיבואן של המוצר שתדע לפתור אותה.
יש לי הערכה רבה למוצרים של פרוג'קט שאם לא כן לא הייתי בעליו של RPM5. הזרוע של הפטפון הזה היא פשוט פנטסטית ומאפשרת להפיק בסים מדוייקים שהרבה פטפונים ברמה שלהם ואפילו יותר מרמתם לא מסוגלים להפיק.
לידיעתך, גם המלצתי לא פעם לאנשים ששאלו אותי, לרכוש פרוג'קטים כפטפון בסטאפ שלהם.
לדעתי, מי שמנצל כל הזדמנות לנגח את האחר זה אתה. אין לי שום דבר נגדך באופן אישי לא נגד פרוג'קט או כיבואן. אני לא יודע מה הסיבה ליחס הזה מצידך, אבל אם זה מה שאתה חושב אז יהא כך.
אני לא יודע מאין אתה מסיק שיש לי אינטרסים מסחריים. נראה לך שאני אעזוב משרה מצויינת באינטל לטובת מכירת כמה "בונבוניירות" במקרה הטוב או כלום במקרה הרע? יתכן שאני מטומטם אבל לא עד כדי כריתת הענף שעליו אני יושב.
הסר דאגה מליבך ותשתחרר כבר מתסביך הרדיפה הזה. אין לי שום דבר נגדך.
אני לא משמיץ את מוצרי פרוג'קט. נהפוך הוא.
אני לא יודע איך אתה מגיע למסקנה הזאת. אבל ישנה בעית RUMBLE בפטפונים ואני לא היחידי שעלה על הבעיה הזאת. אם תכנס לפורומים כמו VYNILENGINE תוכל למצוא לא מעט (בלשון המעטה) תלונות על בעיות כאלה. אני לא אפרט לינקים על מנת באמת לא לפגוע בשם הטוב של פרוג'קט כי אני עדיין חושב שיש להם מוצרים טובים. הרי מול אותן תלונות וביקורת ישנן כתבות ומאמרים המשבחים את המוצרים של פרוג'קט. אז כל אחד רשאי לדבוק במה שהוא מאמין. אפשר תמיד לטעון שגם אלו וגם אלו מגמתיים לכן השיפוט הוא אינדיבידואלי.
אני לא רוצה להכנס לויכוח הזה אבל אוכל רק לומר שישנה בעיה, אם לא בכל הפטפונים אז בחלק מהם ולכן הצעתי למי שרוכש מיד שניה שיוודא. אני גם ציינתי שיש פתרון לבעיה ואני סומך עליך כיבואן של המוצר שתדע לפתור אותה.
יש לי הערכה רבה למוצרים של פרוג'קט שאם לא כן לא הייתי בעליו של RPM5. הזרוע של הפטפון הזה היא פשוט פנטסטית ומאפשרת להפיק בסים מדוייקים שהרבה פטפונים ברמה שלהם ואפילו יותר מרמתם לא מסוגלים להפיק.
לידיעתך, גם המלצתי לא פעם לאנשים ששאלו אותי, לרכוש פרוג'קטים כפטפון בסטאפ שלהם.
לדעתי, מי שמנצל כל הזדמנות לנגח את האחר זה אתה. אין לי שום דבר נגדך באופן אישי לא נגד פרוג'קט או כיבואן. אני לא יודע מה הסיבה ליחס הזה מצידך, אבל אם זה מה שאתה חושב אז יהא כך.
אני לא יודע מאין אתה מסיק שיש לי אינטרסים מסחריים. נראה לך שאני אעזוב משרה מצויינת באינטל לטובת מכירת כמה "בונבוניירות" במקרה הטוב או כלום במקרה הרע? יתכן שאני מטומטם אבל לא עד כדי כריתת הענף שעליו אני יושב.
הסר דאגה מליבך ותשתחרר כבר מתסביך הרדיפה הזה. אין לי שום דבר נגדך.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- אילפור
-
- עוסק בתחום

RUMBLE
אין שום בעיה של RUMBLE או HUM, בפטיפונים של PROJECT. כל רעש שיכול להיות קיים הוא מתחת לסף הרעש השמיע המקובל.
בכל פטיפון בעולם ניתן לשמוע רעש קל כאשר פותחים את הווליום גבוה מאוד ומצמידים את האוזן לרמקול. זה חסר משמעות לחלוטין. רעש שעוצמתו פחותה מעוצמת הסיגנל החלש ביותר, אינו נחשב כ"רעש".
העובדה היא שאף לקוח של פרוגקט לא פנה אלי מעולם עם בעיה כזאת.
[behave]
[/behave]
בכל פטיפון בעולם ניתן לשמוע רעש קל כאשר פותחים את הווליום גבוה מאוד ומצמידים את האוזן לרמקול. זה חסר משמעות לחלוטין. רעש שעוצמתו פחותה מעוצמת הסיגנל החלש ביותר, אינו נחשב כ"רעש".
העובדה היא שאף לקוח של פרוגקט לא פנה אלי מעולם עם בעיה כזאת.
[behave]
[/behave]
איל פור
- chalmh
- חבר מביא חבר

איל,
רציתי לשמור על תיבת פנדורה סגורה אבל כדי לא להחשב כמי שהוא המתלונן היחיד בעולם על הבעיה בפרוג'קטים. אז...
באשר ל-HUM ו-RUMBLE בפרוג'קטים, הרי כמה לינקים:
http://www.vinylengine.com/phpBB2/viewtopic.php?t=16149
http://www.vinylengine.com/phpBB2/viewtopic.php?t=30890
http://www.vinylengine.com/phpBB2/viewtopic.php?t=20607
http://www.vinylengine.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3713
מספיק? רוצה עוד לינקים?
אם כבר מדברים על התנ"ך האם שאול המלך, אבשלום וקיין אינם מזכירים משהו?
את בעית ה-RUMBLE מהמנוע כבר גיליתי עם הבונבוניירה MK1 ולא הנוכחית.
איל, אם אתה כל כך בקי בעסקים שלי, אולי אתה יודע כמה בונבוניירות MK1 שיווקתי? אני מזמין אותך להלשין עלי במס ההכנסה על שיווק לא חוקי.
אבל אתה תצטרך להוכיח את טענותיך.
נכון, הצעתי לשני גורמים להשתתף איתי בפיתוח הבונבוניירה MK2 ולכשזה יסתיים המוצר יהיה שלהם. מאחר והגורמים הנ"ל לא גילו עניין בנושא נאלצתי לפתח את המוצר בעצמי ולעצמי. זה היה לפני הרבה חודשים ואולי אפילו שנה. מאז זרמו הרבה מים בנהר וכרגע אין לי שום כוונות שיווק אלא להנות מהמוצר בעצמי. האב טיפוס השני ניתן במתנה לחבר יקר לי ללא כל תמורה.
אני אמנם לא חייב לך שום דין וחשבון, אך מתוך יושר והגינות אני חושף את הכל כאן.
איל, אתה כורת במו ידיך את הענף שעליו אתה יושב והאמן לי ללא סיבה. אנשים קוראים את מה שאתה כותב. מה אתה חושב שהם חושבים עליך?
כדי לעזור לך אני מפסיק את הוויכוח אתך. לי אין מה להפסיד, לך יש וחבל.
רציתי לשמור על תיבת פנדורה סגורה אבל כדי לא להחשב כמי שהוא המתלונן היחיד בעולם על הבעיה בפרוג'קטים. אז...
באשר ל-HUM ו-RUMBLE בפרוג'קטים, הרי כמה לינקים:
http://www.vinylengine.com/phpBB2/viewtopic.php?t=16149
http://www.vinylengine.com/phpBB2/viewtopic.php?t=30890
http://www.vinylengine.com/phpBB2/viewtopic.php?t=20607
http://www.vinylengine.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3713
מספיק? רוצה עוד לינקים?
אם כבר מדברים על התנ"ך האם שאול המלך, אבשלום וקיין אינם מזכירים משהו?
את בעית ה-RUMBLE מהמנוע כבר גיליתי עם הבונבוניירה MK1 ולא הנוכחית.
איל, אם אתה כל כך בקי בעסקים שלי, אולי אתה יודע כמה בונבוניירות MK1 שיווקתי? אני מזמין אותך להלשין עלי במס ההכנסה על שיווק לא חוקי.
אבל אתה תצטרך להוכיח את טענותיך.
