חור בממברנה של הבאס
היי
לפני כמה ימים קניתי רמקולים חדשים X-210 למחשב של logitech
בקושי השתמשתי בהם ואני פתאום קולט חור קטנטן בממברנה.
http://www.siz.co.il/my/izfzyitij2yy.jpg
האם לאחר ויכוח יחליפו לי את הרמקולים? בכל זאת לא היו בשימוש כמאט.
אם לא. אך אני יוכל לתקן את זה בעצמי?יש משהו שיוכל תקן בעבורי?
אשמח לעזרה בנושא.
תודה!
לפני כמה ימים קניתי רמקולים חדשים X-210 למחשב של logitech
בקושי השתמשתי בהם ואני פתאום קולט חור קטנטן בממברנה.
http://www.siz.co.il/my/izfzyitij2yy.jpg
האם לאחר ויכוח יחליפו לי את הרמקולים? בכל זאת לא היו בשימוש כמאט.
אם לא. אך אני יוכל לתקן את זה בעצמי?יש משהו שיוכל תקן בעבורי?
אשמח לעזרה בנושא.
תודה!
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אני רואה שגם כיסוי האבק של הסליל מקומט היטב (הכיפה המרכזית)
את החלק הקרוע אפשר לתקן ע"י הדבקת טלאי גזור בגודל מתאים העשוי לטקס (LATEX) בעזרת שכבת דבק מגע דקה. תוכל לגזור פיסת לטקס מכפפה חד פעמית דקה (המשמשת לעבודות בית, מטבח וכו').
הדבק את הטלאי כשהרמקול אינו פועל ואל תמתח את הלטקס אלא רק בהנחה על החור. הקפד גם שלא יהיה רפוי מדי אלא ישלים בדיוק את פני השטח.
את כיסוי האבק נסה לשאוב החוצה בעזרת קש שתיה ושאיבה של הכיפה. אם זה לא עובד תאלץ למצוא צינורית יותר רחבה ולשאוב. אם גם זה לא עובד תוכל להשתמש בחומר שנקרא "בוסטיק" (מן דבק פלסטלינה שאפשר לקנות בחנויות למכשירי כתיבה). הדבק בעדינות (בלי לחץ חזק) כדור קטן של בוסטיק על הכיפה ומשוך אותה החוצה בתנועה מהירה יחסית אבל בזהירות. הכפה אמורה לחזור למצבה הקודם והבוסטיק יתנתק מעצמו מהכיפה.
בהצלחה.
את החלק הקרוע אפשר לתקן ע"י הדבקת טלאי גזור בגודל מתאים העשוי לטקס (LATEX) בעזרת שכבת דבק מגע דקה. תוכל לגזור פיסת לטקס מכפפה חד פעמית דקה (המשמשת לעבודות בית, מטבח וכו').
הדבק את הטלאי כשהרמקול אינו פועל ואל תמתח את הלטקס אלא רק בהנחה על החור. הקפד גם שלא יהיה רפוי מדי אלא ישלים בדיוק את פני השטח.
את כיסוי האבק נסה לשאוב החוצה בעזרת קש שתיה ושאיבה של הכיפה. אם זה לא עובד תאלץ למצוא צינורית יותר רחבה ולשאוב. אם גם זה לא עובד תוכל להשתמש בחומר שנקרא "בוסטיק" (מן דבק פלסטלינה שאפשר לקנות בחנויות למכשירי כתיבה). הדבק בעדינות (בלי לחץ חזק) כדור קטן של בוסטיק על הכיפה ומשוך אותה החוצה בתנועה מהירה יחסית אבל בזהירות. הכפה אמורה לחזור למצבה הקודם והבוסטיק יתנתק מעצמו מהכיפה.
בהצלחה.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
כנירא שהבאס עבד על עוצמה יותר מדי גבוהה?
יש לי לוח אם זול מאוד שבו הכרטיס קול יש בו רק 3 יציאות.
כדי לשמוע את הסאונד מהרמקולים הייתי צריך להגביר את העוצמה בשלט והבאס עבד בעוצמה ממש חזקה וזו לדעתי הסיבה.
השאלה אם אני יעשה את כל זה המצב יחזור בדיוק להתחלה וסאונד יהיה כמו שהיה אמור להיות?
בהזדמנות תוכלו להמליץ לי על כרטיס קול איכותי לא יקר?
כדי לשמוע את הסאונד מהרמקולים הייתי צריך להגביר את העוצמה בשלט והבאס עבד בעוצמה ממש חזקה וזו לדעתי הסיבה.
השאלה אם אני יעשה את כל זה המצב יחזור בדיוק להתחלה וסאונד יהיה כמו שהיה אמור להיות?
בהזדמנות תוכלו להמליץ לי על כרטיס קול איכותי לא יקר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אם הבנתי נכון כפפה חד פעמית של רופא שיניים אפשרית גם?orking300 כתב:כנירא שהבאס עבד על עוצמה יותר מדי גבוהה?
בהזדמנות תוכלו להמליץ לי על כרטיס קול איכותי לא יקר?...
לפי הערכה שלך האם לאחר שאני יעשה את זה ויתקן את הקמט המצב יחזור להתחלה?
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אף פעם זה לא יהיה כמו המצב הראשוני, אבל לא רחוק ממנו. כנראה שלא תבחין בהבדל.
חוץ מזה אין לך מה להפסיד.
בעיקרון החור בממברנה משפיע על הצליל מפני שדחיפת האויר שלה נפגעת בדומה לפנצ'ר והשוואת לחצים לא רצויה משני צידי הממברנה. הדבקת החור תאפשר לחזור כמעט ב-100% למצב הקודם.
חוץ מזה אין לך מה להפסיד.
בעיקרון החור בממברנה משפיע על הצליל מפני שדחיפת האויר שלה נפגעת בדומה לפנצ'ר והשוואת לחצים לא רצויה משני צידי הממברנה. הדבקת החור תאפשר לחזור כמעט ב-100% למצב הקודם.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים