לפני יומיים רכשתי את האייפון 4 במסגרת חבילת הסטודנטים של סלקום, אם כן, מאחר ואני סטודנטית, וסטודנטית ענייה אם יורשה לי להוסיף - רכשתי את חבילת הגלישה המוקטנת שלהם (והלא ממולצת כדברם) של 300מגה בייט, מאחר ובאופן טיבעי חיי יסבבו בקרוב סביב מקום אחד בלבד - והוא הקמפוס ולכן רוב הזמן אהיה מחוברת בWIFI - החלטתי שזה הדבר הנכון לעשות...וכך קרה - שלפני שהספקתי להגיד "אייפון 4!" התבזבזו לי כבר 110 מגה בפחות מיומיים אך 99% מהזמן הייתי מחוברת רק בויפי!!! איך זה קרה???
אפשר לסכם את כל אותן דקות (יקרות!) שבהן הייתי מחוברת דרך הרשת של ה3G ב מ ק ס י מ ו ם 10 דקות בטוטל במשך כל היומיים, שבהן עשיתי את הדברים שאנשים שזה הרגע קנו אייפון נוטים לעשות - בדקתי מייל, הייתי בפייסבוק, העלתי תמונה שצילמתי לפייסבוק - בקטע של "תראו לאן הגעתי - אני יושבת בבר עם חברים אבל משחקת באייפון" בקיצור - הדברים הרגילים....
עוד טוויסט בסיפור הוא שאתמול כשבדקתי את העניין דרך כוכבית 444 הניצולת לאותו רגע היתה 87מגה - ואז כל כך נלחצתי שהלכתי ועשיתי
DISABLE לרשת 3G דרך ההגדרות של הטלפון
ומאז גלשתי דרך ה3G עוד 20 שניות והתווספו לי 30 מגה??!
מה הולך כאן, תעזרו לי! האם זה מתבזבז גם על זמן אויר? האם יש דרך לחסום את כ-ל העברת הDATA במכשיר?
האם גם כשגלשתי בויפי אז זה פעל ברקע? ( הכוונה היא ללפני שעשיתי את הDISABLE)
אני מבואסת
תודה לכם מראש על כל תגובה.