maor199 כתב:עברתי על הרסיבר עוד פעם והגדרתי את הסאב ל LFE+MAIN את החיתוך של המדפי שמתי על 80 והגדרתי כגדולים
את הסאב הגדרתי חיתוך 80 ברסיבר, בסאב עצמו העברתי את הקרוס ל140 ואני שומע הבדל עצום
הבעיה בסאב שהוא הראשון שלי

לא היתי בטוח איך הוא אמור להשמע ואחרי כל הערב איתו אני חייב להגיד שהוא פגז הוא ממלא את הסאונד אבל לא שומעים אותו ונראה לי עדיף ככה, אני אקנה כבל יותר איכותי עם מפצל Y ואני מאמין שיהיה שיפור
כרגע הוא על מצב ON ולא STANDBY עוצמה 65 אחוז אולי עם כבל אחר אני אוכל להוריד לו את העוצמה
שמתי לב שהוא בעוצמה גבוהה הוא מוציא יותר HUMM
...
ההגדרות שלך לא נראות מתאימות.
1. החיתוך ל80HZ ברסיבר מעולה. אז מה מועיל שינוי בסאב ל140HZ אם הרסיבר חותך כבר ב 80HZ?
בקיצור אם ההגדרה ברסיבר היא 80HZ, לא הגיוני שתשמע שינוי ברגע שאתה משנה את הקרוס בסאב ל80 ומעלה.
2. ברגע שאתה מגדיר ברסיבר LFE+MAIN, גם הרמקולים הקדמיים וגם הסאב נותנים את הבאס. אותו דבר ברגע שאתה מגדיר אותם כ"גדולים". ברגע שאתה מוגדר בצורה הזו, תקבל יותר באס אבל על חשבון עיוותים בקדמיים בווליום גבוה. לכן, רק נדמה לך שהסאב עובד יותר חזק. התוספת מגיעה מהקדמיים.
תנסה לשנות ברסיבר את הקדמיים לקטנים+ באס רק ל LFE. בצורה הזו הקדמיים יעבדו בצורה הכי מדויקת ונקיה מעיוותים.
לאחר מכן, תוכל לבדוק ובאמת לשמוע את הבאס האמיתי מהסאב ולבצע שינויים/כיוונים בהתאם.