DorM כתב:אז בתדפיס הקרוב שיופיע לי ב15 לחודש אני צריך להכניס ת4 ספרות לפאיפאל ואני יזוכה הבנתי נכון?
איפה הפרטים של פאיפאל שאני צריך להכניס לאתר כדי לרכוש?
...
תקשיב. יש פה זיגזג יותר מידי, כי אתה לא פותח גוגל וקורא קצת איך עובד פייפאל.
1. אתה נרשם. מזין פרטי כרטיס אשראי. הם מחייבים את כרטיס האשראי שלך בכמה שקלים.
2. כנס לחברת האשראי שלך באינטרנט ותראה חיוב מחנות ששמה PAYPAL . אחרי הטקסט PAYPAL יהיה כוכבית ו4 ספרות. אלו הספרות שאתה צריך להזין באתר פייפאל בכדי לסיים רשמית את תהליך הרישום.
3. מעכשיו, אתה יכול לקנות באתרים שתומכים בפייפאל. אתה תבצע את הרכישה, זה יעביר אותך לאתר פייפאל שם תזין את האימייל +הסיסמא שבהם השתמשת ברישום לפייפאל.
4. יופיע לך פרטי הספק המחייב ושיטת החיוב. אתה יכול לקבוע שפיפאל יעשה המרה לשקלים, או שכרטיס האשראי שלך יבצע את ההמרה (אני בוחר בכרטיס האשראי כי אני מחייב חשבון מטח שלי בדולרים).
5. לא תמיד בשלב זה יופיע הסכום לחיוב ! אני רכשתי מ shopto עם פייפאל ולא מופיע הסכום ! הם רק מבקשים שתאשר להם את החיוב. הסכום לחיוב יופיע לך באתר shopto לפני המעבר לפייפאל ולאחריו.
לא תמיד זה ככה. יש אתרים אחרים שאתה רואה בפייפאל את החיוב.
** הערה בקשר ל shopto - תשלם את ה EXTRA על משלוח בדואר רשום. אני הזמנתי מהם 3 חבילות לפני שבועיים ללא דואר רשום, ויש מצב שזה נעלם... ואין מה לעשות חוץ מלהמתין.
6. פייפאל לא יתן לך לשלם סכומים גדולים בהתחלה.. אז קח בחשבון.
7. במידה ואתה לא מקבל משהוא, אתה יכול לפתוח DISPUTE בפייפאל.
אבל את זה יכולת לעשות באותה מידה מול חברת האשראי שלך ללא שימוש בפייפאל
8. העמלה נלקחת מהמוכר ולמה מהקונה
9. כתובת - ב shopto בכמה קניות הראשונות הם יקחו את הכתובת מפייפאל. לאחר כמה רכישות (2 אני חושב) הם יאפשרו לך לשנות את הכתובת בתוך האתר שלהם, וזו תהיה הכתובת למשלוח
תהנה.