התקציב שלי הוא כ-1800 ש"ח. אני מחפש סטרימר עם יכולות הזרמה טובות מהרשת אבל עם אופציה לדיסק מקומי.
אני לא צופה בתכני בלו-ריי כרגע אבל מעוניין בתמיכה במקרה שבעתיד מצב ישתנה.
ראיתי מספר אופציות:
DVICO S1, PCH C200, DUNE BASE, Mede8ter.
כרגע אני נוטה לכיוון ה-S1. אבל אני ממש מתלבט.
מחפש הכוונה והמלצות.
תודה!
מחפש המלצה לסטרימר ומתלבט
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אין ספק ש-DVICO מכשירים טובים ולרוב המכשירים שהזכרת יש יכולות גבוהות.
בתקציב שלך, תבדוק גם את ה-C200, יש לו את יכולות הזרמה ברשת טובות יותר מרוב הסטרימרים (מתבטא בהזרמת תכנים טובעניים), יש בו מקום לכונן BD ודיסק פנימי יחדיו, שלט RF ועוד. ניתן להשיג אותו בכ-1,500 ש"ח.
בתקציב שלך, תבדוק גם את ה-C200, יש לו את יכולות הזרמה ברשת טובות יותר מרוב הסטרימרים (מתבטא בהזרמת תכנים טובעניים), יש בו מקום לכונן BD ודיסק פנימי יחדיו, שלט RF ועוד. ניתן להשיג אותו בכ-1,500 ש"ח.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אני עצמי תכננתי לרכוש את ה S1 בחו"ל לפני כמה שבועות אבל נאלצתי ל"התפשר" על ה N1 בגלל אי זמינות (היה להם בנדל מאד מוצלח ל N1 פלוס דיסק חיצוני של 1TB ).
בקיצור אני ממליץ בחום על הליין של DVICO !
אחרי "קריעה" של המכשיר במשך כשבועיים אני יכול לדווח על אפס תקלות או תקיעות... ! פשוט מתמודד עם כל מה שאני זורק עליו.
אפילו ריפ מלא (45GB) של אווטר הוא מצליח להזרים מעל הרשת הבייתית בלי שמץ של גימגום. פשוט פנטסטי !
אגב אני עדיין מתכנן לרכוש את ה S1 בהזדמנות ואת ה N1 להעביר לחדר השינה.
בקיצור אני ממליץ בחום על הליין של DVICO !
אחרי "קריעה" של המכשיר במשך כשבועיים אני יכול לדווח על אפס תקלות או תקיעות... ! פשוט מתמודד עם כל מה שאני זורק עליו.
אפילו ריפ מלא (45GB) של אווטר הוא מצליח להזרים מעל הרשת הבייתית בלי שמץ של גימגום. פשוט פנטסטי !
אגב אני עדיין מתכנן לרכוש את ה S1 בהזדמנות ואת ה N1 להעביר לחדר השינה.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !