איך לדעתכם מערכת הקולנוע הביתית של LG HI964PZ
גם אני רוצה לקנות אותו ומיתילביט בינה לבין מערכת של פנסוניק ופיונויר עם יש לך חדר קטן בנוני
כדי לך לקחת מערכת משולבת אבל עם זה סלון רק מערכות מקצעויות יותר....
אני שם תמערכת בחדר שינה שלי חדר קטן.. לא עולה על 3.5 מטר אורך ...
אני שם תמערכת בחדר שינה שלי חדר קטן.. לא עולה על 3.5 מטר אורך ...
שלי חדר 4.7 מטר אורךmatan147 כתב:גם אני רוצה לקנות אותו ומיתילביט בינה לבין מערכת של פנסוניק ופיונויר עם יש לך חדר קטן בנוני
אני שם תמערכת בחדר שינה שלי חדר קטן.. לא עולה על 3.5 מטר אורך ......
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשומת לבכם - אין למערכת כניסת אודיו דיגיטלית - כלומר תהיו מוגבלים או לניגון תכנים דרך הDVD/USB או לשמוע בסטריאו (נניח מממיר הוט/יס שיודע להוציא אודיו סראונד או מזרימדיה)
כדאי לשקול זאת בחום.
כדאי לשקול זאת בחום.
יש לך המלצה למערכת אחת עד 3000 שקל?Itay_Pollak כתב:תשומת לבכם - אין למערכת כניסת אודיו דיגיטלית - כלומר תהיו מוגבלים או לניגון תכנים דרך הDVD/USB או לשמוע בסטריאו (נניח מממיר הוט/יס שיודע להוציא אודיו סראונד או מזרימדיה)
כדאי לשקול זאת בחום....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יש מערכות כאלה עם כניסת אופטית/קואקסלית - השאלה היא שרצוי שתשאל את עצמך היא - אם בעתיד לא תרצה להוסיף מזרימדיה, אם לא חשוב לך מיתוג HDMI. בשביל מערכות כאלה צריך רסיבר וסט 5.1 (רצוי 5.1, אפשר גם 2.1 אם אין ברירה).
אני מתכנן בגדול לראות סרטים בHD בטלוויזיה החדשה אז יהיה נחמד עם מערכת קולנוע אחיItay_Pollak כתב:יש מערכות כאלה עם כניסת אופטית/קואקסלית - השאלה היא שרצוי שתשאל את עצמך היא - אם בעתיד לא תרצה להוסיף מזרימדיה, אם לא חשוב לך מיתוג HDMI. בשביל מערכות כאלה צריך רסיבר וסט 5.1 (רצוי 5.1, אפשר גם 2.1 אם אין ברירה)....