האם לאחר שנפרץ, יוכל ה PS3 לקרוא MKV באופן טבעי?
קודם כל, אל תכתוב מהטלפון אם אין לך בקרת שגיאות הקלדה. בקושי הבנתי מה הקלדת.
לגבי השאלה, אני בעצמי מחכה שיצא איזשהו פורט של xbmc לפלייסטיישן כך שניתן יהיה להריץ עליה קבצי mkv.
אני בעצמי דוחה קניית סטרימר עד שאדע לאן הכיוון מתקדם. זו פשוט יכולת לא מנוצלת של הקונסולה שאני מאוד מקווה שתהיה לנו גישה אליה בקרוב.
לגבי השאלה, אני בעצמי מחכה שיצא איזשהו פורט של xbmc לפלייסטיישן כך שניתן יהיה להריץ עליה קבצי mkv.
אני בעצמי דוחה קניית סטרימר עד שאדע לאן הכיוון מתקדם. זו פשוט יכולת לא מנוצלת של הקונסולה שאני מאוד מקווה שתהיה לנו גישה אליה בקרוב.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לשואל המקורי - סביר להניח שמישהו יעשה משהו כזה. אם זה יהיה XBMC/BOXEE או סתם נגן כזה או אחר - אי אפשר לדעת.
למגיב - היו שם בסך הכל שתי טעויות כתיב, אני לא מבין בשביל מה היה נחוץ המשפט הראשון. בסך הכל ההודעה ברורה מאוד.
למגיב - היו שם בסך הכל שתי טעויות כתיב, אני לא מבין בשביל מה היה נחוץ המשפט הראשון. בסך הכל ההודעה ברורה מאוד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
קריא מבחינתי. הבעיה שלי זה שלפעמים האייפון מתקן לי דברים נכונים שהקלדתי...
כמו שנאמר, boxee או vlc זה מה שחסר כרגע.
כמו שנאמר, boxee או vlc זה מה שחסר כרגע.
אני מתנצל אם התגובה שלי פגעה במישהו, זו לא הייתה הכוונה. לרגע לא רמזתי שאלו שגיאות כתיב של האדם, אלא פשוט בעיה במנגנון תיקון השגיאות של הטלפון.
תסכימו איתי שהתבטאויות כמו "פות משמעותי לגדי" או "דבאים אחרים" מקומם לא בפורום קונסולות (או בכל פורום אחר, לצורך העניין).
המטרה הייתה להסב את תשומת ליבו של כותב ההודעה לטעות ושינסה להימנע ממנה בעתיד, כך שלכולנו יהיה נעים יותר לקרוא את הודעותיו וכמובן לעזור אם אפשר.
תסכימו איתי שהתבטאויות כמו "פות משמעותי לגדי" או "דבאים אחרים" מקומם לא בפורום קונסולות (או בכל פורום אחר, לצורך העניין).
המטרה הייתה להסב את תשומת ליבו של כותב ההודעה לטעות ושינסה להימנע ממנה בעתיד, כך שלכולנו יהיה נעים יותר לקרוא את הודעותיו וכמובן לעזור אם אפשר.