הסרט בלוריי עצמו כבר בתוך המחשב , הפופקורן מנגן מבלי בעיה זו לא הסיבה שאני רוצה להמיר לה MKV פשוט אני לא מעוניין שיתפוס לי 35 גג'ה על הכונן הקשיח רוב הסרטים שלי הם קבצי MKV1080P ואני מרוצה מהאיכות הזו .
וגם זה תפוס הרבה פחות מקום (:
אשמח לדעת מהם השיטות הנפוצות שאתם נעזרים בהם ? חיפשתי בגוגל ויש כל כך הרבה דרכים .
מציע לך להוריד אותו שוב כקובץ MKV ברזולוציה המועדפת עליך.
קידודים זה דבר מורכב מאוד שמחייב ידע ונסיון רב. בדיוק בגלל זה יש שחרורים טובים
של קבוצות הידועות בקידודים האיכותיים שלהן ויש שחרורים דרעק של קבוצות
שלא מבינות מהחיים שלהן.
אני במקומך הייתי מוותר מראש.
תוריד תוכנה שנקראת ripbot264, ותעבוד איתה. אני ניסיתי כמה פעמים, עובד בסדר, תוכנה יודעת לנצל מספר ליבות וגם מספר מעבדים (אם יש לך שרת חזק לדוגמא).
לפי ניסיון שלי עדיין עדיף לפרק קובץ m2ts, להוציא וידאו, לדחוס אותו עם ripbot264, ואח"כ להרכיב mkv עם תוכנה mkvmerge, וכאן להוסיף את הפסי קול המקוריים, כך תוכל לשמור על איכות אודיו
agent__smith
אתה בטוח ש-mkvmerge מספיק? הרי דחיסה מתבצעת ע"י encoder h264, או שאני טועה?
yosizach כתב:היי מאלה הדיבורים האלה ? וויתורים עניינים למה ככה ? מבלי לנסות קודם (:
אממ עוד מישהו מציע לי מה לעשות ?
ונ.ב אין את אותה הופעה בתור קובץ MKV זה השחרור היחידי שנוצר .
...
manola צודק.
קידוד זו תורה שלמה. אתה תצטרך כמה סיבובים עד שתגיע לתוצאה סבירה. לידיעתך כל סיבוב זה כמה שעות טובות.
ליאור
...
נכון, במחשב עם שני מעבדים זה יכול לקחת בערך 4 שעות, במחשב חדש עם מעבד i5 הייתי דוחס ב7-8 שעות(אולי אפילו יותר, כי בד"כ מחשב עבד בלילה ולא עכבתי אחריו) אם אני לא טועה. מזמן כבר לא התעסקתי עם זה:)
yosizach כתב:היי מאלה הדיבורים האלה ? וויתורים עניינים למה ככה ? מבלי לנסות קודם (:
אממ עוד מישהו מציע לי מה לעשות ?
ונ.ב אין את אותה הופעה בתור קובץ MKV זה השחרור היחידי שנוצר .
...
manola צודק.
קידוד זו תורה שלמה. אתה תצטרך כמה סיבובים עד שתגיע לתוצאה סבירה. לידיעתך כל סיבוב זה כמה שעות טובות.
ליאור
...
נכון, במחשב עם שני מעבדים זה יכול לקחת בערך 4 שעות, במחשב חדש עם מעבד i5 הייתי דוחס ב7-8 שעות(אולי אפילו יותר, כי בד"כ מחשב עבד בלילה ולא עכבתי אחריו) אם אני לא טועה. מזמן כבר לא התעסקתי עם זה:)
...
i7 יספק את הסחורה רק צריך לדעת איך אני עושה את זה בדיוק .
AVISYNTH היא המקודד, כל מה שרשמו זה בעצם אותו דבר.
תוכל לעשות זאת עם MEGUI או עם TSMUXER+MKVMERGE+RIPBOT או רק RIPBOT
שתיהן מבוססות AVISYNTH.
לגבי זמן אין מה לעשות זה כמו בחזרה לימים הטובים עם P4 וסרטי AVI יחסית לוקח אותו זמן
כמה שעות אם תרצה לעשות את העבודה כמו שצריך, טכנית כל ההצעות שהובאו לך שוות ערך ונחשבות הטובות ביותר.