המלצה ל LCD בגודל 46-47 עד 8000 שקל.
שלום לכולם,
דרושה המלצה ל LCD או LED בגדול 46-47 עבור הסלון.
50 % SD 50% HD תחובר לסטרימר ולמגבר עבור
קולנוע ביתי. הסלון לא מואר רוב הזמן הולכת להיות תלויה.
התקציב הוא 8000 שקל שזה הגג שבגג !
תודה מראש
טל.
דרושה המלצה ל LCD או LED בגדול 46-47 עבור הסלון.
50 % SD 50% HD תחובר לסטרימר ולמגבר עבור
קולנוע ביתי. הסלון לא מואר רוב הזמן הולכת להיות תלויה.
התקציב הוא 8000 שקל שזה הגג שבגג !
תודה מראש
טל.
מייד חשבתי עליה אבל המחיר טיפה בעייתי הכי זול מצאתי בכימעט 9dodi88 כתב:Samsung LA46C650...
יש הבדל בינה לבין ה C630 ? אחריות יבואן באמת חשובה ?
איך היא ביחס ל C5000 ? יש המלצה לחנות באיזור חיפה והקריות ?
תודה
טל.
ראיתי רק את הסוני שעמדה לייד ה C7000 של סמסונג שעולה הרבה יותר והאמת היא שבאופן מדהים ראו בסוניkiko11 כתב:C650מסך מעולה קיבל כאן באתר ביקורות טובות כאן באתר ,למרות זאת לך תראה את שני המסכים ותחליט לפי העין שלך .
בהצלחה ותתחדש...
הרבה הרבה יותר טוב זה היה בשידורי SD.
הצורך שלי הוא 50/50 ולכן חיבור SCART לא ממש משנה לי כי אני מתחבר עם HDMI מהמגבר.
לפי ביקורות ברשת אני נוטה לסמסונג המדוברת מה שכן מפחיד אותי עניין הפאנלים
יש דרך להמנע מזה ?
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
אני נמצא באותו מצב כמו שלך ..יש באמת בעיה בנושא זה אך יחד עם זאת נסה לבדוק עם החנות האם הם יכולים להבטיח לך פנאל של סמסונוג מה שלא נראה לי שאפשרי ...קיבלתי כאן תשובה מאחד החברים כאן בפורום שמייחסים לעיניין זה חשיבות יתר ויש אחריות יבואן 3 שנים ואין מה לדאוג אם זה מספק ? לצערי אין לי תשובה המסך טוב ואת זה גם אתה יודע.גם אני בהיטלבטות ..מהיכן אתה מתכוון לרכוש ?אולי נבצע קניה משותפת ונפעיל על החנות לחץ להבטיח לנו פנאל של סמסונוג כתנאי לרכישה
אני מהקריות וקיבלתי הצעה טובה מחנות LEGACY בצומת קרית אתא חנות מאוד רצינית ומרשימה המחירים הכי נמוכים שמצאתי באיזור.
אני לא בטוח שהסוני נופלת ממנה יש לה אחריות מלאה ל 5 שנים רואים בה מצויין לדעתי ביחס לעוד הרבה מסכים שראיתי בחנות כולל לדים
מאוד יקרים למיניהם ואפילו ביחס לפלזמות. ליד הסמסונג המדוברת לצערי לא יצא ליראות אותה למעשה לא ראיתי את הסמסונג בכלל
ההבדלים מט מול מבריק והפרש של 600 שקל שאולי לא מוצדק אבל לפחות אני יכול להיות רגוע בעניין האחריות והפאנל
בגדול אולי יהיה הבדל אחת ליד השנייה לא יודע לטובת מי אבל ברגע שאתה חוזר עם אחת הביתה את לא תיראה שום הבדל
ותיראה בכל אחת בניפרד מצויין וזה מה שחשוב אני בטוח שההבדלים מינורים מאוד
היום אני העדכן במה בחרתי ובעניין הפאנל
טל.
אני לא בטוח שהסוני נופלת ממנה יש לה אחריות מלאה ל 5 שנים רואים בה מצויין לדעתי ביחס לעוד הרבה מסכים שראיתי בחנות כולל לדים
מאוד יקרים למיניהם ואפילו ביחס לפלזמות. ליד הסמסונג המדוברת לצערי לא יצא ליראות אותה למעשה לא ראיתי את הסמסונג בכלל
ההבדלים מט מול מבריק והפרש של 600 שקל שאולי לא מוצדק אבל לפחות אני יכול להיות רגוע בעניין האחריות והפאנל
בגדול אולי יהיה הבדל אחת ליד השנייה לא יודע לטובת מי אבל ברגע שאתה חוזר עם אחת הביתה את לא תיראה שום הבדל
ותיראה בכל אחת בניפרד מצויין וזה מה שחשוב אני בטוח שההבדלים מינורים מאוד
היום אני העדכן במה בחרתי ובעניין הפאנל
טל.
אני מהאזור ויכול להגיד לך שבלגאסי המליצו לי גם על הסוני.
אני החלטתי בסוף על פלאזמה סמסונג 50 אינץ'.
אני במקרה מכיר את המסך הזה של סוני EX500
ויכול להגיד לך שהוא מדהים.
היכולות של BE3 מאוד גבוהות.
כמובן שהכי מומלץ זה לראות את שניהם
בכל מקרה שניהם זה הצלחה.
בכל מקרה שניהם זה הצלחה.
אוקיי איזו פלזמה לקחת ובכמה ?omryzl כתב:אני מהאזור ויכול להגיד לך שבלגאסי המליצו לי גם על הסוני.
בכל מקרה שניהם זה הצלחה....
טוב חברים תודה לכל מי שעזר בשעה טובה התחדשתי בסוני EX500 בגודל 46 עם 3 שנים אחריות יבואן בטרקלין חשמל. מחיר 8200 שקל. לכל מיש שמתלבט בינה לבין הסמסונג לדעתי האישית בלבד ראו בסוני טוב יותר שידורי SD ומבחינת עיצוב אהבתי יותר את הסוני הפלסטיק המבריק של הסמסונג הזכיר לי את מסכי המחשב הגרועים שלהם מה גם שגם הצג עצמו מבריק לעומת הסוני שזה מט גם עניין של טעם.
מה שלבסוף הכריע את הכף זה עניין הפאנלים של סמסונג שעלה לכותרות וכל המסחרה של החברה הזאת כל המקומות שהציגו את הטלויזיה בחנות הציגו אותה עם פאנל קוריאני או אחר ולא עם המקורי שזה כשלעצמו מאוד הפריע לי כשאני משלם סכום כזה שממש לא בא לי בקלות (אני סטודנט) אין לי מקום למישחקים ולמזל. בנאדם שקנה את הסדרות הנמוכות יותר יכול לקבל פאנל מקורי לעומת סטודנט כמוני שגם ככה מתח את קצה היכול שלו כדי לרכוש מסך איכותי מסידרה טובה ויקבל פאנל לא מקורי
אני מבטיח להעלות תמונות בקרוב של המסך מה גם שרכשתי מגבר חדש ONKYO 608 ,סט רמקולים רצינייים וסטרימר . בזה השלמתי את חלום הקולנוע ביתי שלי + שיפוץ בסלון והעברת כל הכבלים בקיר
שוב תודה ויום טוב
טל.
מה שלבסוף הכריע את הכף זה עניין הפאנלים של סמסונג שעלה לכותרות וכל המסחרה של החברה הזאת כל המקומות שהציגו את הטלויזיה בחנות הציגו אותה עם פאנל קוריאני או אחר ולא עם המקורי שזה כשלעצמו מאוד הפריע לי כשאני משלם סכום כזה שממש לא בא לי בקלות (אני סטודנט) אין לי מקום למישחקים ולמזל. בנאדם שקנה את הסדרות הנמוכות יותר יכול לקבל פאנל מקורי לעומת סטודנט כמוני שגם ככה מתח את קצה היכול שלו כדי לרכוש מסך איכותי מסידרה טובה ויקבל פאנל לא מקורי
אני מבטיח להעלות תמונות בקרוב של המסך מה גם שרכשתי מגבר חדש ONKYO 608 ,סט רמקולים רצינייים וסטרימר . בזה השלמתי את חלום הקולנוע ביתי שלי + שיפוץ בסלון והעברת כל הכבלים בקיר
שוב תודה ויום טוב
טל.