איך אפשר לגלות כתובת IP של המודם?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
שאלה לא ברורה.
אם הבנתי נכון אין לך DHCP ואתה רוצה לדעת איזה IP לכתוב?
לנחש לא תצליח כמובן.. ללכת למחשב אחר שכתוב שם IP ולכתוב מספר משתנה בסוף?
אם הבנתי נכון אין לך DHCP ואתה רוצה לדעת איזה IP לכתוב?
לנחש לא תצליח כמובן.. ללכת למחשב אחר שכתוב שם IP ולכתוב מספר משתנה בסוף?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לא לא
ממש לא הבנת
יש מודם תומסון שמחובר לסוויטש.
עכשיו המחשב שמחובר לסוויטש לא מקבל כתובת אוטומטית מהמודם, אלא צריך להגדיר לו ידנית את הכתובת של המודם.
הדרך היחידה שאני מכיר זה בעצם לנתק את המודם ולחבר אותו למחשב ואז לראות איזו כתובת מתקבלת.
העניין הוא שזה לא אפשרי לנתק את המודם, ואני מחפש דרך אחרת אם קיימת כזו.
ממש לא הבנת
יש מודם תומסון שמחובר לסוויטש.
עכשיו המחשב שמחובר לסוויטש לא מקבל כתובת אוטומטית מהמודם, אלא צריך להגדיר לו ידנית את הכתובת של המודם.
הדרך היחידה שאני מכיר זה בעצם לנתק את המודם ולחבר אותו למחשב ואז לראות איזו כתובת מתקבלת.
העניין הוא שזה לא אפשרי לנתק את המודם, ואני מחפש דרך אחרת אם קיימת כזו.
גם אם תחבר את המחשב ישירות למודם, אמרת שהוא לא מחלק כתובות, לכן לא תדע את הכתובת שלו.
אין "פתרון בית ספר" לשאלה שלך. אפשר לנסות כל מני דברים.
אתה יכול להתקין על המחשב סניפר, למשל WIRE SHARK ולהגיד לו שיקשיב לכל סוגי ה TRAFFIC. יש מצב שהראוטר מוציא BROADCAST פעם בכמה זמן, וכך תוכל לגלות את ה IP שלו.
עוד אפשרות זה לנחש מכל מני כתובות שמשתמשים בהם הרבה בראוטרים.
אני הייתי עושה כך:
נותן ידנית כתובת למחשב - 10.0.0.90 ואז עושה פינג ל 10.0.0.255. אחר כך הייתי עושה ARP -A ורואה מי ענה.
הייתי חוזר על אותו תרגיל, כאשר הכתובת של המחשב היא 192.168.0.90 ואז פינג ל 192.168.0.255.
בכל מקרה, לא ברור לי למה אתה לא יכול לכבות את המודם- נראה שאין לך חיבור לאינטרנט מאף מחשב, שהרי אם היה לך - הייתי יכול לדעת את הכתובת של הראוטר על ידי אותו מחשב...
אין "פתרון בית ספר" לשאלה שלך. אפשר לנסות כל מני דברים.
אתה יכול להתקין על המחשב סניפר, למשל WIRE SHARK ולהגיד לו שיקשיב לכל סוגי ה TRAFFIC. יש מצב שהראוטר מוציא BROADCAST פעם בכמה זמן, וכך תוכל לגלות את ה IP שלו.
עוד אפשרות זה לנחש מכל מני כתובות שמשתמשים בהם הרבה בראוטרים.
אני הייתי עושה כך:
נותן ידנית כתובת למחשב - 10.0.0.90 ואז עושה פינג ל 10.0.0.255. אחר כך הייתי עושה ARP -A ורואה מי ענה.
הייתי חוזר על אותו תרגיל, כאשר הכתובת של המחשב היא 192.168.0.90 ואז פינג ל 192.168.0.255.
בכל מקרה, לא ברור לי למה אתה לא יכול לכבות את המודם- נראה שאין לך חיבור לאינטרנט מאף מחשב, שהרי אם היה לך - הייתי יכול לדעת את הכתובת של הראוטר על ידי אותו מחשב...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אפשר להתחבר למודם דרך ממשק web ומשם לראות מה כתובת ה IP שהוא מקבל מספק התשתית.
איזה מודם זה ? מי הספק ?
איזה מודם זה ? מי הספק ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי