שאלה על חיבורים
שלום לכולם
יש לי בבית טלוויזיה של פנסוניק 50PV80
DVD משולב רסיבר של פיוניר - HTZ373
ממיר רגיל של YES (לא HD, אלא כסוף כזה רגיל)
וקניתי XTREAMER SIDEWINTER
השאלה היא, מכיוון שאני לא כל כך מנוסה בעניין, איך לחבר בין כל המכשירים בצורה הכי טובה שהכל יעבוד דרך כל הרמקולים בצורה הכי טובה שאפשר (אם זה אפשרי בכלל)
כנראה שהייתי צריך לחשוב על זה לפני שקניתי את כל הדברים אבל עכשיו כבר מאוחר מידי אז אני מקווה שבכל זאת יש דרך
להסתדר.
תודה מראש לכל מי שיענה
יש לי בבית טלוויזיה של פנסוניק 50PV80
DVD משולב רסיבר של פיוניר - HTZ373
ממיר רגיל של YES (לא HD, אלא כסוף כזה רגיל)
וקניתי XTREAMER SIDEWINTER
השאלה היא, מכיוון שאני לא כל כך מנוסה בעניין, איך לחבר בין כל המכשירים בצורה הכי טובה שהכל יעבוד דרך כל הרמקולים בצורה הכי טובה שאפשר (אם זה אפשרי בכלל)
כנראה שהייתי צריך לחשוב על זה לפני שקניתי את כל הדברים אבל עכשיו כבר מאוחר מידי אז אני מקווה שבכל זאת יש דרך
להסתדר.
תודה מראש לכל מי שיענה
שלום ארז
XTREAMER :
כניסות: 2 x USB 2.0, וחיבור Mini-USB לחיבור המכשיר ישירות למחשב
יציאות: HDMI, RCA+Composite, יציאת שמע אופטית
רסיבר משולב : (זה מה שכתוב באתר שלהם)
AUX in, TV in (audio, cinch), Line out, Digital coaxial out, Composite video (CVBS) out, Component Video out Interlaced, S-Video out, FM Antenna, AM Antenna, Easy-Fit speaker connectors
תודה
XTREAMER :
כניסות: 2 x USB 2.0, וחיבור Mini-USB לחיבור המכשיר ישירות למחשב
יציאות: HDMI, RCA+Composite, יציאת שמע אופטית
רסיבר משולב : (זה מה שכתוב באתר שלהם)
AUX in, TV in (audio, cinch), Line out, Digital coaxial out, Composite video (CVBS) out, Component Video out Interlaced, S-Video out, FM Antenna, AM Antenna, Easy-Fit speaker connectors
תודה
טוב.
ממה שכתבת אני רואה שאין לרסיבר המשולב שלך יציאת HDMI , נכון?
אז אין לך ברירה אלא לחבר אותו למסך בחיבור קומפוננט (עבור וידאו בלבד) ואת השמע כמובן שעדיך לשמוע דרך המערכת (ולא באמצעות הרמקולים של המסך).
זה עבור צפייה ב DVD .
חיבור האקסטרימר - באמצעות HDMI ישירות למסך.
הבעיה היא שאין לך כניסת אודיו נורמלית ברסיבר המשולב שלך - אין לך כניסה אופטית או קואקסיאלית או HDMI ולכן לא תוכל לשמוע סראונד בחיבור האקסטרימר לרסיבר הזה. תוכל רק לשמוע סטראו.
נראה לי שהרסיבר המשולב הזה הוא פספוס גדול.
אתה יכול לרכוש ביד 2 רסיבר בכמה מאות ש"ח שייתן לך את כל החיבורים הנדרשים וכנראה שגם יהיה איכותי יותר ממה שיש לך.
שלח לינק לרסיבר המשולב הזה לראות שלא פספסתי משהו...
אם יש לך חיבור SCART במסך אז תשתמש בה לצורך חיבור הממיר של YES .
איזה דגם של ממיר של יס יש לך?
יש ממירים שמוציאים RGB דרך ה SCART , שזו איכות טובה, אבל לא כל הדגמים של יס.
אם אין לך כניסת SCART במסך , אז צריך להיות לך כניסת קומפוננט אבל על מנת לחבר בין SCART RGB מהממיר לכניסת הקומפוננט במסך אתה צריך טרנסקודר שעולה כ 300 ש"ח. אפשר לנסות לבדוק ביד 2 - יש הרבה שמוכרים את זה כי הם עברו לממיר HD ולא צריכים את זה.
פתרון אחר, יקר פחות אבל גם פחות איכותי זה חיבור S-VIDEO .
ארז
ממה שכתבת אני רואה שאין לרסיבר המשולב שלך יציאת HDMI , נכון?
אז אין לך ברירה אלא לחבר אותו למסך בחיבור קומפוננט (עבור וידאו בלבד) ואת השמע כמובן שעדיך לשמוע דרך המערכת (ולא באמצעות הרמקולים של המסך).
זה עבור צפייה ב DVD .
חיבור האקסטרימר - באמצעות HDMI ישירות למסך.
הבעיה היא שאין לך כניסת אודיו נורמלית ברסיבר המשולב שלך - אין לך כניסה אופטית או קואקסיאלית או HDMI ולכן לא תוכל לשמוע סראונד בחיבור האקסטרימר לרסיבר הזה. תוכל רק לשמוע סטראו.
נראה לי שהרסיבר המשולב הזה הוא פספוס גדול.
אתה יכול לרכוש ביד 2 רסיבר בכמה מאות ש"ח שייתן לך את כל החיבורים הנדרשים וכנראה שגם יהיה איכותי יותר ממה שיש לך.
שלח לינק לרסיבר המשולב הזה לראות שלא פספסתי משהו...
אם יש לך חיבור SCART במסך אז תשתמש בה לצורך חיבור הממיר של YES .
איזה דגם של ממיר של יס יש לך?
יש ממירים שמוציאים RGB דרך ה SCART , שזו איכות טובה, אבל לא כל הדגמים של יס.
אם אין לך כניסת SCART במסך , אז צריך להיות לך כניסת קומפוננט אבל על מנת לחבר בין SCART RGB מהממיר לכניסת הקומפוננט במסך אתה צריך טרנסקודר שעולה כ 300 ש"ח. אפשר לנסות לבדוק ביד 2 - יש הרבה שמוכרים את זה כי הם עברו לממיר HD ולא צריכים את זה.
פתרון אחר, יקר פחות אבל גם פחות איכותי זה חיבור S-VIDEO .
ארז
ברסיבר המשולב יש HDMI OUT
יש גם DIGITAL IN LINE 1 שכתוב בכניסה הזאת גם OPTICAL
אני מנסה למצוא צילום של החלק האחורי ואעלה...נראה לי הכי פשוט
בינתיים זהו הקישור לדגם - מהאתר של פיוניר
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... subcatid=8
ופה כתוב קצת על הכניסות/יציאות
http://www.todaygadgets.com/2008/05/12/ ... nd-system/
תודה
יש גם DIGITAL IN LINE 1 שכתוב בכניסה הזאת גם OPTICAL
אני מנסה למצוא צילום של החלק האחורי ואעלה...נראה לי הכי פשוט
בינתיים זהו הקישור לדגם - מהאתר של פיוניר
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... subcatid=8
ופה כתוב קצת על הכניסות/יציאות
http://www.todaygadgets.com/2008/05/12/ ... nd-system/
תודה
אם היה ברסיבר גם HDMI IN אז היה אפשר לחבר את האקסטרימר לרסיבר באמצעות HDMI ולשמור על אותה איכות בחיבור HDMI מהרסיבר למסך.
אם יש לך כניסה דיגיטלית ברסיבר, אז חבר את היציאה האופטית מהאקסטרימר לכניסה הזאת ברסיבר וכך תוכל לשמוע סראונד במערכת.
בנוסף, חסר ב HDMI את האקסטרימר למסך .
תוכל לבחור איך לשמוע את הסאונד - דרך המערכת (טוב לסראונד) או דרך הרמקולים של המסך.
לא פרטת את הכניסות שיש במסך (האם יש SCART ) ואת הדגם של הממיר.
ארז
אם יש לך כניסה דיגיטלית ברסיבר, אז חבר את היציאה האופטית מהאקסטרימר לכניסה הזאת ברסיבר וכך תוכל לשמוע סראונד במערכת.
בנוסף, חסר ב HDMI את האקסטרימר למסך .
תוכל לבחור איך לשמוע את הסאונד - דרך המערכת (טוב לסראונד) או דרך הרמקולים של המסך.
לא פרטת את הכניסות שיש במסך (האם יש SCART ) ואת הדגם של הממיר.
ארז
יש לך ממיר מאוד ישן.
תבקש להחליף אותו בממיר מדגם מתקדם יותר כמו 3100S .
תאמר להם שהחלפת מטלויזיה רגילה למסך דק ולממיר שיש לך אין אפילו יציאת S-VIDEO ולכן איכות הצפייה שלך גרועה (אתה יכול לחבר רק באיכות הנמוכה ביותר שקימת - חיבור קומפוזיט).
לממיר 3100S יש יציאת SCART שדרכה ניתן להעביר שידור באיכות RGB (הטובה ביותר) או באיכות S-VIDEO (עדיין טובה אבל פחות מ RGB ).
אבל, היות ואין לך כניסת SCART במסך, אתה צריך להחליט האם אתה רוצה להשקיע ברכישת טרנסקודר מ RGB לקומפוננט ואז תוכל לחבר ב SCART את הממיר של יס לטרנסקודר ואת הטרנסקודר לחבר בכבל קומפוננט לכניסה הזאת במסך.
בשביל זה אתה צריך את הממיר 3100S וגם טרנסקודר.
אם לא, אז אתה צריך ממיר שיש לו יציאת S-VIDEO , שהיא יציאה עגולה ואז עם כבל S-VIDEO אתה מתחבר ישירות למסך.
אפשר גם לחבר את הממיר 3100S באיכות S-VIDEO אבל בשביל זה צריך כבל שקצה אחד שלו זה תקעSCART (מחבר 21 פינים) וקצה שני שלו זה מחבר S-VIDEO .
ארז
תבקש להחליף אותו בממיר מדגם מתקדם יותר כמו 3100S .
תאמר להם שהחלפת מטלויזיה רגילה למסך דק ולממיר שיש לך אין אפילו יציאת S-VIDEO ולכן איכות הצפייה שלך גרועה (אתה יכול לחבר רק באיכות הנמוכה ביותר שקימת - חיבור קומפוזיט).
לממיר 3100S יש יציאת SCART שדרכה ניתן להעביר שידור באיכות RGB (הטובה ביותר) או באיכות S-VIDEO (עדיין טובה אבל פחות מ RGB ).
אבל, היות ואין לך כניסת SCART במסך, אתה צריך להחליט האם אתה רוצה להשקיע ברכישת טרנסקודר מ RGB לקומפוננט ואז תוכל לחבר ב SCART את הממיר של יס לטרנסקודר ואת הטרנסקודר לחבר בכבל קומפוננט לכניסה הזאת במסך.
בשביל זה אתה צריך את הממיר 3100S וגם טרנסקודר.
אם לא, אז אתה צריך ממיר שיש לו יציאת S-VIDEO , שהיא יציאה עגולה ואז עם כבל S-VIDEO אתה מתחבר ישירות למסך.
אפשר גם לחבר את הממיר 3100S באיכות S-VIDEO אבל בשביל זה צריך כבל שקצה אחד שלו זה תקעSCART (מחבר 21 פינים) וקצה שני שלו זה מחבר S-VIDEO .
ארז
אקסטרימר:
חבר את היציאה האופטית מהאקסטרימר לכניסה האופטית ברסיבר וכך תוכל לשמוע סראונד במערכת.
בנוסף, חבר ב HDMI את האקסטרימר למסך .
תוכל לבחור איך לשמוע את הסאונד - דרך המערכת (במיוחד טוב לסראונד) או דרך הרמקולים של המסך
את הרסיבר חבר גם ב HDMI למסך בשביל לראות DVD . את השמע עדיף לשמוע דרך המערכת - תחליש את הווליום של המסך לאפס.
ארז
חבר את היציאה האופטית מהאקסטרימר לכניסה האופטית ברסיבר וכך תוכל לשמוע סראונד במערכת.
בנוסף, חבר ב HDMI את האקסטרימר למסך .
תוכל לבחור איך לשמוע את הסאונד - דרך המערכת (במיוחד טוב לסראונד) או דרך הרמקולים של המסך
את הרסיבר חבר גם ב HDMI למסך בשביל לראות DVD . את השמע עדיף לשמוע דרך המערכת - תחליש את הווליום של המסך לאפס.
ארז
חיבור הממיר ב HDMI יאפשר לך גם לראות וגם לשמוע דרך הרמקולים של המסך.
בשביל לשמוע דרך הרסיבר והרמקולים של המערכת אתה צריך לחבר יציאת שמע מהממיר לרסיבר.
המומלץ ביותר זה דרך חיבור דיגיטלי (אופטי או קואקסיאלי) אבל אם אני לא טועה יש לך רק כניסה אופטית אחת ברסיבר, נכון?
אז תצטרך לקנות מפצל שיש לו שתי כניסות אופטיות (או יותר) ויציאה אחת.
את הממיר ואת האקסטרימר תחבר לשתי הכניסות במפצל ואת היציאת של המפצל תחבר לכניסה האופטית ברסיבר.
למפצל הזה יש מתג שבורר את הכניסה הרצויה - אקסטרימר או ממיר.
דוגמא למפצל כזה:
http://www.usbid.co.il/product1223.aspx
ארז
בשביל לשמוע דרך הרסיבר והרמקולים של המערכת אתה צריך לחבר יציאת שמע מהממיר לרסיבר.
המומלץ ביותר זה דרך חיבור דיגיטלי (אופטי או קואקסיאלי) אבל אם אני לא טועה יש לך רק כניסה אופטית אחת ברסיבר, נכון?
אז תצטרך לקנות מפצל שיש לו שתי כניסות אופטיות (או יותר) ויציאה אחת.
את הממיר ואת האקסטרימר תחבר לשתי הכניסות במפצל ואת היציאת של המפצל תחבר לכניסה האופטית ברסיבר.
למפצל הזה יש מתג שבורר את הכניסה הרצויה - אקסטרימר או ממיר.
דוגמא למפצל כזה:
http://www.usbid.co.il/product1223.aspx
ארז