האם לאחר שנפרץ, יוכל ה PS3 לקרוא MKV באופן טבעי?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Sound123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

ברצוני לרכוש מזרים מדיה, ברשותי כיום PS3, ניגון קבצים מהרשת פות משמעותי לגדי, האם לדעתכם יוכל ה PS3 לאחר שנפרץ לקרוא קבצי MKV באופן טבעי, ללא המרות ודבאים מוזרים אחרים למיניהם בטווח הקרוב???

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #2 

קודם כל, אל תכתוב מהטלפון אם אין לך בקרת שגיאות הקלדה. בקושי הבנתי מה הקלדת.
לגבי השאלה, אני בעצמי מחכה שיצא איזשהו פורט של xbmc לפלייסטיישן כך שניתן יהיה להריץ עליה קבצי mkv.
אני בעצמי דוחה קניית סטרימר עד שאדע לאן הכיוון מתקדם. זו פשוט יכולת לא מנוצלת של הקונסולה שאני מאוד מקווה שתהיה לנו גישה אליה בקרוב.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #3 

לשואל המקורי - סביר להניח שמישהו יעשה משהו כזה. אם זה יהיה XBMC/BOXEE או סתם נגן כזה או אחר - אי אפשר לדעת.
למגיב - היו שם בסך הכל שתי טעויות כתיב, אני לא מבין בשביל מה היה נחוץ המשפט הראשון. בסך הכל ההודעה ברורה מאוד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #4 

קריא מבחינתי. הבעיה שלי זה שלפעמים האייפון מתקן לי דברים נכונים שהקלדתי...

כמו שנאמר, boxee או vlc זה מה שחסר כרגע.

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #5 

אני מתנצל אם התגובה שלי פגעה במישהו, זו לא הייתה הכוונה. לרגע לא רמזתי שאלו שגיאות כתיב של האדם, אלא פשוט בעיה במנגנון תיקון השגיאות של הטלפון.
תסכימו איתי שהתבטאויות כמו "פות משמעותי לגדי" או "דבאים אחרים" מקומם לא בפורום קונסולות (או בכל פורום אחר, לצורך העניין).
המטרה הייתה להסב את תשומת ליבו של כותב ההודעה לטעות ושינסה להימנע ממנה בעתיד, כך שלכולנו יהיה נעים יותר לקרוא את הודעותיו וכמובן לעזור אם אפשר.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”