מכונה חדשה ל-Quickmill, עוד טוענת לכתר ה-"silvia killer"?
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
כריס הכריז על מכונה חדשה, פיתוח שלו ביחד עם Quickmill:
http://www.chriscoffee.com/products/hom ... so/silvano
מדובר במכונה עם דוד 700 מ"ל לאספרסו + טרמובלוק להקצפה.
כלומר - אפשר לחלוט ולהקציף בו-זמנית.
המכונה מגיעה עם PID ו-OPV.
לפי המפרט, היא נראית ברמה גבוהה מאוד, אולי המכונה הכי מרשימה (על הנייר) בליגת הכניסה.
קראתי טענות שהיא ה-silvia killer הכי מוצלחת עד היום. יקרה יותר מהסילביה (כרגע במחיר של 800$ אבל תעלה ל-1000$ בקרוב).
מעניין לחכות ולשמוע מה תהיה חו"ד המשתמשים הראשונים.
http://www.chriscoffee.com/products/hom ... so/silvano
מדובר במכונה עם דוד 700 מ"ל לאספרסו + טרמובלוק להקצפה.
כלומר - אפשר לחלוט ולהקציף בו-זמנית.
המכונה מגיעה עם PID ו-OPV.
לפי המפרט, היא נראית ברמה גבוהה מאוד, אולי המכונה הכי מרשימה (על הנייר) בליגת הכניסה.
קראתי טענות שהיא ה-silvia killer הכי מוצלחת עד היום. יקרה יותר מהסילביה (כרגע במחיר של 800$ אבל תעלה ל-1000$ בקרוב).
מעניין לחכות ולשמוע מה תהיה חו"ד המשתמשים הראשונים.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אהבתי את השם: SILVANO, מעניין למה הם בחרו את השם הזה ???
לגבי המפרט נשמע מעולה ואני רואה שיש תרמובלוק נפרד עבור ההקצפה שזה פותר את בעיות מעברי הטמפ' וההמתנה ממצב למצב.
נפח הדוד (פי 2 מסילביה) + PID נשמע מאוד מבטיח מבחינת יציבות טמפ' לעומת הסילביה, נשאר לחכות למבחנים רציניים ולגלות האם היא מקיימת את הכתוב על הנייר ולהבין איזה אספרסו ניתן להפיק ממנה.
אבל מחיר של 800$ זה לא ממש זול, יבוא מסודר לארץ יקפיץ את מחירה לדעתי לסביבות 4.5K ואז לא בטוח שהיא ממש משתלמת כי סביב 6K יש כבר אניטה. לדעתי הכול עניין של מחיר החדרה לשוק. ב 3.5K זו עסקה מעולה.
לגבי המפרט נשמע מעולה ואני רואה שיש תרמובלוק נפרד עבור ההקצפה שזה פותר את בעיות מעברי הטמפ' וההמתנה ממצב למצב.
נפח הדוד (פי 2 מסילביה) + PID נשמע מאוד מבטיח מבחינת יציבות טמפ' לעומת הסילביה, נשאר לחכות למבחנים רציניים ולגלות האם היא מקיימת את הכתוב על הנייר ולהבין איזה אספרסו ניתן להפיק ממנה.
אבל מחיר של 800$ זה לא ממש זול, יבוא מסודר לארץ יקפיץ את מחירה לדעתי לסביבות 4.5K ואז לא בטוח שהיא ממש משתלמת כי סביב 6K יש כבר אניטה. לדעתי הכול עניין של מחיר החדרה לשוק. ב 3.5K זו עסקה מעולה.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
הקצפה עם תרמובלוק בכלל לא נשמע לי כרעיון מוצלח.
האם אפשרי להשיג הקצפה טובה - כנראה שכן עם הרבה מאד אימון וסבלנות, אבל הסילביה נותנת יכולת הקצפה מעולה.
אני הופתעתי מאד לטובה מהקצפה עם הסילביה בפעם הראשונה שניסיתי אחרי שהיה לי נסיון עם מכונות כמו האוסקר והוויביאמה.
אני די משוכנע ששום הקצפת טרמובלוק לא תדגדג את היכולת הזו של הסילביה.
בקיצור - לחובבי הקפוצ'ינו, נראה לי שהסילביה תישאר העדיפה, למרות הצורך בהמתנה בין חליטה והקצפה.
האם אפשרי להשיג הקצפה טובה - כנראה שכן עם הרבה מאד אימון וסבלנות, אבל הסילביה נותנת יכולת הקצפה מעולה.
אני הופתעתי מאד לטובה מהקצפה עם הסילביה בפעם הראשונה שניסיתי אחרי שהיה לי נסיון עם מכונות כמו האוסקר והוויביאמה.
אני די משוכנע ששום הקצפת טרמובלוק לא תדגדג את היכולת הזו של הסילביה.
