מחפש סנטר - עדכון - עכשיו מחפש סאבוופר
אהלן , יש לנו בסלון את הרמקולים הבאים :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=5492
+ זוג אחורי של Definitive .
+רסיבר Denon avr 1601
אני מחפש לקנות סנטר בנוסף , מניח שתקציב בין 500-800 , אפ צריך לחרוג וזה שווה את זה אפשרי.
תודה רבה , מתכנן לקנות בימים הקרובים...
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=5492
+ זוג אחורי של Definitive .
+רסיבר Denon avr 1601
אני מחפש לקנות סנטר בנוסף , מניח שתקציב בין 500-800 , אפ צריך לחרוג וזה שווה את זה אפשרי.
תודה רבה , מתכנן לקנות בימים הקרובים...
נערך לאחרונה על ידי Bonanja ב 14/10/2010 19:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
וודאי שיש אבל אם הקדמיים שלך הם בוז אז הגיוני שגם הסנטר שלך יהיה תואם.
אם אתה לא אוהב את הסאונד שלהם, מדוע שלא תחליף אותם?
בעקרון, הסנטר צריך להיות מאותה החברה ומאותה הסדרה של הרמקולים הקדמיים.
המדקדקים יאמרו שהסנטר צריך להיות זהה לחלוטין לרמקולים הקדמיים על מנת שגוון הסאונד של הסנטר יהיה זהה במדויק לגוון הסאונד של הקדמיים.
לדעתי, סנטר מאותה חברה ומאותה הסדרה (שבדרך כלל חולק את אותם הדרייברים שיש בקדמיים) יתאים לרוב האנשים.
ארז
אם אתה לא אוהב את הסאונד שלהם, מדוע שלא תחליף אותם?
בעקרון, הסנטר צריך להיות מאותה החברה ומאותה הסדרה של הרמקולים הקדמיים.
המדקדקים יאמרו שהסנטר צריך להיות זהה לחלוטין לרמקולים הקדמיים על מנת שגוון הסאונד של הסנטר יהיה זהה במדויק לגוון הסאונד של הקדמיים.
לדעתי, סנטר מאותה חברה ומאותה הסדרה (שבדרך כלל חולק את אותם הדרייברים שיש בקדמיים) יתאים לרוב האנשים.
ארז
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אתה ממליץ לו לרכוש את הסנטר הזה יחד עם סטליטים של בוז כרמקולים קדמיים?ofir-harlev כתב:זה שווה את המאמץ![]()
סנטר ברמה אחרת...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=34189...
ארז
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
הבן אדם רצה סנטר טוב נכון?ארז_וחני כתב:אתה ממליץ לו לרכוש את הסנטר הזה יחד עם סטליטים של בוז כרמקולים קדמיים?ofir-harlev כתב:זה שווה את המאמץ![]()
סנטר ברמה אחרת...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=34189...
ארז...
הוא ציין שלא ממש מעניין אותו ההתאמה בין הקדמיים לסנטר...
עובדה שהוא לא אוהב את הבוס בכלל
אז מה זה משנה בדיוק איזה סנטר הוא ירכוש??
ההתאמה של הסנטר לקדמיים חשובה.
תאר לעצמך שאתה שומע דיאלוג שמתחיל ברמקול הקדמי הימני, עובר לסנטר ומשם עובר לרמקול הקדמי השמאלי.
אם לא יהיה גוון סאונד דומה זה יישמע מוזר , מלאכותי ובוודאי לא אמין.
אני לא ממליץ על סידור כזה.
אם הבוז לא מוצא חן בעיניו אז מוטב שיחליף אותם ויתאים סנטר לפי הקדמיים שירכוש.
ארז
תאר לעצמך שאתה שומע דיאלוג שמתחיל ברמקול הקדמי הימני, עובר לסנטר ומשם עובר לרמקול הקדמי השמאלי.
אם לא יהיה גוון סאונד דומה זה יישמע מוזר , מלאכותי ובוודאי לא אמין.
אני לא ממליץ על סידור כזה.
אם הבוז לא מוצא חן בעיניו אז מוטב שיחליף אותם ויתאים סנטר לפי הקדמיים שירכוש.
ארז
טוב עדכון , רכשנו את הסנטר VSC10 , שומעים אחלה(עלה 900 ש"ח, עוד שנה נחליף את כל המערכת ואת זו נעביר לאיזה חדר בבית).
