המלצה על טלוויזיה - מרחק צפיה ע 5 מ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Dumalkin פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום !
יש לי טלויזיה 32" של פאנא בת 11 שנים שמסרבת להתקלקל. אז התייעשתי והחלטתי להחליף אותה בכל זאת :D סלון שלי די מואר וליד טלויזיה יש חלון, גם בניצב לטלוויזיה יש חלון 3 מטר, אבל אין שמש ישירה. שימוש אתידי - צפייה מזדמנת ב HD, סרטי ילדים באיכות DVD ו HD, סדרות מ יס וכו. לסרטים רציניים יש לי הום סינמה במרטף עם מקרן פאנא 4000.

לטלוויזיה אני אחבר מזרימדיה כלשהיא אולי אסים מגבר הקיים מהמרטף ולשם אקנה משהוא יותר טוב. חלק מהרמקולים מהמרטף גם ישודרגו ויועברו לסלון. בקיצור - תחשבו על הפרוייקט הזה כ"חום סינמה סוג ב'" :D

לא החלטתי על הטקציב, אבל אני לא מתכוון לקנות "צעקה אחרונה של הטכנולוגיה".

מה ניתן לקנות היום שיהיה "בסדר" שיתאים לי ?

matan147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

5 מטר זה מרחלק ענק

שליחה #2 

ולכן אני מציע לך לא להתפשר על פחות מ55-60 אינץ
ושיתמכו בFULL HD
עולה כיום בין 12-ל18 אלף אבל בשביל איכות משלמים
היתי עם טלווזיה 32 ממרחק 5 מטר?
תבכלל ראיתה משהוא?
אני מ2.2 מטר בחדר שינה יש לי 42 אינץ...
ובסלון 52 איניץ...

Dumalkin פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: 5 מטר זה מרחלק ענק

שליחה #3 

matan147 כתב:ולכן אני מציע לך לא להתפשר על פחות מ55-60 אינץ
ושיתמכו בFULL HD
עולה כיום בין 12-ל18 אלף אבל בשביל איכות משלמים
היתי עם טלווזיה 32 ממרחק 5 מטר?
תבכלל ראיתה משהוא?
אני מ2.2 מטר בחדר שינה יש לי 42 אינץ...
ובסלון 52 איניץ...
...
א. אני לא כל כך רואה את הטלוויזיה בסלון, וילדים הסתדרו עם ה"פינוקי" שלהם, אבל גם לי נמאס כבר ...
ב. ראיתי בזאפ טלוויזיות פלזמה 50-55" בפחוט מ 20 אלף, מה לא בסדר איתם ?
ג. לא שמת לב ל"סוג ב'" במה שכתבתי. אני לא מתכוון להוציא לטלוויזיה 20 אלף, מקרן שלי עלה לי 12 עם כל המיסים.
זה לא עיניין שאין לי תקציב, אני פשוט לא רואה שום הגעיון בלהשקיע הרבה כסף במשהו שיציג ארוצי הילדים וסדרות, וכצי מהתוכן יהיה SD.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #4 

Panasonic 58V10 תתאים לך יופי גם מבחינת התכונות וגם מבחינת התקציב. מה גם שלא נראה לי שתהיה לך בעייה עם המותג :wink:
בהצלחה (Y)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #5 

Dumalkin כתב:שלום !
יש לי טלויזיה 32" של פאנא בת 11 שנים שמסרבת להתקלקל. אז התייעשתי והחלטתי להחליף אותה בכל זאת :D סלון שלי די מואר וליד טלויזיה יש חלון, גם בניצב לטלוויזיה יש חלון 3 מטר, אבל אין שמש ישירה. שימוש אתידי - צפייה מזדמנת ב HD, סרטי ילדים באיכות DVD ו HD, סדרות מ יס וכו. לסרטים רציניים יש לי הום סינמה במרטף עם מקרן פאנא 4000.

לטלוויזיה אני אחבר מזרימדיה כלשהיא אולי אסים מגבר הקיים מהמרטף ולשם אקנה משהוא יותר טוב. חלק מהרמקולים מהמרטף גם ישודרגו ויועברו לסלון. בקיצור - תחשבו על הפרוייקט הזה כ"חום סינמה סוג ב'" :D

לא החלטתי על הטקציב, אבל אני לא מתכוון לקנות "צעקה אחרונה של הטכנולוגיה".

מה ניתן לקנות היום שיהיה "בסדר" שיתאים לי ?
...
Dumalkin

המלצתי היא מסך פנאסוניק v-10 58 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Dumalkin פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

התכווונתם ל Panasonic THP58V10M ?
לפי תאור היא מספיקה לי די ויותר.
יש לא מעט טלויזיות (גם של פאנא) שהם בחצי מחיר.
באתרים מסויימים בחיפושים "טלוויזיה מעל 50" יש כמה עשרות תוצאות שרובם של יצרים ידועים (SAMSUNG,LG,PANASONIC וכו). מחירים מתחילים מ 5 אלפים.
איזה בעיות יש בדגמים האלו שלא יתנו לאישתי להנות לhell's kitchen ועקרות בית נועשות ?
או שדיוק צבע בפרצוף של יובל המבולבל יאכזב את בנותיי ?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

תשמע, ציינת את מרחק הצפייה ולכן המליצו לך עד גודל מסך רצוי למרחק זה (55"-60") - ד"א אני לא מאמין שיש מסך של יצרן רציני (בגדלים האלו) ב 5K...
בעיקרון אין מניעה לתלות גם מסך 32" HD Ready ב 2K אם זה עונה על הדרישות הצנועות לכאורה שאתה מציג....
תן פרטים לגבי גודל המסך שאתה מעוניין בו והתקציב שברשותך ונשתדל לעזור בלי להתייחס כלל לאיכות התמונה, למרחק הצפייה וכו'.

Dumalkin פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

50 אינץ:

Samsung PS50C430 - א 5 אלפים ש"ח
פאנא THP50U20M א 6900 ש"ח

55 אינץ
TOSHIBA LCD א 7400 ש"ח
וכו וכו

יש הרבה דגמים (יותר קטנים ב 58", זה נכון) שעולים הרבה פחוט.
יש הבדל בין משהו לא טוב (32" סיני) ומשהו לא הכי טוב (55 LCD במקום 58 פלזמה, למשל).

שאילה שלי בעצם מה תהיה שוני בהתרשמות של הצופה אם ללכת לפיתרון לא הכי טוב ולא הכי חדשני.
לא הצלחתי להבין מה תגובות, כניראה אני לשוט אחפש סקירות של הדגמים ה"פשוטים" וזהו.

Dumalkin פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

sigamore כתב:תשמע, ציינת את מרחק הצפייה ולכן המליצו לך עד גודל מסך רצוי למרחק זה (55"-60") - ד"א אני לא מאמין שיש מסך של יצרן רציני (בגדלים האלו) ב 5K...
בעיקרון אין מניעה לתלות גם מסך 32" HD Ready ב 2K אם זה עונה על הדרישות הצנועות לכאורה שאתה מציג....
תן פרטים לגבי גודל המסך שאתה מעוניין בו והתקציב שברשותך ונשתדל לעזור בלי להתייחס כלל לאיכות התמונה, למרחק הצפייה וכו'.
...
אני לא יודע מה לגבי גודל. 50" - לא מספיק ? זה קבוצה הכי גדולה עם המחירים די זולים עכשיו.
פלאזמה או LCD - לא יודע גם כן. חלק גדול של התכנים הם TV עם סימבולים קבועים על המסך. בפלזמות מודרניות זה כבר לא עושה צריבות ?

השתקפויות / בהירות - חלק גדול מה זמן צפיה תהיה בחדר מואר למדי. לא רוצה לסגור ווילונות כדי לנגן לילדים את הדורה שלהם.

תקציב - בהינתן הרבה מכשירים שהם בין 5000 ל 7000 ש"ח - בערך כך. אלה אם כן אני אבין שבקפיצה ל 10000 נגיד אני מרוויח הרבה מעוד.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

Okay, אם אנחנו מדברים על 50" שתשמש בעיקר לצפייה בתכנים של ילדים וכו' אני מניח שגם HD READY יהיה בסדר גמור.
אני עדיין ממליץ על פלזמה שם לדעתי יש יתרון בהצגה של תכני SD (בעיקר בדגמי רמת כניסה מול LCD).
לגבי נושא הצריבות - לא אומר שזה לא קיים, אם כי הנושא אמור להטריד הרבה פחות מאשר בעבר (אלא אם אתה טוען שהמסך יקרין במשך שעות על גבי שעות את ערוץ הילדים למשל - שם באמת יש לוגו שפלזמות לא אוהבות :wink: ).

באשר לקפיצה לסגמט מחיר גבוה יותר - שוב זו החלטה שלך ! ברור שמסך מסידרה גבוהה יותר מביא איתו יתרונות טכנולוגיים וכו' אבל לדעתי ( על פי המידע שסיפקת) אין בכך צורך.
בהצלחה (Y)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #11 

sigamore כתב:Okay, אם אנחנו מדברים על 50" שתשמש בעיקר לצפייה בתכנים של ילדים וכו' אני מניח שגם HD READY יהיה בסדר גמור.
אני עדיין ממליץ על פלזמה שם לדעתי יש יתרון בהצגה של תכני SD (בעיקר בדגמי רמת כניסה מול LCD).
לגבי נושא הצריבות - לא אומר שזה לא קיים, אם כי הנושא אמור להטריד הרבה פחות מאשר בעבר (אלא אם אתה טוען שהמסך יקרין במשך שעות על גבי שעות את ערוץ הילדים למשל - שם באמת יש לוגו שפלזמות לא אוהבות :wink: ).

באשר לקפיצה לסגמט מחיר גבוה יותר - שוב זו החלטה שלך ! ברור שמסך מסידרה גבוהה יותר מביא איתו יתרונות טכנולוגיים וכו' אבל לדעתי ( על פי המידע שסיפקת) אין בכך צורך.
בהצלחה (Y)
...
במסכי פלזמה ........... רבים היתרונות .......... כולל תכני HD
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”