בקיצור - לחובבי הקפוצ'ינו, נראה לי שהסילביה תישאר העדיפה, למרות הצורך בהמתנה בין חליטה והקצפה.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

הקצפה עם תרמובלוק, אם הוא עשוי נכון, יכולה להיות בסדר גמור. היא עשויה להיות קצת חלשה, אבל לכמויות ביתיות זה בד"כ מספיק, והאיטיות יכולה דווקא להיות יתרון עבור משתמש ביתי. לדעתי הרבה יותר חשוב שאפשר להקציף ולחלוט בו זמנית. 800 וואט רק לתרמובלוק זה חתיכת גוף חימום, והיות וכריס בתמונה - יש לי הרגשה שיהיה מעניין בנקודה הזו.
hosq, מסכים איתך. אם היא תגיע למחיר כזה, תהיה לה בעיה בתחרות מול סילביה, כי סילביה גם ככה היא מכונה יקרה.
כרגע היא עולה 23% יותר מסילביה, וזה עוד במחיר היכרות...
hosq, מסכים איתך. אם היא תגיע למחיר כזה, תהיה לה בעיה בתחרות מול סילביה, כי סילביה גם ככה היא מכונה יקרה.
כרגע היא עולה 23% יותר מסילביה, וזה עוד במחיר היכרות...
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
באמת נראה מעניין.
אבל אם המחיר שלה הוא 1,000$ אז אין סיכוי שפה היא תעלה 4,500. נראה לי יותר לכיוון ה-5,000 ואז באמת אין מה לדבר על השוואה מול הסילביה.
אין ספק שעדיף שתהיה יכולת הקצפה וחליטה ביחד ושלא צריך להמתין בין לבין. אתמול היו אצלי אורחים והכנתי 6 קפוצ'ינואים + 3 אספרסו! ממש איתגרתי את הסליביה (שעשתה את העבודה
).
בשביל רגעים כאלה הייתי חושב על שדרוג למכונה עם היכולות האלה, אבל מצד שני, קורה מעט מאוד שיש כזו כמות של אורחים. בד"כ מדובר רק עלי ומקסימום גם אשתי וזה באמת לא נורא כל כך.
אבל אם המחיר שלה הוא 1,000$ אז אין סיכוי שפה היא תעלה 4,500. נראה לי יותר לכיוון ה-5,000 ואז באמת אין מה לדבר על השוואה מול הסילביה.
אין ספק שעדיף שתהיה יכולת הקצפה וחליטה ביחד ושלא צריך להמתין בין לבין. אתמול היו אצלי אורחים והכנתי 6 קפוצ'ינואים + 3 אספרסו! ממש איתגרתי את הסליביה (שעשתה את העבודה
בשביל רגעים כאלה הייתי חושב על שדרוג למכונה עם היכולות האלה, אבל מצד שני, קורה מעט מאוד שיש כזו כמות של אורחים. בד"כ מדובר רק עלי ומקסימום גם אשתי וזה באמת לא נורא כל כך.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קונספט כזה קיים לאסקסו ולvtech.
http://www.coffeecrew.com/gear/417-livi ... so-machine
אני לא מתלהב בכלל מהקצפה בתרמובלוק - זה די גרוע.
כנראה שיש שם גם שסתום תלת כיווני וזה טוב.
יש OPV מתכוונן ו PID אז זה מצוין אבל למה יש 2 משאבות?
אי אפשר לשים משאבה אחת גדולה יותר וכרטיס בקרה? נראה לי תכנון עקום ופחות אמין.
השם הזה מראה על חוסר מקוריות ברמה סינית.
במחיר הזה עדיף אוסקר.
http://www.coffeecrew.com/gear/417-livi ... so-machine
אני לא מתלהב בכלל מהקצפה בתרמובלוק - זה די גרוע.
כנראה שיש שם גם שסתום תלת כיווני וזה טוב.
יש OPV מתכוונן ו PID אז זה מצוין אבל למה יש 2 משאבות?
אי אפשר לשים משאבה אחת גדולה יותר וכרטיס בקרה? נראה לי תכנון עקום ופחות אמין.
השם הזה מראה על חוסר מקוריות ברמה סינית.
במחיר הזה עדיף אוסקר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
פששש.. בכמה זמן הכנת את הכמות הזו? האורחים לא התייבשו?avicali כתב: אתמול היו אצלי אורחים והכנתי 6 קפוצ'ינואים + 3 אספרסו! ממש איתגרתי את הסליביה (שעשתה את העבודה).
בשביל רגעים כאלה הייתי חושב על שדרוג למכונה עם היכולות האלה, אבל מצד שני, קורה מעט מאוד שיש כזו כמות של אורחים. בד"כ מדובר רק עלי ומקסימום גם אשתי וזה באמת לא נורא כל כך....
אני מקסימום הכנתי שש קטנות ברצף (3 נגלות) ורציתי לירות בעצמי.
אגב מכונות חדשות,
מביאים לארץ את המכונה הזאת?
http://www.1st-line.com/machines/home_m ... /PL041.htm
נראית לא רע
מביאים לארץ את המכונה הזאת?
http://www.1st-line.com/machines/home_m ... /PL041.htm
נראית לא רע
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
הצצתי עכשיו באתר שלהם
לליט זו חברת מגהצים וציוד גיהוץ מקצועי. לענין האספרסו הם נכנסו מתישהו כחברת מותג - מה שקוראים אצלנו חברת מדבקות. הם שמים את המותג שלהם על מוצרי OEM.
במקרה שלהם - מדובר במוצרים שנראים זהים למוצרים של נמוקס ו-IMAT, ששתיהן כידוי יוצאות מאותו יצרן רק עם מדבקות שונות. תביטו בתמונות של המכונות המשולבות (מכונה+מטחנה) ותראו את הדמיון המדהים לנמוקס.
מה שמעניין (וכבר כתבתי על כך בעבר בפורום קפה ישראלי אחר) הוא שמטחנת הלליט ה"מפורסמת" שמופצת ונמכרת פה בארץ כלל לא מופיעה באתר הרשמי של לליט!!!
לליט זו חברת מגהצים וציוד גיהוץ מקצועי. לענין האספרסו הם נכנסו מתישהו כחברת מותג - מה שקוראים אצלנו חברת מדבקות. הם שמים את המותג שלהם על מוצרי OEM.
במקרה שלהם - מדובר במוצרים שנראים זהים למוצרים של נמוקס ו-IMAT, ששתיהן כידוי יוצאות מאותו יצרן רק עם מדבקות שונות. תביטו בתמונות של המכונות המשולבות (מכונה+מטחנה) ותראו את הדמיון המדהים לנמוקס.
מה שמעניין (וכבר כתבתי על כך בעבר בפורום קפה ישראלי אחר) הוא שמטחנת הלליט ה"מפורסמת" שמופצת ונמכרת פה בארץ כלל לא מופיעה באתר הרשמי של לליט!!!
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
doron_boogie כתב:פששש.. בכמה זמן הכנת את הכמות הזו? האורחים לא התייבשו?avicali כתב: אתמול היו אצלי אורחים והכנתי 6 קפוצ'ינואים + 3 אספרסו! ממש איתגרתי את הסליביה (שעשתה את העבודה).
בשביל רגעים כאלה הייתי חושב על שדרוג למכונה עם היכולות האלה, אבל מצד שני, קורה מעט מאוד שיש כזו כמות של אורחים. בד"כ מדובר רק עלי ומקסימום גם אשתי וזה באמת לא נורא כל כך....
אני מקסימום הכנתי שש קטנות ברצף (3 נגלות) ורציתי לירות בעצמי....
אכן זה לקח קצת זמן. לא מדדתי, אבל נראה לי משהו כמו 20 דקות +- (ממש לא זוכר).
אבל היה שווה בשביל השבחים שקיבלתי
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

קרמריקה כתב:יכול להיות שאנחנו מפספסים משהו.. כריס אמור לדעת שלא יהיה שוק למכונה כזו במחיר הזה, בכל זאת הוא איזה יומיים בעסק הזה....
חבר'ה, זה קצת לא רציני מצדכם ככה לקטול את המכונה הזו. מדובר בחברה רצינית ומכובדת, שנמצאת ב-TOP 3 של מכירות מכונות קפה מעל 1000$ בארה"ב, בשילוב עם אחד המוכרים הכי גדולים ברשת האמריקאית.
לבוא ולרשום "במחיר הזה עדיף כבר אוסקר" זה קצת זלזול שהוא לא במקום, לטעמי.
תנו להם את הריספקט שהם יודעים מה הם עושים. עד שלא נראה ביקורת מסודרת, אי אפשר להשוות את המכונה הזו לכלום, ובטח שלא לאוסקר או לסילביה. לא לשכוח שיש לה דוד פי 2 בגודל מהסילביה וגם PID.
לגבי המחיר: סילביה עם PID עולה 850$ ואי אפשר להשיג אותה באופן מסודר.
אגב, אני מוכן להמר שבשלב כלשהו הם יצאו עם דגם ללא PID, בתמחור קרוב מאוד לסילביה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יאללה מוטי - תארגן לנו אחת לביקורת...
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

תאמין לי, אם היה סיכוי שהיינו יכולים לקבל אחת כזו לסקירה, הייתי שמח מאוד. לך תשכנע את האיטלקים לשלוח מכונה לישראל... אפשר אולי לבדוק מול שחר מ-ZCAFE.
בינתיים ראיתי שרשור ראשון על המכונה ב-CG, עם שני משתמשים שמספרים שהם החליטו לעצור את רכישת הסילביה+רוקי כדי לחשוב על Silvano...
בינתיים ראיתי שרשור ראשון על המכונה ב-CG, עם שני משתמשים שמספרים שהם החליטו לעצור את רכישת הסילביה+רוקי כדי לחשוב על Silvano...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אני סומך עליך. היית שם בביקור לא?...
אם זאת יוזמה של כריסקופי צריך לבדוק שהם תכננו מכונה ל 220 וולט.
אם זאת יוזמה של כריסקופי צריך לבדוק שהם תכננו מכונה ל 220 וולט.