שלום לכולם, מעוניין לבצע רכישה של אוזניות אשמח אם תענו על כמה שאלות חשובות.

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אוקיי, אני כבר נעול על אוזניות סגורות, להלן שני דגמי אוזניות שבדקתי ואהבתי (ע"פ ביקורות, לא ששמעתי כי אי אפשר לשמוע אותם בארץ).

1) Audio-Technica ATH-M50

2) Audio Technica ATH-ANC7B Active Noise-Cancelling Closed-Back Headphones

אוקיי, לדעתי האישית עדיף לי לרכוש את השניות האטומות.
משתי סיבות, אחת אני בסביבה רועשת לרוב, ב' הן קלות יותר.

רציתי להבהיר כי לרוב השימוש יהיה מפלאפון NOKIA N97
אני אומר זאת משום שאני יודע שיש השפעה של כמות ההתנגדות באוזניות לעומת עוצמת השמע ולי חשובה עוצמת שמע.יצא לי לשמוע ממישהו בעל אוזניות יקרות של RELOOP שעל נוקיה זה עובד בעוצמות חלשות מאוד ומבאסות.
זה א', ב' אני יודע שיש במפרט את עניין ה - Driver Diameter: 40mm , אשמח מאוד אם תגידו לי מה הפירוש של הדבר הזה.. ואם זה גדול יותר, האם זה טוב יותר בשבילי?!
תודה רבה, אל תתביישו להגיב.
[/b]

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

אני לא מומחה באוזניות אבל לדעתי האוזניות שמבטלות רעש חיצוני באופן אקטיבי נשמעות פחות טוב.

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אין בעיה, בדקתי תעניין עם החנות היחידה שמוכרת אותם בארץ - לפחות ע"פ הממצאים של האינטרנט ו - - אם אתה פשוט לא מוסיף ת'בטריות.. הם נשמעות כאוזניות סגורות ורגילות לכל דבר.. אם יש מבין, השאלה עדיין נשאלת.. מה עדיף?! איזה דגם?! ואגב מצפה בכיליון עיניים לקבל תשובות לגבי ה - Driver Diameter וכן גם כמות ההתנגדות (כמה שיותר גדול/קטן)

premage
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

עם שמיעה ונסיעה עם הפלאפון כבר נראה לי עדיף ויותר נוח לקנות אוזניות IE.

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

אני לא סתם מציע מה שאני מציע, IN EAR עושות לי כאבי אוזניים מוות אחרי כלום זמן שהן בפנים.
עזוב שהן לא עושות לי את זה מבחינת סאונד.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

מנסיוני, קוטר הדרייבר לא משנה לך כלום, זה פרמטר פחות משמעותי מאחרים מבחינת איכות האוזניות (עבורך).

גם פרמטר העכבה במקרה זה לא משמעותי (בין שני הדגמים האלו) כי למרות שה ANC7B בעלות עכבה גבוהה בהרבה, הן בעלות מנגנון ביטול רעשים אקטיבי ונקודת הייחוס שלהן (כאשר הוא פועל) שונה לחלוטין.

שמעתי את ה ANC7 (לא B) ומדובר באוזניות בינוניות כאשר המנגנון מכובה אבל מצוינות כשהוא פעיל - בפרט בתנאים רועשים.
ה M50 לדעתי פחות מתאימות לתנאי ניידות, אבל זה אני (אני חובב in ear לדרכים, בבית אני עם Senn HD595).

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

בכל אופן, אני מניח שהעניין פתור.. ANC7B בדרך אלי. למרות שקצת מבאס שאתה אומר שחייב יהיה להמצא בהן זוג בטריות בשביל לקבל תפוקה מלאה, למרות שיהיה בסדר =]
אגב, לגבי M50, אני רוצה רק להבהיר תנק', אמרת מה שאמרת משום שהן פשוט גדולות מדי הלא כן?
נ.ב אם אתה מכיר דגם אחר שלא צויין עד כה בסטייל זה, שיתאים יותר לאנוכי מבחינת תקציב ואיכות, אתה מוזמן להציע.
עד סופ"ש הקרוב מתכנן לבצע הזמנה.
שוב תודה!

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #8 

לדעתי ה M50 אכן גדולות מדי.
למה ננעלת דווקא על שני הדגמים האלו?

אם תציין תקציב ושימוש יותר בפירוט (פנים? חוץ? נסיעות באוטובוס? הליכות? סגנון מוזיקלי) אולי תוכל לקבל המלצות קונקרטיות יותר.

FULLAUDIO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

אוקיי, א' - לא ננעלתי על שני הדגמים האלו ואף ביקשתי המלצות על אחרים אם אפשר.
ב' - השמיעה היא בעיקר בנסיעות באוטובוס, בבסיס צבאי מלא מטוסים ורעש אווירי נוסף, הנסיעה באוטובוס היא 4-5 שעות.
וכן גם לשימוש בחיבור לרסיבר - לסרטים/שירים בשעות הקטנות של הלילה, בשביל לא להעיף את אבא עם הסאב.
לגבי סגנונות שמע, כמעט כל סוגי המוסיקות, מהקלאסיות, קונצרטים, שנות ה-70' 80' ביטלס, מייקל ג'קסון, מייק בראנט, ועד/בעיקר כך יוצא - -השירים העממיים של היום, טכנו, האוסים, ראפ, פופ, היפ הופ, ג'אז, רוק - לא כבד, מטאל עדין ועוד. יצירות מהארץ - כמעט ולא שומע מזרחית/ים תיכונית, יותר מוש בן ארי, שלמה ארצי, אריק אינשטיין ועוד דומים..
לגבי המחיר של האוזניות, אין לי בעיה להביא אותם מחו"ל ללא משלוח, בעזרת משפחה שנוסעת הרבה,
התקציב * לחו"ל * הוא עד 110 דולר, למחיר מקומי - שוב.
תודה, אשמח לקבל תגובות מהירות ומועילות, בקרוב יש קרוב משפחה שטס =]

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #10 

אוקיי, אני חושב שבמחיר שה ANC-7B נמכרות עכשיו באמזון חבל לוותר עליהן, בפרט שרוב השימוש שלך הוא בסביבה רועשת.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”