עכשיו נותר לי רק סאב שחסר למערכת , יש המלצה ? ואיזה תקציב צריך לסאב לחדר של 30 מטר+-? איזור ה1000 שקל לסאב חדש זה קמצ מדי או סביר?
תודה מראש.
עכשיו נותר לי רק סאב שחסר למערכת , יש המלצה ? ואיזה תקציב צריך לסאב לחדר של 30 מטר+-? איזור ה1000 שקל לסאב חדש זה קמצ מדי או סביר?
תודה מראש.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אם הלינק הפנה לסנטר של אנרג'י, הוא בכל אופן לא היה רלוונטי - רכשתי אותו שלשום 
לגבי עניין הסאב, כרגע מופיעים בלוחות אחד של ולודיין ואחד של טנוי מרקורי. הייתי קופץ להאזין להם.
לגבי עניין הסאב, כרגע מופיעים בלוחות אחד של ולודיין ואחד של טנוי מרקורי. הייתי קופץ להאזין להם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
כחובב טאנוי מושבע צר לי להגיד שהסאב הזה זה צעצוע ולא יותר. לא מספק את הסחורה. עד היום שמעתי רק 2 סאבים שלהם האחד דגם ישן (שנותן אחלה תמורה לאגרה)של 15" , שנמכר ביד שניה בכ 2000 ש"ח,ואת השני של סידרת הדיימנשן (סאב סופר איכותי)שלהם אתה לא ממש רוצה לרכושarikbh כתב:מה עדיף לדעתכם?ולמה?
TANNOY MERCURY MSUB 10 - 1000 שקל
- Velodyne CHT-8E Subwoofer - 1400 שקל
B&W ASW 300 - 1500 שקל...
בדוק את הוולודיין
בהצלחה
אגב אם כבר פתוח לי פה נושא שאלה ...
על מה אני אמור להגדיר את הרסיבר שאני רואה סרט?( אווטר , לדוגמה ב HD)
יש לי :
DOLBY PROLOGIC
VIRTUAL DVD
PCM
ANALOG
MONO MOVIE
MATRIX
ועוד הרבה....(יש אפשרות גם שאני מבלבל בין כל ההגדרות , רק לאחרונה התחלתי להתעסק עם כל העניין).
תודה
על מה אני אמור להגדיר את הרסיבר שאני רואה סרט?( אווטר , לדוגמה ב HD)
יש לי :
DOLBY PROLOGIC
VIRTUAL DVD
PCM
ANALOG
MONO MOVIE
MATRIX
ועוד הרבה....(יש אפשרות גם שאני מבלבל בין כל ההגדרות , רק לאחרונה התחלתי להתעסק עם כל העניין).
תודה
אני לא מצליח להבין משהו , אשמח אם אקבל עזרה בנושא.
היום יש לנו זוג קדמיים AM5 + סאב של BOSE , בסרטים וגם במוזיקה אני בקושי מרגיש את הסאב , מה הסיבה לזה? ראיתי את הסרטון הזה ביוטיוב ועוד כמה כאלה שהסאב פשוט חזזק מאוד , ואצלי אם אני שומע קצת באס אני מבסוט... הגברתי את ה SW ברסיבר ל12DB , אבל משום מה יש לי הרגשה כשחיברו את הרמקולים והסאב לא חיברו טוב או נכון.
כרגע הקדמיים מחוברים לסאב ישירות , והסאב מחובר לרסיבר , ככה זה אמור להיות?
תודה.
.youtube
היום יש לנו זוג קדמיים AM5 + סאב של BOSE , בסרטים וגם במוזיקה אני בקושי מרגיש את הסאב , מה הסיבה לזה? ראיתי את הסרטון הזה ביוטיוב ועוד כמה כאלה שהסאב פשוט חזזק מאוד , ואצלי אם אני שומע קצת באס אני מבסוט... הגברתי את ה SW ברסיבר ל12DB , אבל משום מה יש לי הרגשה כשחיברו את הרמקולים והסאב לא חיברו טוב או נכון.
כרגע הקדמיים מחוברים לסאב ישירות , והסאב מחובר לרסיבר , ככה זה אמור להיות?
תודה.
.youtube