נכון, הצעתי לשני גורמים להשתתף איתי בפיתוח הבונבוניירה MK2 ולכשזה יסתיים המוצר יהיה שלהם. מאחר והגורמים הנ"ל לא גילו עניין בנושא נאלצתי לפתח את המוצר בעצמי ולעצמי. זה היה לפני הרבה חודשים ואולי אפילו שנה. מאז זרמו הרבה מים בנהר וכרגע אין לי שום כוונות שיווק אלא להנות מהמוצר בעצמי. האב טיפוס השני ניתן במתנה לחבר יקר לי ללא כל תמורה.
אני אמנם לא חייב לך שום דין וחשבון, אך מתוך יושר והגינות אני חושף את הכל כאן.
איל, אתה כורת במו ידיך את הענף שעליו אתה יושב והאמן לי ללא סיבה. אנשים קוראים את מה שאתה כותב. מה אתה חושב שהם חושבים עליך?
כדי לעזור לך אני מפסיק את הוויכוח אתך. לי אין מה להפסיד, לך יש וחבל.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- אילפור
-
- עוסק בתחום

חסר משמעות
אין לי מושג מי כתב את הלינקים האלה, איך המערכת שלו בנויה ומה מקור הבעיה (הפטיפון? הראש? ההגברה? מקור רעש חיצוני?).
עובדה: ב-10 השנים האחרונות יצרה חברת פרוגקט מעל 300,000 פטיפונים. אז ל4 משתמשים יש בעיה שמקורה לא ברור.
ממש נהדר.
כאמור, מאות אנשים בארץ קנו את הפטיפונים האלה - ללא שום בעיה מאלו שהזכרת.
מר חנן הנכבד: אתה ממשיך להתאמץ ולהשמיץ את המותג הנמכר ביותר והחזק ביותר בתחום.
[behave]
[/behave]
עובדה: ב-10 השנים האחרונות יצרה חברת פרוגקט מעל 300,000 פטיפונים. אז ל4 משתמשים יש בעיה שמקורה לא ברור.
ממש נהדר.
כאמור, מאות אנשים בארץ קנו את הפטיפונים האלה - ללא שום בעיה מאלו שהזכרת.
מר חנן הנכבד: אתה ממשיך להתאמץ ולהשמיץ את המותג הנמכר ביותר והחזק ביותר בתחום.
[behave]
[/behave]
איל פור
- chalmh
- חבר מביא חבר

איל,
אני באמת מתאפק לא לעלוב בך.
אני לא מודה על שום אינטרסים מסחריים. אינטרסים הם רק בירבורים ולא מסחר, אז על מה אתה מנסה להסתמך? יש לך עובדות לכך שאני סוחר או מקדם מכירות של מוצר כלשהו שעומד להמכר? מה, אתה נביא? הנבואה ניתנה לילדים ולטפשים. אני מודה על רצון בשיתוף פעולה כבסיס לפיתוח מוצר. אפילו לא הועלה שמץ של שמץ דיבור על תמורה כלשהי לפיתוח. כאחד שלא מכיר אותי, אתה נמהר ונחפז למסקנות שיפילו אותך לבסוף. אתה לא יודע כמה סיוע נתתי לאנשים ללא תמורה ואפילו לי זה עלה בכסף. כמה רעיוניות העברתי לגורמים שונים ללא תמורה כלשהי או תמורה ממשית נחשבת וביחס לרעיון. אז אל תנסה לבנות על הענין כי אין לו בסיס. בבונבוניירה MK2 יש IP כלומר (INTELECTUAL PROPERTY) בקונספט התכנון וחשבתי שזה יכול להקנות יתרון לגורם שיהיה מוכן לשתף פעולה בפיתוח. לדידי זה היה סיפוק טכני ולאותו גורם יתרון משמעותי בתחרות על מוצר בשוק (מבחינת ביצועים). כך חשבתי וכך אני עדיין חושב.
אני באמת לא רוצה להכנס לעומק ומישהו אחר במקומי היה עונה לך בצורה שונה לחלוטין. וישנם פורומים כאלה שיורדים נמוך.
מי שמתרעם בשירשורים זה אתה ולא אני.
