כמה המחירים רלוונטים בנגני bluray?
נכנסתי לזאפ וראיתי נגני blu-ray במחירים שנעים בין 1000 שקל לעד כמה שהדמיון שלך מפותח.
עכשיו אני יכול לנחש שלפעמים שמה שהיא זול עולה ביוקר בסוף, סרטים יכולים להתקע לפתע, יהיה קשה להריץ אחורה וקדימה כי המעבד של הנגן על הפנים, לקרוס לפתע... ועוד ועוד וכל מה שאנחנו מכירים מנגני dvd שיוצרו והודבק עליהם לוגו של חברת מכוניות.
עכשיו בואו נדלג על חיבורי hdmi 4.1 או מה שזה לא יהיה, וhigh end וכל מיני דברים הזויים.
השאלה שלי היא כמו שרשום בכותרת, כמה המחירים רלוונטים אם כל מה שאני רוצה לעשות זה לראות סרט בblu-ray?
לא בא לי להתחרפן על זה, רק לקנות נגן ב1300 שקל, כמה שזה רלוונטי שאני אקנה את הזה ב2000 שקל?
תודה
אגב אפשר להשכיר סרטי bluray?
עכשיו אני יכול לנחש שלפעמים שמה שהיא זול עולה ביוקר בסוף, סרטים יכולים להתקע לפתע, יהיה קשה להריץ אחורה וקדימה כי המעבד של הנגן על הפנים, לקרוס לפתע... ועוד ועוד וכל מה שאנחנו מכירים מנגני dvd שיוצרו והודבק עליהם לוגו של חברת מכוניות.
עכשיו בואו נדלג על חיבורי hdmi 4.1 או מה שזה לא יהיה, וhigh end וכל מיני דברים הזויים.
השאלה שלי היא כמו שרשום בכותרת, כמה המחירים רלוונטים אם כל מה שאני רוצה לעשות זה לראות סרט בblu-ray?
לא בא לי להתחרפן על זה, רק לקנות נגן ב1300 שקל, כמה שזה רלוונטי שאני אקנה את הזה ב2000 שקל?
תודה
אגב אפשר להשכיר סרטי bluray?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
tevel3tevel3 כתב:נכנסתי לזאפ וראיתי נגני blu-ray במחירים שנעים בין 1000 שקל לעד כמה שהדמיון שלך מפותח.
תודה
אגב אפשר להשכיר סרטי bluray?...
המלצתי היא נגן בלוריי סוני דגם s-350 נגן מעולה חזק ואיכותי ביותר ....... מחירו נע סביב 1300 ש"ח כולל אחריות ישפאר .
יש ברשותי את הנגן יותר משנה פשוט סוס עבודה . לדעתי אין צורך להשקיע מעבר לזה לנגן בלוריי .
בהצלחה .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 11/10/2010 10:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
במה הוא עדיף על ה-BD370 של LG שנמכר בדיוטי פרי?
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ראשית, גם PS3 הוא כונן BD, כך שבמחירים שאתה מדבר עליהם, אולי כדאי לשקול גם את זה, כי תקבל בנוסף "עוד" (השאלה היא אם אתה צריך את ה"עוד" הזה), ובנוסף למשחקים, אם תקנה בארץ, הוא ישמש כמובן גם כנגן DVD.
אני לא יודע מה ההבדל בינו לבין הכונן של סוני או של LG, אבל לצרכים שלי (לראות סרט BD ששכרתי כמו בן אדם פעם בכמה זמן) - הוא מספיק, ולא נתקלתי עד היום בשום בעיה.
ניתן לשכור סרטי BD בחלק מהחנויות ההשכרה.
אני יודע על קינו ברמת השרון, שם יש מבחר די גדול, שכל הזמן מתעדכן, וההשכרה היא במחיר סרט DVD.
אני לא יודע מה ההבדל בינו לבין הכונן של סוני או של LG, אבל לצרכים שלי (לראות סרט BD ששכרתי כמו בן אדם פעם בכמה זמן) - הוא מספיק, ולא נתקלתי עד היום בשום בעיה.
ניתן לשכור סרטי BD בחלק מהחנויות ההשכרה.
אני יודע על קינו ברמת השרון, שם יש מבחר די גדול, שכל הזמן מתעדכן, וההשכרה היא במחיר סרט DVD.
ערן
למה לא לקנות את הדגם המחליף שלו S-370 באותו מחיר ?9000es כתב:tevel3tevel3 כתב:נכנסתי לזאפ וראיתי נגני blu-ray במחירים שנעים בין 1000 שקל לעד כמה שהדמיון שלך מפותח.
תודה
אגב אפשר להשכיר סרטי bluray?...
המלצתי היא נגן בלוריי סוני דגם s-350 נגן מעולה חזק ואיכותי ביותר ....... מחירו נע סביב 1300 ש"ח כולל אחריות ישפאר .
יש ברשותי את הנגן יותר משנה פשוט סוס עבודה . לדעתי אים צורך להשקיע מעבר לזה לנגן בלוריי .![]()
בהצלחה ....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yes-manyes-man כתב:במה הוא עדיף על ה-BD370 של LG שנמכר בדיוטי פרי?...
לצורך ההשוואה ......... לעולם אין מה להשוות מוצרים של סוני לLG .
בנושא נגני בלוריי ..... הרי מדובר בפיתוח של סוני נטו .. והנגנים שלהם איכותיים ביותר .
ה 350 בנוי הייטב ... התפריט עשיר במיוחד . מנגנני כיול ברמה גבוהה . איכות תמונה ללא פשרות .
זמן טעינה קצר .
איכות סאונד מצויינת ללא שום רעשי רקע למיניים .
יש לנגן את כל סוגי היציאות האפשריות .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
רכשתי לפני יומיים את הסוני 350.
קניתי בבלוקבסטר עם כרטיס של "חבר" כך שיצא לי 1000 ש"ח במקום 1390 ש"ח
ועוד שני כרטיסים לסינימה סיטי
התכנון היה LG בדיוטי פרי
אבל היה לי ספקות לגבי החיבורים, אז ויתרתי
בסוף העדפתי לשלם את ההפרש ולקנות את הסוני
שים לה שהוא נעול על זון 2 לDVD. ניגשתי היום לישפאר ותוך 20 דקות פתחו אותו לכל אזורי הDVD
קניתי בבלוקבסטר עם כרטיס של "חבר" כך שיצא לי 1000 ש"ח במקום 1390 ש"ח
ועוד שני כרטיסים לסינימה סיטי
התכנון היה LG בדיוטי פרי
אבל היה לי ספקות לגבי החיבורים, אז ויתרתי
בסוף העדפתי לשלם את ההפרש ולקנות את הסוני
שים לה שהוא נעול על זון 2 לDVD. ניגשתי היום לישפאר ותוך 20 דקות פתחו אותו לכל אזורי הDVD
העם דורש..... כל מיני דברים
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

יש לי נסיון טוב עם ה-BD370, העברתי אותו להורים שלי לכבוד ה50V20 החדשה שלהם.
שקלתי לשדרג , אבל אני חושב שאני אקנה שוב BD370 בדיוטי פרי, עד שיבוא הבלו ריי 3D
שקלתי לשדרג , אבל אני חושב שאני אקנה שוב BD370 בדיוטי פרי, עד שיבוא הבלו ריי 3D
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

מאיפה הבאת את זה?
לי דווקא יש הצלחה עם מוצרים מהדיוטי פרי,
גם עם DVD מקליט ווידאו וגם עם הבלו ריי של LG.
לי דווקא יש הצלחה עם מוצרים מהדיוטי פרי,
גם עם DVD מקליט ווידאו וגם עם הבלו ריי של LG.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
רק שהסוני שאתה תמיד ממליץ עליו לא תומך ב-MKV/DIVX או בפורמטים אחרים,וסביר להניח שחברה אחרת9000es כתב:yes-manyes-man כתב:במה הוא עדיף על ה-BD370 של LG שנמכר בדיוטי פרי?...
לצורך ההשוואה ......... לעולם אין מה להשוות מוצרים של סוני לLG .
בנושא נגני בלוריי ..... הרי מדובר בפיתוח של סוני נטו .. והנגנים שלהם איכותיים ביותר .
ה 350 בנוי הייטב ... התפריט עשיר במיוחד . מנגנני כיול ברמה גבוהה . איכות תמונה ללא פשרות .
זמן טעינה קצר .
איכות סאונד מצויינת ללא שום רעשי רקע למיניים .
יש לנגן את כל סוגי היציאות האפשריות .
יום טוב ....
בנתה אותו בשביל סוני כמו שמכשירי ה-DVD המקליטים של סוני נבנו על ידי פיוניר,סמסונג,ו...-LG!.והבלוריי של
LG הוא מכשיר הרבה יותר משתלם,ובניגוד למכשירים המקליטים שלהם,גם בנוי הרבה יותר טוב.עכשיו יש להם
גם דגם חדש,BD-570 שיש לו יכולות של סטרימר ותמיכה ב-NTFS.כמה זמן יקח לסוני להוציא מכשיר נורמלי
שיתמוך ב-MKV,למשל? לסוני יש יופי של טלוויזיות LCD ומצלמות וידאו,במוצרים אחרים-יש אחרים שעדיפים..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

BD570, יקר יותר בישראל מאשר הסוני וגם לא ברור אם הוא תומך בעברית.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
בדיוטי פרי אלו מוצרים שמוכרת רשת באגmatan147 כתב:אני לא ממליץ לקנות מוצרים שמכוכרים בדיוטי טפרי שיתעסקו בבסמים ותכשרי יופי ולא בטכנולגיה...
היא לא מוכרת בשמים וכד' וגם אם היא תחליט למכור דברים שלא קשורים לאלקטרוניקה זה לא מפריע.
כל עוד החנות אמינה,
המוצר בעל אחריות ומיובא מיבואן מורשה- לא צריכה להיות שום בעיה.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
לצורך ההשוואה ......... לעולם אין מה להשוות מוצרים של סוני לLG ....
איזה מן תגובה זו? תמיד יש מה להשוות בין זוג מוצרים דומים.
העובדה שסוני יותר יקר לא מעידה על איכות. כמות בלתי מבוטלת מהמוצרים של סוני לא מיוצרת כלל במפעלי סוני, ובמקרים אחרים מיוצרת במפעלי סוני תוך שימוש ברכיבים גנרים וברכיבים מחברות אחרות.
כמו בכל חברה, סוני הוא מותג. יש לה מוצרים יותר מוצלחים, ומוצרים פחות מוצלחים והשם אינו ערובה לדבר.
[/quote]
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא