שאלה לגבי דגמי פלזמות של פנסוניק
שלום לכולם, אני חדש פה ורציתי להגיד שהאתר הזה רציני מאוד ותורם המון מידע וידע בתחום אז תודה רבה.
עכשיו לשאלתי,
הציעו לי פלזמות מדגמים של פנסוניק PA 20 ו PA 50 ו PV 60, כולם 42" ראיתי שיש מידע ב זאפ לגבי ה PA20 וחיפשתי באינטרנט מידע לגבי PA50 ו PV60 מצאתי חומר אך הבעיה שהשפה היא לא אנגלית.
כאשר מסתכלים על הנתונים היבשים של PA 20 למשל מול ה PWD8 זה נראה אותו דבר, מה הסיבה להבדל במחיר? אמרו לי שהדגמים PA יותר טובים ואיכותיים מאשר PWD, האם זה נכון?
איפה אני יכול למצוא מידע על PA50 ו PV60?
תודה רבה.
עכשיו לשאלתי,
הציעו לי פלזמות מדגמים של פנסוניק PA 20 ו PA 50 ו PV 60, כולם 42" ראיתי שיש מידע ב זאפ לגבי ה PA20 וחיפשתי באינטרנט מידע לגבי PA50 ו PV60 מצאתי חומר אך הבעיה שהשפה היא לא אנגלית.
כאשר מסתכלים על הנתונים היבשים של PA 20 למשל מול ה PWD8 זה נראה אותו דבר, מה הסיבה להבדל במחיר? אמרו לי שהדגמים PA יותר טובים ואיכותיים מאשר PWD, האם זה נכון?
איפה אני יכול למצוא מידע על PA50 ו PV60?
תודה רבה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
היי,
מביאים אותם לארץ, הפנו אותי למישהו דרך אחד מחבריי ומסתבר שהוא משווק או מייבא עצמאית מסכי פלזמה (משווק אותם לחנויות) והוא מביא רק מסכים ברמה גבוהה של פנסוניק, למשל הוא אמר לי שהמסך ברמה הכי נמוך שלו הוא PA20 שעולה לפי זאפ ~27K, המחירים הם מאוד אטרקטיבים ואני עדיין שוקל אם לפרסם אותם בפורום.
דרך אגב ראיתי את ה PA25 אצל חבר שלי שקנה מאותו משווק והתמונה אכן מדהימה אז אני מתאר לעצמי שה PA50 או ה PV60 יהיו גם מדהימות.
נימסר לי שהמסכים הללו בכמה רמות מעל ה PWD8 ונימסר לי שבעוד כמה חודשים מתחילים להביא לארץ מסכים מסדרה 9.
אז מה אתה אומר על ה PA50 ו הPV60??
דרך אגב זה מגיע עם שנתיים אחריות.
אני כרגע מארגן קנייה קבוצתית אם יש אנשים רציניים שמעוניינים להתצטרף, אני בשמחה אצרף אותם.
מביאים אותם לארץ, הפנו אותי למישהו דרך אחד מחבריי ומסתבר שהוא משווק או מייבא עצמאית מסכי פלזמה (משווק אותם לחנויות) והוא מביא רק מסכים ברמה גבוהה של פנסוניק, למשל הוא אמר לי שהמסך ברמה הכי נמוך שלו הוא PA20 שעולה לפי זאפ ~27K, המחירים הם מאוד אטרקטיבים ואני עדיין שוקל אם לפרסם אותם בפורום.
דרך אגב ראיתי את ה PA25 אצל חבר שלי שקנה מאותו משווק והתמונה אכן מדהימה אז אני מתאר לעצמי שה PA50 או ה PV60 יהיו גם מדהימות.
נימסר לי שהמסכים הללו בכמה רמות מעל ה PWD8 ונימסר לי שבעוד כמה חודשים מתחילים להביא לארץ מסכים מסדרה 9.
אז מה אתה אומר על ה PA50 ו הPV60??
דרך אגב זה מגיע עם שנתיים אחריות.
אני כרגע מארגן קנייה קבוצתית אם יש אנשים רציניים שמעוניינים להתצטרף, אני בשמחה אצרף אותם.
תיקון קל, משום מה חלק ממה שכתבתי נשמט,
שנתיים אחריות מלניר מערכות (מייבאים את NEC) אם אני לא טועה או אחריות מאלרם תדיראן שקשורים ליורוקום.
כמן כן אני עדיין שוקל האם לפרסם את העלויות של הפלזמה, אם תהיה היענות רצינית אני אפרסם.
שנתיים אחריות מלניר מערכות (מייבאים את NEC) אם אני לא טועה או אחריות מאלרם תדיראן שקשורים ליורוקום.
כמן כן אני עדיין שוקל האם לפרסם את העלויות של הפלזמה, אם תהיה היענות רצינית אני אפרסם.
לגבי דור 9 של המסכים?
האם יש לך מידע נוסף או למישהו אחר לגבי דור 9 של פנאסוניק? תאריך שיווק בארץ?
ראיתי את הדגמים האלו:
TH-42PX60U
TH-42PD60U
האם לאלו אתה מתכוון?
מור
ראיתי את הדגמים האלו:
TH-42PX60U
TH-42PD60U
האם לאלו אתה מתכוון?
מור
הי,
אין לי כרגע מספיק אינפורמציה לגבי דור 9 ואני לא רוצה רוצה להטעות אף אחד.
לגבי המודלים שציינת, אתה צודק, לאחר בדיקה מעמיקה מסתבר ש סדרת PA מקבילה ל PD וסדרת PV שבעצם דגם שהוא HD מקביל ל דגם PX שציינת.
האם יש למישהו עוד אינפורמציה לגבי המודלים הללו?
ראיתי ששתי המודלים הללו עולים יותר מ פי 2 מה PWD8 באתרים ב חו"ל.
אני מתכוון לרכוש את ה PV ורציתי לדעת אם יש פה למישהו עוד אינפרומציה.
תודה.
אין לי כרגע מספיק אינפורמציה לגבי דור 9 ואני לא רוצה רוצה להטעות אף אחד.
לגבי המודלים שציינת, אתה צודק, לאחר בדיקה מעמיקה מסתבר ש סדרת PA מקבילה ל PD וסדרת PV שבעצם דגם שהוא HD מקביל ל דגם PX שציינת.
האם יש למישהו עוד אינפורמציה לגבי המודלים הללו?
ראיתי ששתי המודלים הללו עולים יותר מ פי 2 מה PWD8 באתרים ב חו"ל.
אני מתכוון לרכוש את ה PV ורציתי לדעת אם יש פה למישהו עוד אינפרומציה.
תודה.