תצוגה של שידורי טלויזה בפלזמה ב-א.ל.מ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yago90 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

היום הזדמן לי סוף סוף להציץ בשידורי YES (ערוץ 10 בלבד), בחנות א.ל.מ על פלזמות שונות פרט ל PWD8 כולם דגמים יחסית מיושנים
בינהם:
1. PWD8
2. מסכי פלזמה וLCD של TOSHIBA ( דגמי 55 בגדלים 37\42 אינץ)
3. Samsung בגודל 42" לא זוכר דגם

התמונות היו מרשימות בכולם אבל ה- PWD8 בלטה באיכות הצבעים, הצבעים היו מאוד חיים וטבעיים באופן יחסי לאחרים, התרשמתי מאוד לטובה.
אבל, ופה מאוד הופתעתי היו שתי בעיות,
1. הלבנים נראו מעט צהבהבים ומצד שני מאוד בוהקים בצורה לא טבעית(כל שאר המסכים הלבנים הוצגו בצורה טובה וניתן היה להבחין בפרטים בתוך הגוונים הלבנים (לדוגמא בחורה שלבשה חולצה לבנה לא היה ניתן להבחין בדוגמא על הבגד בגלל היותו בהיר מידי בPWD8).
2. דמות אפרו-אמריקנית בתוכנית (משתדל להיות פולטיקלי קורקט
:lol: ) הפנים שלה היו כהות מידי ביחס לאחרות, אז אני מניח שיש פה של שחורים?

האם היחס הנמוך בקונטרסט באופן יחסי (1:4000?) מסביר את התופעה?
האם יש דרך לכוון את התמונה כדי למנוע את התופעה (אני מניח שהמשווקים דואגים לכוון אופטימלית את התצוגה בכל חנות, אז כנראה שהתשובה היא לא...)

אם הבעיה הזו פתירה אז אני כנראה הולך על זה.

תודה

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

התשובה לכל השאלות שהצגת היא אך ורק כיול מסך. הפלאזמות ברוב המקרים מכוילות בחנות כדי למשוך אותך לדגם מסויים.
אני בטוח שעם כיול נכון התמונה בפאנסוניק תהייה הטובה ביותר מכל הפלאזמות שראית כי היא הכי איכותית שם.

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 811
נתן תודות: 0

שליחה #3 

המשווקים דואגים להציג כל מסך בצורה אופטימלית אבל לא יודעים איך להביא אותו למצב כזה, מסתפקים בכיול אישי, חיבורי קומפוזיט רבים שמחוברים לממיר אחד.
גם בחיבורים ל DVD אין מה להשוות בין התמונה שתראה ברשתות חשמל לתמונה האופטימלית. לכן, אין לשפוט מסכים ברשתות חשמל (בד"כ). בחנויות מקצועיות פרטיות הסיפור כבר שונה.
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"

yago90 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #4 

הבנתי, אני הרבה יותר מעודד.
זה אומר מבחינתי להתרחק מהקניונים ולעבור לחנויות ה HARD CORE :)

תודה רבה עזרתם לי מאוד.

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129
נתן תודות: 0

דווקא בד"כ לא מכיילים

שליחה #5 

זה יכול להיות חלק מהבעיה. אולי גם יכול לנבוע בטיפול של PANASONIC בלבנים ושחורים ובגוונים בכלל. בביקורת של עופר על ה 42PHD8 שפורסם היום יש התייחסות לזה.פרט מההיבט HD זה אותו מסך.

תבדוק אם הבעיה פתירה אישית. תלך למקום שבו יאפשרו לך לתאם את הפרמטרים בהתאם לטעמך. ותקרא את הביקורת על ה PHD8 קודם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”