כיוון אופטימלי של כרטיס מסך מסוג HD4850? כרגע מטושטש
שלום,
של לי WIN7 32BIT שעדכנתי אתמול ועדיין לא התקנתי כלום חוץ מהדרייברים של הכרטיס מסך HD4850 אגב עדכנתי גם את התיקון שפורסם פה http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... otfix.aspx ועכשיו לבעיה יש טישטוש מעצבן לא רואים את הגופנים בצורה חדה למשל שאני פותח את התקיה של "המסמכים שלי" זה נראה כאילו הפיקסלים במסך לא "יושבים" בול איפה שהם צריכים להיות. וזה משפיע בכל מסך שאני פותח, בסרטים ודפי אינטרנט הכל מטושטש. מורגש בעיקר בדפי אינטרנט אין חדות. בסרטי HD זה גם מורגש הטישטוש הזה, איזה כיוון צריך כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש לעוזרים
של לי WIN7 32BIT שעדכנתי אתמול ועדיין לא התקנתי כלום חוץ מהדרייברים של הכרטיס מסך HD4850 אגב עדכנתי גם את התיקון שפורסם פה http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... otfix.aspx ועכשיו לבעיה יש טישטוש מעצבן לא רואים את הגופנים בצורה חדה למשל שאני פותח את התקיה של "המסמכים שלי" זה נראה כאילו הפיקסלים במסך לא "יושבים" בול איפה שהם צריכים להיות. וזה משפיע בכל מסך שאני פותח, בסרטים ודפי אינטרנט הכל מטושטש. מורגש בעיקר בדפי אינטרנט אין חדות. בסרטי HD זה גם מורגש הטישטוש הזה, איזה כיוון צריך כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש לעוזרים
קודם כל תנסה לראות האם הרזולוציה של כרטיס המסך כרגע נתמכת ע"י המסך בצורה מלאה,האם הדרייברים שהתקנת הם החדשים ביותר והאם הם מהאתר של יצרן כרטיס המסך או מהאתר של ATI .
.באיזה כבל אתה מחובר למסך ? האם העדכון שציינת מדובר על שדרוג מערכת הפעלה ,או עדכון דרייבר שביצעת אתמול ?
.באיזה כבל אתה מחובר למסך ? האם העדכון שציינת מדובר על שדרוג מערכת הפעלה ,או עדכון דרייבר שביצעת אתמול ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
דגם מדוייק של מסך?...
אתה צריך לסדר את זה במסך עצמו. בהנחה שהגדרת רזולוציה טבעית של המסך (1920 על 1080 ב-Full HD או 1360 על 768 ב-HD Ready), תנסה לחפש במצבי הזום של המסך מצב שנקרא Just Scan או Screen Fit. זה אמור לתת לך התאמת פיקסל לפיקסל במסך.
אתה צריך לסדר את זה במסך עצמו. בהנחה שהגדרת רזולוציה טבעית של המסך (1920 על 1080 ב-Full HD או 1360 על 768 ב-HD Ready), תנסה לחפש במצבי הזום של המסך מצב שנקרא Just Scan או Screen Fit. זה אמור לתת לך התאמת פיקסל לפיקסל במסך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה להוריד את ה-overscan/underscan ל-0% (בתפריט screen scaling של ה-Catalyst) ותראה אם זה משפיע במשהו.
כן ניסיתי גם את זה ועוד כמה דברים ולא עזר, קראתי על הבעיה הזאת באתר של ATI והכן יש בעיה עם הדרייברים של הכרטיס מסך תחת מערכת הפעלה WINDOWS 7 וזה בעיה קריטית עבורי ואני כנראה חוזר ל VISTA ששם אין לי שום בעיות , אלה אם כן יש לך עוד איזה רעיון שיכול לעקוף את הבעיה הזאת ובכל זאת לסדר את הבעיה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם זה קורה בכל הגירסאות של הדרייברים? ניסית לרדת/לעלות בגירסה של ATI Catalyst?
כנראה שכמו שציינת יש איזו שהיא בעייה עם הציפסט הזה מול המסך שלך,הייתי ממליץ לך לנסות להשיג מחבר או מכר כרטיס חלופי עם ציפסט מתקדם יותר כמו סדרה 5XXX לצורך הבדיקה לפני החלפה כדי לא להוציא סתם כסף .במידה והכל תקין עניין של בין 200 ל400 ש"ח עבור 5450 ATI וגם תרוויח את התמיכה בפורמטי האודיו החדשים במידה ויש לך רסיבר מתאים .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לפני שתרוץ לקנות כרטיס מסך - אשר נחות בהרבה מבחינת ביצועים מה4850 תנסה לחבר אותו עם כבל VGA.