מכונה חדשה ל-Quickmill, עוד טוענת לכתר ה-"silvia killer"?
אני מאוד מעוניין לרכוש מכונה עם מחליף חום בדרגת כניסה.
לפי הביקורות פה וגם בבדיקה באתר של Chris זאת נראית ה-מכונה המתאימה עבורי.
http://www.chriscoffee.com/products/home/espresso/silvano
חשבתי על ה-OSCAR אבל יש לי בעיה רצינית עם העיצוב שלה (האישה לא תכניס אותה למטבח - גם לא באדום..)
בקיצור - מתי, אם בכלל, נראה אותה כאן והכי חשוב: כמה היא תעלה??
תודה לעונים!
לפי הביקורות פה וגם בבדיקה באתר של Chris זאת נראית ה-מכונה המתאימה עבורי.
http://www.chriscoffee.com/products/home/espresso/silvano
חשבתי על ה-OSCAR אבל יש לי בעיה רצינית עם העיצוב שלה (האישה לא תכניס אותה למטבח - גם לא באדום..)
בקיצור - מתי, אם בכלל, נראה אותה כאן והכי חשוב: כמה היא תעלה??
תודה לעונים!
בטוח שהיא לא תהיה זולה, ובמקביל אני לא הצלחתי למצוא עדיין אם כבר מפיצים אותה אם ספק 220V ככה שזה רק מרחיק אותה מלהגיע לארצנו..
מה שבטוח זו מכונה ביתית שעל פי הנתונים שלה היא מהטובות ואני אפילו יתקן את עצמי ואני אכתוב הטובה שקיימת כיום!
אבל, תזכור שכוח ההקצפה שלה יהיה טוב ויעיל לבית אבל לא יגיע לעוצמת ההקצפה של דוד אם מחליף חום.
אני מאוד מבין אותך בדעה שהאוסקר מכוערת, לדעתי האופציה הטובה שלך כיום היא להמתין ולחסוך עוד קצת ולהתקדם למחליף חום אם ראש E61.
אני יודע שאת האניטה ואת הרוקט אפשר להשיג כיום בכ6500K האוסקר עולה כ5K כך שהסכומים גדולים אבל ההפרשים לא כל כך גדולים לדעתי.
ובהמשך לשרשור הזה אם הוא כבר קפץ חזרה למעלה:
אתם קראתם את המפרט של המכונה הזאת?? קריס וקוויק מיל עשו פה עבודה מעולה פשוט מבחינת המפרט שלה! ממש לא שכחו כלום!
מעניין איך הקפה שהיא מפיקה..
מה שבטוח זו מכונה ביתית שעל פי הנתונים שלה היא מהטובות ואני אפילו יתקן את עצמי ואני אכתוב הטובה שקיימת כיום!
אבל, תזכור שכוח ההקצפה שלה יהיה טוב ויעיל לבית אבל לא יגיע לעוצמת ההקצפה של דוד אם מחליף חום.
אני מאוד מבין אותך בדעה שהאוסקר מכוערת, לדעתי האופציה הטובה שלך כיום היא להמתין ולחסוך עוד קצת ולהתקדם למחליף חום אם ראש E61.
אני יודע שאת האניטה ואת הרוקט אפשר להשיג כיום בכ6500K האוסקר עולה כ5K כך שהסכומים גדולים אבל ההפרשים לא כל כך גדולים לדעתי.
ובהמשך לשרשור הזה אם הוא כבר קפץ חזרה למעלה:
אתם קראתם את המפרט של המכונה הזאת?? קריס וקוויק מיל עשו פה עבודה מעולה פשוט מבחינת המפרט שלה! ממש לא שכחו כלום!
מעניין איך הקפה שהיא מפיקה..
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני בטוח שזו מכונה מדהימה. אין לי ספק (וגם מכל הדברים שקראתי עליה).
לא שמעתי שהיא תגיע לארץ - אבל לדעתי אתם צריכים פשוט לשקול יבוא עצמאי מחו"ל.
היא מופיעה באתרים באירופה?
לא שמעתי שהיא תגיע לארץ - אבל לדעתי אתם צריכים פשוט לשקול יבוא עצמאי מחו"ל.
היא מופיעה באתרים באירופה?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
הבעיה הגדולה באצרנו היא שיש כל כך הרבה חנויות שעוסקות בקפה, אבל, אף אחת מהן לא מיוחדת יותר מדי וכולן דואגות להחזיק רק ג'ין וגאגג'יה!
אף אחת מהן לא מכבדת אותנו באיזה behmor 1600, או אולי איזו אלקטרה, אולי איזו דומובר דאבל דוד, אולי איזו וואריו (אפילו שקדמה הביאו אותן לשבריר שניה)
נקווה שיום אחד עוד יפתיעו אותנו...
לסיכום, לחברה שתקציבם לא גדול ולא מעוניינים באוסקר, בהחלט הייתי בודק את אופציית היבוא לבד של המכונה המדוברת.
יש לה כל כך הרבה נתונים מעולים להפקת קפה איכותי שאי אפשר להשוות אותה לאף מכונה בתחום(לרובן תמיד חסר משהו)
אף אחת מהן לא מכבדת אותנו באיזה behmor 1600, או אולי איזו אלקטרה, אולי איזו דומובר דאבל דוד, אולי איזו וואריו (אפילו שקדמה הביאו אותן לשבריר שניה)
נקווה שיום אחד עוד יפתיעו אותנו...
לסיכום, לחברה שתקציבם לא גדול ולא מעוניינים באוסקר, בהחלט הייתי בודק את אופציית היבוא לבד של המכונה המדוברת.
יש לה כל כך הרבה נתונים מעולים להפקת קפה איכותי שאי אפשר להשוות אותה לאף מכונה בתחום(לרובן תמיד חסר משהו)
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
דווקא היום ב-4k + אפשר לקנות דומובר.שאלה מה עדיףכפיר_ש כתב:
אבל מחיר של 800$ זה לא ממש זול, יבוא מסודר לארץ יקפיץ את מחירה לדעתי לסביבות 4.5K ואז לא בטוח שהיא ממש משתלמת כי סביב 6K יש כבר אניטה. לדעתי הכול עניין של מחיר החדרה לשוק. ב 3.5K זו עסקה מעולה....
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

Chura, לי זה ממש לא מפריע.
מעולם לא השתמשתי בווסט. אני תמיד מקציף על מכסימום (מסובב כל הדרך) וזה עובד לי נהדר.
נראה לי שצריך וסט כשלחץ החליטה הוא מטורף וכמות החלב קטנה עליו. זה לא המצב במכונות ביתיות, בד"כ.
מעולם לא השתמשתי בווסט. אני תמיד מקציף על מכסימום (מסובב כל הדרך) וזה עובד לי נהדר.
נראה לי שצריך וסט כשלחץ החליטה הוא מטורף וכמות החלב קטנה עליו. זה לא המצב במכונות ביתיות, בד"כ.
הדומובר זו מכונת סינגל בוילר, וגם לקוויק מיל יש אחת כזאת...
היתרון שלהן כאמור הוא הצורה הקלאסית של מכונות הe61 והראש e61. אבל הם לא יתנו לך את אפשרות ההקצפה בזמן החליטה(בסינגל בוילר צריך להמתין בין הפעולות )
היתרון הגדול והיפה במכונה המדוברת זה הpid שמגיע מובנה ולא מגיע כאופציה.
הסיבה שאין ווסת לסטימר היא כי משובר בלחץ שנבנה על ידי טרמובלוק, כך שאין אופציה כל כך לשלוט על זה.
היתרון שלהן כאמור הוא הצורה הקלאסית של מכונות הe61 והראש e61. אבל הם לא יתנו לך את אפשרות ההקצפה בזמן החליטה(בסינגל בוילר צריך להמתין בין הפעולות )
היתרון הגדול והיפה במכונה המדוברת זה הpid שמגיע מובנה ולא מגיע כאופציה.
הסיבה שאין ווסת לסטימר היא כי משובר בלחץ שנבנה על ידי טרמובלוק, כך שאין אופציה כל כך לשלוט על זה.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
יש מכונות של קוויקמיל בחנויות באירופה, שווה לברר אם ניתן להשיג את הדגם עם ה PID:
http://shop.lagondola.it/manufacturers.php?mid=27&nav=
http://www.espressocoffeeshop.com/store/quick_mill.html
על פניו זה נראה דגם שכריס עיצב במיוחד לשוק האמריקאי יחד עם קוויקמיל ...
http://shop.lagondola.it/manufacturers.php?mid=27&nav=
http://www.espressocoffeeshop.com/store/quick_mill.html
על פניו זה נראה דגם שכריס עיצב במיוחד לשוק האמריקאי יחד עם קוויקמיל ...
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

כן, אבל זה גם הסיפור של האנדרייה פרמיום וגם של האניטה - את שתיהן הוא יצר איתם (בהתחלה הוא שיפר את האנדרייה לפרימיום ואח"כ, בעקבות דרישה למכונה דומה אבל זולה יותר, האניטה (כפרה עליה) נולדה).
אולי בקרוב נראה את הדגם הספציפי הזה נמכר גם באירופה.
אפשר לשלוח מייל לכריס ולשאול.
אולי בקרוב נראה את הדגם הספציפי הזה נמכר גם באירופה.
אפשר לשלוח מייל לכריס ולשאול.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

האמת שכשאני חושב על זה, די מיותר לשאול את כריס שאלות כאלה כי ברור שאין לו במלאי והוא לא יכול למכור מכונות כאלה ב-220V.
עדיף לשאול את קוויקמיל עצמם. שלחו להם מייל (לאחראית על האקספורט).
עדיף לשאול את קוויקמיל עצמם. שלחו להם מייל (לאחראית על האקספורט).
שלחתי להם מייל לאחראית על היצוא בשבוע שעבר.moti_r כתב:האמת שכשאני חושב על זה, די מיותר לשאול את כריס שאלות כאלה כי ברור שאין לו במלאי והוא לא יכול למכור מכונות כאלה ב-220V.
עדיף לשאול את קוויקמיל עצמם. שלחו להם מייל (לאחראית על האקספורט)....
טרם חזרה אלי עם תשובה - אעדכן בהמשך.
אוקיי חברים קיבלתי תשובה מאחראית הייצוא של חברת קוויקמיל:dror_l כתב:שלחתי להם מייל לאחראית על היצוא בשבוע שעבר.moti_r כתב:האמת שכשאני חושב על זה, די מיותר לשאול את כריס שאלות כאלה כי ברור שאין לו במלאי והוא לא יכול למכור מכונות כאלה ב-220V.
עדיף לשאול את קוויקמיל עצמם. שלחו להם מייל (לאחראית על האקספורט)....
טרם חזרה אלי עם תשובה - אעדכן בהמשך....
היא אמרה שבמקור הדגם יועד לשוק האמריקאי (כריס קפה).
אבל בגלל הביקוש והעניין - הם מפתחים את הדגם גם לשוק האירופאי!
היא תעדכן אותי לכשהדגם יהיה זמין - וגם אמרה שיגיע לישראל...
נותר רק לחכות ולקוות שהתמחור יהיה אטרקטיבי.