מעולם לא אמרתי שכל הפטפונים של פרוג'קט סובלים מהבעיה הזאת. ציינתי שחלקם סובלים מזה וכדאי לבדוק בטרם קניה ובמיוחד מיד שניה. אם אתה חושב שזה רק 4 אנשים יבושם לך. אני יכול להוכיח ... עזוב, אני לא רוצה להכנס לזה. עדיף להפסיק כאן. אין לכך שום תוחלת.
אני באמת מתאפק לא לעלוב בך.
אני לא מודה על שום אינטרסים מסחריים. אינטרסים הם רק בירבורים ולא מסחר, אז על מה אתה מנסה להסתמך? יש לך עובדות לכך שאני סוחר או מקדם מכירות של מוצר כלשהו שעומד להמכר? מה, אתה נביא? הנבואה ניתנה לילדים ולטפשים. אני מודה על רצון בשיתוף פעולה כבסיס לפיתוח מוצר. אפילו לא הועלה שמץ של שמץ דיבור על תמורה כלשהי לפיתוח. כאחד שלא מכיר אותי, אתה נמהר ונחפז למסקנות שיפילו אותך לבסוף. אתה לא יודע כמה סיוע נתתי לאנשים ללא תמורה ואפילו לי זה עלה בכסף. כמה רעיוניות העברתי לגורמים שונים ללא תמורה כלשהי או תמורה ממשית נחשבת וביחס לרעיון. אז אל תנסה לבנות על הענין כי אין לו בסיס. בבונבוניירה MK2 יש IP כלומר (INTELECTUAL PROPERTY) בקונספט התכנון וחשבתי שזה יכול להקנות יתרון לגורם שיהיה מוכן לשתף פעולה בפיתוח. לדידי זה היה סיפוק טכני ולאותו גורם יתרון משמעותי בתחרות על מוצר בשוק (מבחינת ביצועים). כך חשבתי וכך אני עדיין חושב.
אני באמת לא רוצה להכנס לעומק ומישהו אחר במקומי היה עונה לך בצורה שונה לחלוטין. וישנם פורומים כאלה שיורדים נמוך.
מי שמתרעם בשירשורים זה אתה ולא אני.
מעולם לא אמרתי שכל הפטפונים של פרוג'קט סובלים מהבעיה הזאת. ציינתי שחלקם סובלים מזה וכדאי לבדוק בטרם קניה ובמיוחד מיד שניה. אם אתה חושב שזה רק 4 אנשים יבושם לך. אני יכול להוכיח ... עזוב, אני לא רוצה להכנס לזה. עדיף להפסיק כאן. אין לכך שום תוחלת.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מר אילפור,
הינך אינטרסנט ברור בנושא הזה בתור יבואן המותג.
אם דרכך להתמודד עם טענות היא להאשים אנשים באינטרסטים מסחריים, אז תעשה את זה במקומות אחרים.
אם היתה לנו ספק שבספקות שחנן הוא בעל אינטרסט כלשהו, הוא לא היה מנהל קטגוריה.
במידה ותחזור על פעולה זו פעם נוספת, נאלץ להפרד לצמיתות. כשיהיה לך משהו קונסטרוקטיבי לומר, אתה מוזמן לעשות זאת כאן, במידה ומתחשק לך לעשות התקפות אישיות כנגד אדם כלשהו (לא רק מנהל קטגוריה, באופן פרטי) תאלץ לעשות את זה במקומות אחרים.
זוהי הזהרה ראשונה ואחרונה בנושא.
אם דרכך להתמודד עם טענות היא להאשים אנשים באינטרסטים מסחריים, אז תעשה את זה במקומות אחרים.
במידה ותחזור על פעולה זו פעם נוספת, נאלץ להפרד לצמיתות. כשיהיה לך משהו קונסטרוקטיבי לומר, אתה מוזמן לעשות זאת כאן, במידה ומתחשק לך לעשות התקפות אישיות כנגד אדם כלשהו (לא רק מנהל קטגוריה, באופן פרטי) תאלץ לעשות את זה במקומות אחרים.
זוהי הזהרה ראשונה ואחרונה בנושא.
איילoferlaor כתב:מר אילפור,
זוהי הזהרה ראשונה ואחרונה בנושא....
חנן איש יקר
חף מכל אינטרס או פוזה!
בחיית מה קרה לך
הוא בעל פרוג'קט בעצמו(ולעניות דעתי מאד אוהב אותו).
אין כאן מסע השמצות אלא רצון עז לעזור.
כך רגיעון נשום עמוק וקרא בעיון את הפוסט.
ושים לב שאין ולו השמצה אחת למעט זהירות ברכישה מיד שנייה.
לא מתאים
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- chalmh
- חבר מביא חבר

תודה עופר.
הבהרה חוזרת:
כל מה שאני כותב או מגיב בפורום הזה הוא לטובת העשרת הידע של המשתמשים במידע, בין אם הוא נושא חן או אינו נושא חן בעיני קורא זה או אחר, בין אם הוא סוחר, לקוח או סתם מתעניין. אני משתדל לעשות זאת באוביקטיביות האישית המירבית ולמיטב שיפוטי הטכני.
את פרוייקט הבונבוניירה MK2 פרסמתי בפורום לטובת הכלל למטרת לימוד ושיתוף בחווית העשיה. בכוונת מכוון לא פירסמתי את האשכול תחת קטגורית DIY כי חשבתי לנכון שבפורום האנלוגי יהיו לזה יותר מתעניינים וקהל יעד יחודי. הייתי בקלות יכול לשמור את הקלפים קרוב לחזה ולא לכתוב על כך בכלל. מה גם שהפרסום בפורום מאפשר לעקוב אחר הנעשה שלב אחר שלב כולל הדברים הנכונים שנעשו והשגיאות שבדרך. אני רואה בזה מעין אבן דרך לגבי עצמי ודרכי אל קהל הקוראים. השיתוף בלבטים הטכניים עשויות לשמש קוראים אחרים בעתיד כדי להבין כיצד לאמץ דרכי פעולה ב-DIY וכיצד להמנע מטעויות, והכל מתואר שלב אחר שלב בזמן אמת. זה אמנם נמשך ונמתח לאורך זמן בשל אילוצים כאלה ואחרים.
ברור לכל בר דעת שקיימים וויכוחים בין אסכולות שונות.
ישנם סוחרים נוספים בפורום ואף אחד מהם לא חשד בי כמי שמקדם מכירות של עצמוי פרט לאדם אחד. מסע ההכפשה השקרי נגדי נראה על פניו כטינה אישית סמויה וללא סיבה. המעניין הוא שכולם פרט לאדם אחד מברכים ומפרגנים ואני מודה להם. ישנם גם כאלה שביקרו אותי או העירו לי לגבי פרט טכני כזה או אחר (כגון יאיר ואריה) ואני מקבל זאת בברכה רבה כדי ללמוד להבא או כדי אפילו ליישם את ההערות כבר עתה. אני מוקיר תודה גם למבקרים ולמעירים כי השלמות אינה נחלתו של אף אחד פרט לקב"ה.
הבהרה חוזרת:
כל מה שאני כותב או מגיב בפורום הזה הוא לטובת העשרת הידע של המשתמשים במידע, בין אם הוא נושא חן או אינו נושא חן בעיני קורא זה או אחר, בין אם הוא סוחר, לקוח או סתם מתעניין. אני משתדל לעשות זאת באוביקטיביות האישית המירבית ולמיטב שיפוטי הטכני.
את פרוייקט הבונבוניירה MK2 פרסמתי בפורום לטובת הכלל למטרת לימוד ושיתוף בחווית העשיה. בכוונת מכוון לא פירסמתי את האשכול תחת קטגורית DIY כי חשבתי לנכון שבפורום האנלוגי יהיו לזה יותר מתעניינים וקהל יעד יחודי. הייתי בקלות יכול לשמור את הקלפים קרוב לחזה ולא לכתוב על כך בכלל. מה גם שהפרסום בפורום מאפשר לעקוב אחר הנעשה שלב אחר שלב כולל הדברים הנכונים שנעשו והשגיאות שבדרך. אני רואה בזה מעין אבן דרך לגבי עצמי ודרכי אל קהל הקוראים. השיתוף בלבטים הטכניים עשויות לשמש קוראים אחרים בעתיד כדי להבין כיצד לאמץ דרכי פעולה ב-DIY וכיצד להמנע מטעויות, והכל מתואר שלב אחר שלב בזמן אמת. זה אמנם נמשך ונמתח לאורך זמן בשל אילוצים כאלה ואחרים.
ברור לכל בר דעת שקיימים וויכוחים בין אסכולות שונות.
ישנם סוחרים נוספים בפורום ואף אחד מהם לא חשד בי כמי שמקדם מכירות של עצמוי פרט לאדם אחד. מסע ההכפשה השקרי נגדי נראה על פניו כטינה אישית סמויה וללא סיבה. המעניין הוא שכולם פרט לאדם אחד מברכים ומפרגנים ואני מודה להם. ישנם גם כאלה שביקרו אותי או העירו לי לגבי פרט טכני כזה או אחר (כגון יאיר ואריה) ואני מקבל זאת בברכה רבה כדי ללמוד להבא או כדי אפילו ליישם את ההערות כבר עתה. אני מוקיר תודה גם למבקרים ולמעירים כי השלמות אינה נחלתו של אף אחד פרט לקב"ה.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
כאחד שקיבל מחנן עזרה אישית
ושלח אליו אישית לביתו חלק של פטיפון שתוקן עלידו ועל חשבונו
ונשלח חזרה אליי מתוקן מקצועית ללא שום תשלום או משהו
ומרצונו האישי החופשי לחלוטין ..
אני מתנער ומוקיע ובז לכל התקפה אישית עליו
כבעל אינטרס כל שהוא
כן הוא בעל אינטרס כבד וברור
לעזור לכל חבר בפורום באשר הוא
בכל דבר הקשור למוסיקה בכלל
ולפטיפון בפרט

ושלח אליו אישית לביתו חלק של פטיפון שתוקן עלידו ועל חשבונו
ונשלח חזרה אליי מתוקן מקצועית ללא שום תשלום או משהו
ומרצונו האישי החופשי לחלוטין ..
אני מתנער ומוקיע ובז לכל התקפה אישית עליו
כבעל אינטרס כל שהוא
כן הוא בעל אינטרס כבד וברור
לעזור לכל חבר בפורום באשר הוא
בכל דבר הקשור למוסיקה בכלל
ולפטיפון בפרט
סוף סוף קצת סדר בדברים
חנן,
בפעם האלף
. המון המון תודה על כל האינפורמציה הבליתי נידלת שלך והנכונות שלך לשתף, ולא לשמור קרוב לחזה 
אני, כמו רבים אחרים באתר, מאוד מעריכים את התמורה שלך, ולא פחות חשוב את הדרך ארץ שלך.
אילפור,
אף פעם לא מאוחר להתנצל, לדעתי רק ככה תצא מהסיפור כמו גבר אמיתי
אני לא נגדך, נהפוכו, אני המלצתי בעברי לא פעם על מוצרים שאתה מייבא, ובאהבה.... (בעיקר NUFORCE)
על מנת שאני אישית אוכל להמשיך לעשות זאת, אשמח לשמוע את התנצלותך הכנה.
כמובן שזה זכותך לא להתרגש מהאיבוד לקוחות פונטציאלים, עקב ההתבטאות הלא נאותה שלך (בהקשר לחנן), אני כרגע ביניהם... ומניח שלא היחידי.
באותה נשימה אנשים טועים... לכן התנצלות שלך תתקבל בברכה
חנן,
בפעם האלף
אני, כמו רבים אחרים באתר, מאוד מעריכים את התמורה שלך, ולא פחות חשוב את הדרך ארץ שלך.
אילפור,
אף פעם לא מאוחר להתנצל, לדעתי רק ככה תצא מהסיפור כמו גבר אמיתי
אני לא נגדך, נהפוכו, אני המלצתי בעברי לא פעם על מוצרים שאתה מייבא, ובאהבה.... (בעיקר NUFORCE)
על מנת שאני אישית אוכל להמשיך לעשות זאת, אשמח לשמוע את התנצלותך הכנה.
כמובן שזה זכותך לא להתרגש מהאיבוד לקוחות פונטציאלים, עקב ההתבטאות הלא נאותה שלך (בהקשר לחנן), אני כרגע ביניהם... ומניח שלא היחידי.
באותה נשימה אנשים טועים... לכן התנצלות שלך תתקבל בברכה