מחפש כיוון לרסיבר + 5.1 עד 4000 שקל.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Clod פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
לאחרונה קניתי טלוויזיה ופלייסטיישן 3. יש לי סלון בגודל 3X4 ואני צריך רמקולים חדשים, שיתאימו לי לכל הדרישות ולכן אצטרך גם רסיבר..
אני רוצה להפעיל סרטים בסראונד מלא וכן גם את מה שאני רואה בטלוויזיה עצמה, ובממיר.
כלומר יש לי 3 יציאות אופטיות דיגיטליות, אחת מהפלייסטיישן, אחת מהממיר ואחת מהטלוויזיה (כן ואני צריך להשתמש גם בה, מכיוון שאני מפעיל אפליקציות ישירות מהטלוויזיה ללא קשר לשאר הרכיבים). אני רוצה שכולן יכנסו ישירות לרסיבר, ומשם (זה דיי ברור) לרמקולים.
אז מה שחשוב לי שיהיו 3 כניסות דיגיטליות ברסיבר (אם קיים, ואם לא אז מה החלופה?!). מה שהכי חשוב לי שיהיה סאונד מצוין בהשמעת קבצי מוזיקה מהמחשב. וקיצור שיהיה איכותי ויוציא את הסאונד בסראונד מלא (זה נקרא Dolby Digital 5.1 לא ?! ).. אההה ויש היום כמובן את ה HDMI אבל אני לא מבין איך אני אמור לחבר לדוגמא את הפלייסטיישן לרסיבר עם HDMI אם אני חייב להשתמש איתו לטלוויזיה, ואולי בכלל מספיק לי דיגיטלי אחד מהטלוויזיה שגם ככה מקבלת את הביטים דרך הHDMI המהולל!! אשמח להבין מה ההבדלים ומה עדיף.

תודה ענקית מראש :D

yshalfin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 206
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

כמה הבהרות קטנות
1. הPS3 מוציא הכל בHDMI, אין צורך להפריד את הסאונד אם אתה משתמש ברסיבר. חסכנו כניסה אופטית אחת.
2. HDMI 1.4 תומך בAudio Return Channel ולכן כדאי לבדוק אם המסך שלך תומך ב1.4. אם כן חיבור יחיד בין המסך לרסיבר אמור להספיק אם לא, לך על החיבור האופטי

Onkyo 308 הוזכר פה בפורום רבות. מקבל 3 כניסות HDMI 1.4, בנוסף 2 סאונד אופטי ו1 דיגיטלי חשמלי, וגם נחשב למגבר טוב
לגבי רמקולים, בתקציב הזה תצטרך לבחור סט לוייניים, אולי מישהו פה מכיר יכול להמליץ על אחד במיוחד...

Clod פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התגובה..
1. לגבי ה PS3 אתה בעצם מתכוון שהוא מתחבר לטלוויזיה דרך ה HDMI והטלוויזיה כבר תוציא את הסאונד למגבר ??
2. לגבי הטלוויזיה, לא חבל שאני אוציא חיבור HDMI למגבר, כשאני יכול לחבר אחד אופטי?? אני כבר משתמש בשתי יציאות, והשלישית נמצאת בצד. וחוץ מזה נגיד שאני עכשיו צופה בכבלים (HDMI1) אז איך אני אוכל לשמוע את הסאונד במגבר אם הוא מחובר לHDMI3??

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #4 

היום הכל הופך ל HDMI. האופטי הולך ודועך...
למה לוותר על כניסה חשובה?
לך על רסיבר עם 4 כניסות HDMI.
למכשיר ללא יציאת HDMI תמיד יהיו לך לפחות עוד 2 כניסות דיגיטליות ברסיבר.

אונקיו 308 הוא רסיבר בינוני ומטה.
בתקציב שלך הייתי בודק את היאמהה 467.

לגבי ה PS3, כמו כל מכשיר עם יציאת HDMI, הוא מתחבר בHDMI לרסיבר והרסיבר ממתג בינו לבין הטלויזיה דרך החיבור שלו אליה ב HDMI.

PROSURFER
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 686
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

עם כזה תקציב ONKYO 608 ללא ספק !

yshalfin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 206
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

שימו לב, שבתקציב שלו צריך להכניס עוד 6 רמקולים...

Clod פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

שוב תודה..
אבל העסק הזה מתחיל להקשות עלי...
איך אני יודע להתאים רמקולים? איזה מומלצים?
אם ההספק של הרסיבר הוא 100, אז צריך להתאים רמקולים 100 וואט גם ? או יותר או פחות ?!

arik3k
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #8 

yamaha rxv467 - אם הכל יהיה מחובר ב HDMI אין לך צורך ב UPSCALE.
מאחר והתקציב לא מאפשר יותר מידי מרווח תנועה, נראה לי שכדי לך לבדוק סטים כמו
Canton Movie 80/120
HKTS11 - של הרמן קרדון (האחריות היא לשנה של NEWPAN) קח זאת בחשבון אך נשמעים נפלא.
ההספק לא צריך להטריד אותך - מאחר ואם אתה הולך על סאטליטים - הסיכוי שתגיע לניצול כזה ברמקולים הוא ממש ממש ממש נמוך.

מוזיקה מהמחשב - אתה בבעיה כי סאטליטים נותנים סאונד פחות טוב מרמקולים מדפיים/רצפתיים (אין מה לעשות) אבל יכול להיות שזה יספיק
לך ואתה תאהב את מה שתשמע.
אם מה שנשאר זה ללכת על רצפתיים - אז "תגדל" עם הסט - אולי יד שניה ראיתי אחלה רצפתיים ב 1500 שקל שתוכל להתחיל,
תוסיף לאט לאט סנטר,אחוריים,סאב... ותשלים את הסט.

האם ראית כבר רמקולים ושמעת ?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”