קניית אייפון בארה"ב
אם אני קנה בחנות של אפל בארה"ב אז אני חייב לחכות לפריצה?
האם אני מאבד אחריות?
כי אחרי שהיתה גרסה 4.0.1 ב 3gs שלי (מרשת פלאפון)המכשיר היה איטי בטירוף עדכנתי עכשיו ל 4.1 והוא טס
מה ההבדל בין unlock לבין factory unlock?
האם אני חייב לשים את הסידיה כדי לפרוץ את המכשיר?
הבנתי שאם קונים מאפל סטור בארה"ב אז גם המודם נעול והדרך היחידה להשתמש בטלפון הוא לפרוץ אותו דבר שגם מבטל את האחריות
האם במצב כזה עדיף לבקש ממישהו בארה"ב לעשות תוכנית ב at&t ואז לבטל אותה מה שאומר שהמודם כבר פתוח?
מישהו יכול לעשות לי סדר בבקשה?????
האם אני מאבד אחריות?
כי אחרי שהיתה גרסה 4.0.1 ב 3gs שלי (מרשת פלאפון)המכשיר היה איטי בטירוף עדכנתי עכשיו ל 4.1 והוא טס
מה ההבדל בין unlock לבין factory unlock?
האם אני חייב לשים את הסידיה כדי לפרוץ את המכשיר?
הבנתי שאם קונים מאפל סטור בארה"ב אז גם המודם נעול והדרך היחידה להשתמש בטלפון הוא לפרוץ אותו דבר שגם מבטל את האחריות
האם במצב כזה עדיף לבקש ממישהו בארה"ב לעשות תוכנית ב at&t ואז לבטל אותה מה שאומר שהמודם כבר פתוח?
מישהו יכול לעשות לי סדר בבקשה?????
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. כן.
2. לא.
3. ההבדל הוא שאם הוא מגיע נעול ואתה פורץ אותו, בעידכון גירסא הבא, הוא עלול להינעל ואז שוב תצטרך לחכות לפריצה. מכשיר שמגיע פתוח מאפל, לא יינעל לעולם.
4. לא. סידיה מאפשר לך להתקין תוכנות שלא דרך ה-APP STORE.
5. לא. AT&T לא ייפתחו לך את המכשיר וזה לבטח לא ייצא יותר זול מלקנות טלפון פתוח מהחברה ממדינה שבה אין נעילת סים.
2. לא.
3. ההבדל הוא שאם הוא מגיע נעול ואתה פורץ אותו, בעידכון גירסא הבא, הוא עלול להינעל ואז שוב תצטרך לחכות לפריצה. מכשיר שמגיע פתוח מאפל, לא יינעל לעולם.
4. לא. סידיה מאפשר לך להתקין תוכנות שלא דרך ה-APP STORE.
5. לא. AT&T לא ייפתחו לך את המכשיר וזה לבטח לא ייצא יותר זול מלקנות טלפון פתוח מהחברה ממדינה שבה אין נעילת סים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
Jailbreak מאפשר להריץ תוכנות לא מורשות.
Un1ocked modem מאפשר לך להשתמש ולעשות activate לסים שונה מזה שהמכשיר נעול אליו.
Un1ocked modem מאפשר לך להשתמש ולעשות activate לסים שונה מזה שהמכשיר נעול אליו.
דבר ראשון אחריות לאייפון -רק בארץ שנקנה..
הסים שלך הוא של AT&T- אם לא , לא תוכל להשתמש במכשיר ללא פריצה- ופריצה לא תצא לפחות עוד חודשיים (אני מדבר על אנלוק ולא על JB),
קיצור- לא מומלץ לקנות מארה"ב, קנה סימפרי או בארץ..
הפרש הכסף לא שווה את בלבולי המוח והתסכול בכל גרסה וגרסה..
הסים שלך הוא של AT&T- אם לא , לא תוכל להשתמש במכשיר ללא פריצה- ופריצה לא תצא לפחות עוד חודשיים (אני מדבר על אנלוק ולא על JB),
קיצור- לא מומלץ לקנות מארה"ב, קנה סימפרי או בארץ..
הפרש הכסף לא שווה את בלבולי המוח והתסכול בכל גרסה וגרסה..
במדינות בהן נמכר סימפרי- איטליה, אנגליה, קנדה ועוד.. קצת יותר קשה כי יש בעיה של מלאי וזמינות..
אבל אני חוזר על עצמי (כבעל מכשיר אמריקאי לשעבר) על תעשה את הטעות הזו (לרכוש בארה"ב).
ד"א בארץ אפשר להגיע לדילים טובים, אל תפסול על הסף..
אבל אני חוזר על עצמי (כבעל מכשיר אמריקאי לשעבר) על תעשה את הטעות הזו (לרכוש בארה"ב).
ד"א בארץ אפשר להגיע לדילים טובים, אל תפסול על הסף..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים