קניתי היום איזה מין מכונה שאמורה להכין קפה- יש כמה שאלות?
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
היום לאחר סיור קצר ביפו, קפצתי לשוק וניתקלתי שם במשהוא שניראה מאוד יפה ואמור לפי הרוכל גם להכין קפה, מיכוון שגם אני סברתי שזה הכיוון, ניפרדתי מ500 ש"ח ורכשתי את "הדבר" הזה שהיתה בנוסף גם חסרה לו הידית הזו שסמים בה את הקפה. למרות זאת, המוצר ניראה לי באותו הרגע שווה את מחירו באינטואיציה בילבד. (יכול להיות שזה היה טעות , איך שלו יהיה , אני תמיד יכול לטעון שזה קישוט יפה לביית?)
-קניתי , חיברתי בבית לחשמל ותוך פחות משתיי דקות כבר אפשר היה להקציף חלב. אין לי שמץ של מוסג אייך מכינים בזה קפה(עם ההקצפה דווקא די הסתדרתי. אבל אשמח עם תוכלו לעזור לי קצת ,
כתוב על המכונה "פאוויני" או "פאווינה " או משהוא כזה , זה ניראה דיי ישן אבל במצב ממש סבבה.
אייך אני משיג את הידית הזו כדיי להכין קפה?
זו חברה שעדיין עובדת?
זו מכונה טובה? , עובדת עים מנוף ידני , שאני דווקא דיי מבסות ממנו.
אגב , שהמיים היו חמים והרמתי את המנוף עד למצב הכי עליון , כל המיים היתרקנו מהמכונה בתוך שניות ספורות , זה תקין?
-קניתי , חיברתי בבית לחשמל ותוך פחות משתיי דקות כבר אפשר היה להקציף חלב. אין לי שמץ של מוסג אייך מכינים בזה קפה(עם ההקצפה דווקא די הסתדרתי. אבל אשמח עם תוכלו לעזור לי קצת ,
כתוב על המכונה "פאוויני" או "פאווינה " או משהוא כזה , זה ניראה דיי ישן אבל במצב ממש סבבה.
אייך אני משיג את הידית הזו כדיי להכין קפה?
זו חברה שעדיין עובדת?
זו מכונה טובה? , עובדת עים מנוף ידני , שאני דווקא דיי מבסות ממנו.
אגב , שהמיים היו חמים והרמתי את המנוף עד למצב הכי עליון , כל המיים היתרקנו מהמכונה בתוך שניות ספורות , זה תקין?
מה שדגת נראה כמו מכונת מנוף
של לה פבוני. ראה קישור לאתר הבית של היבואן:
http://www.lapavoni.co.il/machines.html
יש כאן מספר מומחים למכונות מנוף שיענו בטח במהרה.
תתחדש ובהצלחה
מיץ פטל
http://www.lapavoni.co.il/machines.html
יש כאן מספר מומחים למכונות מנוף שיענו בטח במהרה.
תתחדש ובהצלחה
מיץ פטל
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
תתחדש!
זו מכונת מנוף של לה-פבוני. כדאי שתדע שלוקח די הרבה זמן ללמוד להשתמש בה, אבל אם מצליחים - מקבלים קפה מעולה.
אני לא מכיר את המכונות האלה מספיק טוב, אבל היו לנו כמה שרשורים כאן על הלה-פבוני. חפש בהיסטוריה של האתר.
יש כמה הודעות מלאות במידע, וגם כמה חבר'ה כאן שמחזיקים מכונה דומה ויוכלו לעזור לך.
זו מכונת מנוף של לה-פבוני. כדאי שתדע שלוקח די הרבה זמן ללמוד להשתמש בה, אבל אם מצליחים - מקבלים קפה מעולה.
אני לא מכיר את המכונות האלה מספיק טוב, אבל היו לנו כמה שרשורים כאן על הלה-פבוני. חפש בהיסטוריה של האתר.
יש כמה הודעות מלאות במידע, וגם כמה חבר'ה כאן שמחזיקים מכונה דומה ויוכלו לעזור לך.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

כן תודה , לקפה עדיין לא היגעתי , אבל שמתי לב שהיא מקציפה חלב במהירות ויעילות גבוה ביותר , ממש כמו בביית קפה.
אתמול אחריי שפירסמתי בפורום, חפרתי קצת באינטרנט, והבנתי שזו מכונה שנימכרת גם היום, ודיי נפוצה אצל חובבי הקפה הביתי \ מיקצעי.
מה שכן היא חמה בתוך זמן ממש קצר, ומאוד קטנה. שזה מצויין בישבילי.
למה קשות לתיפעול?
-המנוף פשוט מחליף את המשאבה (נכון?) , אז מה שיקבע את מהירות החליטה והוצאת המנה, זה בעיקר דרגת התחינה וההידוק עם הטמפר לא?
מה שלא הבנתי באמת, זה איך אפשר לישלוט בטמפרטורה של המיים , כי ניראה שכדיי להוציא את הקיטור מאותו המיכל המשותף גם לקפה , המיים צריכים להיות יותר חמים מ 92-3 מעלות לא?
אתמול אחריי שפירסמתי בפורום, חפרתי קצת באינטרנט, והבנתי שזו מכונה שנימכרת גם היום, ודיי נפוצה אצל חובבי הקפה הביתי \ מיקצעי.
מה שכן היא חמה בתוך זמן ממש קצר, ומאוד קטנה. שזה מצויין בישבילי.
למה קשות לתיפעול?
-המנוף פשוט מחליף את המשאבה (נכון?) , אז מה שיקבע את מהירות החליטה והוצאת המנה, זה בעיקר דרגת התחינה וההידוק עם הטמפר לא?
מה שלא הבנתי באמת, זה איך אפשר לישלוט בטמפרטורה של המיים , כי ניראה שכדיי להוציא את הקיטור מאותו המיכל המשותף גם לקפה , המיים צריכים להיות יותר חמים מ 92-3 מעלות לא?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה . בדקתי באייביי אין כלום לא ב com ולא ב it מוטי הרעיון שלך נישמע טוב . אבל לא מצאתי אפ אחד שמוכר ביד 2 מכונה כזו . או בלוח אחר.
ידיות חדשות ברשת דווקא מצאתי אבל באותם מחירים כמו בארץ .
בקניה אמורים לקבל 2 ידיות ? מה אחד ל7 גרם ואחד ל 14 גרם?
אגב אין לי ידית כלל למכונה , קניתי אותה ללא הידית במודע.
ידיות חדשות ברשת דווקא מצאתי אבל באותם מחירים כמו בארץ .
בקניה אמורים לקבל 2 ידיות ? מה אחד ל7 גרם ואחד ל 14 גרם?
אגב אין לי ידית כלל למכונה , קניתי אותה ללא הידית במודע.
עדיין, אם הוא ישקיע בסט של 2 ידיות תהיה לו מכונת קפה ששווה 3500 שקל בארץ בעלות של 1000 שקל.(בהנחה שהמכונה מסוגלת לחלוט קפה והיא תקינה,גומיות שסטומים וכו')hosq כתב:בעסה לבעלי לה פבוני...
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
רק שים לב שלא מדובר בדרך ה-PRO אלא בלה פבוני רגילה. ביד שניה אפשר להשיג אותה באיזור ה-2000 ש"ח, אולי פחות.
בנוסף, כדאי לזכור שמדובר במכונה קשה יחסית להפעלה, ויש סיכוי מסוים שהיא תעלה אבק בהמשך הדרך.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

אני ניראה דווקא יהנה מהעיסוק במכונה הזו , אין לי ספק שאני ילמד בתוך זמן לא ארוך להציא ממנה את מה שצריך (אני אופטימי
)
אגב המחיר של ידית אחת זה 450 ש"ח שתיים זה כבר 900 ש"ח כך שלהשלים את הסט לגמרי אני יגמור עם 1400 ש"ח , אז אני חושב שאני אקנה ידית של ה 7 גרם, ויחכה להיזדמנות טובה לידית השניה. ? ? ?
אגב המחיר של ידית אחת זה 450 ש"ח שתיים זה כבר 900 ש"ח כך שלהשלים את הסט לגמרי אני יגמור עם 1400 ש"ח , אז אני חושב שאני אקנה ידית של ה 7 גרם, ויחכה להיזדמנות טובה לידית השניה. ? ? ?