Xtreamer sidewinder + WiFi
שלום לכולם
רכשתי לפני כשבוע את ה Xtreamer sidewinder + אנטנה.
יש כמה דברים שאבקש עזרה
1.האם המכשיר מסוגל לשדר סרטים מלאים לו דווקא HD ב WIFI?
2.איך יכול להיות שיום אחד המכשיר עובד כמעט בצורה תקינה ויום למחרת או מאוחר יותר אני לא מצליח אפילו לראות סרט של 10 מגה.
3.האם יכול להיות מצב שהמכשיר מתחמם ומפסיק לתפקד בצורה תקינה וזו הבעיה שגורמת לקירטועים?
תודה רבה על העזרה.
רכשתי לפני כשבוע את ה Xtreamer sidewinder + אנטנה.
יש כמה דברים שאבקש עזרה
1.האם המכשיר מסוגל לשדר סרטים מלאים לו דווקא HD ב WIFI?
2.איך יכול להיות שיום אחד המכשיר עובד כמעט בצורה תקינה ויום למחרת או מאוחר יותר אני לא מצליח אפילו לראות סרט של 10 מגה.
3.האם יכול להיות מצב שהמכשיר מתחמם ומפסיק לתפקד בצורה תקינה וזו הבעיה שגורמת לקירטועים?
תודה רבה על העזרה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
1. אתה יכול להזרים סרטים בצורה אלחוטית, בטח ש-SD, ויש כאלה שמזרימים 720P (זה תלוי בהמון משתנים, לא רק בסטרימר עצמו).
2. יכול להיות, פה ושם צצות בעיות יציבות, בד"כ זה מתבטא בתכנים טובעניים, אבל לא תמיד. נסה לעבוד עם גרסת תוכנה שנחשבת ליציבה וכך תוכל להימנע ממרבית הבעיות.
3. אם אתה מדבר על קרטועים בהזרמה אלחוטית, כמו שאמרתי יש סיבות אחרות, אבל בכל מקרה בוודאי שחימום יתר של המכשיר גורם לבעיות וזה לא תקין. יש לבדוק מה הסיבות לכך.
2. יכול להיות, פה ושם צצות בעיות יציבות, בד"כ זה מתבטא בתכנים טובעניים, אבל לא תמיד. נסה לעבוד עם גרסת תוכנה שנחשבת ליציבה וכך תוכל להימנע ממרבית הבעיות.
3. אם אתה מדבר על קרטועים בהזרמה אלחוטית, כמו שאמרתי יש סיבות אחרות, אבל בכל מקרה בוודאי שחימום יתר של המכשיר גורם לבעיות וזה לא תקין. יש לבדוק מה הסיבות לכך.
אוקיי אז מה שהבנתי...
שימוש ב WIFI עם המכשיר תלוי במיליון סיבות שאין לי שליטה עליהן אם אמצא גירסת קושחה יציבה יש סיכוי שאפחית את הקירטועיםת לא משנה אם אני מזרים HD או DVDRIP ב WIFI תמיד יש סיכוי לקירטועים.
לסיכום
משהו רוצה לקנות אנטנה +Xtreamer sidwinder שנרכש לפני שבוע שיצור איתי קשר בפרטי
תודה
שימוש ב WIFI עם המכשיר תלוי במיליון סיבות שאין לי שליטה עליהן אם אמצא גירסת קושחה יציבה יש סיכוי שאפחית את הקירטועיםת לא משנה אם אני מזרים HD או DVDRIP ב WIFI תמיד יש סיכוי לקירטועים.
לסיכום
משהו רוצה לקנות אנטנה +Xtreamer sidwinder שנרכש לפני שבוע שיצור איתי קשר בפרטי
תודה