אודה לכם על התגובות
האם לא מומלץ לקנות רמקולים שנמצאים הרבה שנים על המדפים?
הכוונה שלי היא כזאת שיש רמקולים מאותו דגם שנמכרים כבר הרבה שנים {ואני מדבר על 5 שנים+} האם זה משפיע על הרמקול עם הוא יושב על המדפים כזאת כמות של זמן או שזה לא משפיע כלל ואני שואל את זה למה אני מתכוון לרכוש רמקולים ויש לי כמה הצעות זולות מרמקולים חדשים מחברות טובות אבל שנמכרים כבר הרבה זמן ובטוח שהם גם ישבו הרבה זמן על המדפים האם זה משתלם או שעדיף תמיד לקנות דגמים חדשים
אודה לכם על התגובות
אודה לכם על התגובות
- zeppelin85
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אם הרמקול
חדש, ונשמע טוב, וזה דגם מוצלח, אין סיבה לא לקנות....
רק אם יצא דגם משודרג של אותו הרמקול שבוצעו בו שינויים ושווה את הפרש המחירים אז שווה לברר...
רק אם יצא דגם משודרג של אותו הרמקול שבוצעו בו שינויים ושווה את הפרש המחירים אז שווה לברר...
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני באמת לא הייתי ממליץ, אלא אם כן הרמקולים אוחסנו במקום מבוקר לחות וטמפרטורה.
הבעיה שהרבה חומרים כשהם לא מופעלים - מתייבשים בתנאי לחות נמוכה וטמפרטורה גבוהה. צריך לאחסן אותם במחסנים מיוחדים, שלא קיימים בחנויות.
לדעתי, במקרה כזה כדאי יותר אפילו לקנות רמקול שהיה 3 שנים בתצוגה מאשר אחד ששכב בחנות 3 שנים באריזה מקורית.
הבעיה שהרבה חומרים כשהם לא מופעלים - מתייבשים בתנאי לחות נמוכה וטמפרטורה גבוהה. צריך לאחסן אותם במחסנים מיוחדים, שלא קיימים בחנויות.
לדעתי, במקרה כזה כדאי יותר אפילו לקנות רמקול שהיה 3 שנים בתצוגה מאשר אחד ששכב בחנות 3 שנים באריזה מקורית.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איך תדע שהם במצב טוב?MartinHSabag כתב:שום בעיה אם הם במצב טוב....
אז זהו, אני אומר שרמקול שהיה 3 שנים בתצוגה יהיה לאורך זמן במצב טוב יותר מזה שהיה בקופסה.
אתה באמת חושב שמבין בכל דבר יותר מאחרים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנתי את השורה האחרונה שלך.
אני לא מבין יותר מאחרים, פשוט הבעתי את דעתי.
כפי שאתה יודע, יש לי זוג רמקולים שמיועד בעיקר למפגשי המועדון בני 40 שנה שמנגנים כמו ביום הראשון שלהם (החברים שנוכחו במפגש יעידו).
מצב טוב, זה חיצונית ואיך שהם נשמעים.
אני לא מבין יותר מאחרים, פשוט הבעתי את דעתי.
כפי שאתה יודע, יש לי זוג רמקולים שמיועד בעיקר למפגשי המועדון בני 40 שנה שמנגנים כמו ביום הראשון שלהם (החברים שנוכחו במפגש יעידו).
מצב טוב, זה חיצונית ואיך שהם נשמעים.