רגע לפני קניה...מס' שאלות
לאחר חפירה בפורום הגעתי למסקנה כי יתאים לי (ולבני) ה-PS3 יותר מהבוקס
1. תקנו אותי אם אני טועה או פיספסתי איזשהו יתרון משמעותי לבוקס
2. למיטב הבנתי אין הבדל בהפעלת משחקים בגרסאות ה-PAL וה-NTSC , כלומר כל משחק
מכל איזור יעבוד על כל קונסולה נכון? הבעיה בניגון סרטי DVD בלבד?
האם אחת משיטות השידור מומלצת יותר לקניה מאיזושהי סיבה אחרת?
3. חוץ מיתרון הגודל, האם ישנה סיבה להשקיע ב-250GB מאשר ב-120GB?
4. איך ה-MOVE? שווה עוגיה? שווה לקנות בחבילה?
5. מבין שה-PS מתחבר לרסיבר בכבל אופטי (AUDIO), האם אמורה להיות בעיה עם
מפצל לכבל אופטי? הבנתי שיש חיה כזו.
ובכלל, אשמח לעיצות, המלצות קניה / חנויות או כל דבר רגע לפני...
בתודה מראש לעונים
וחג שמח
1. תקנו אותי אם אני טועה או פיספסתי איזשהו יתרון משמעותי לבוקס
2. למיטב הבנתי אין הבדל בהפעלת משחקים בגרסאות ה-PAL וה-NTSC , כלומר כל משחק
מכל איזור יעבוד על כל קונסולה נכון? הבעיה בניגון סרטי DVD בלבד?
האם אחת משיטות השידור מומלצת יותר לקניה מאיזושהי סיבה אחרת?
3. חוץ מיתרון הגודל, האם ישנה סיבה להשקיע ב-250GB מאשר ב-120GB?
4. איך ה-MOVE? שווה עוגיה? שווה לקנות בחבילה?
5. מבין שה-PS מתחבר לרסיבר בכבל אופטי (AUDIO), האם אמורה להיות בעיה עם
מפצל לכבל אופטי? הבנתי שיש חיה כזו.
ובכלל, אשמח לעיצות, המלצות קניה / חנויות או כל דבר רגע לפני...
בתודה מראש לעונים
וחג שמח
1. חלק מהמשחקים בלעדיים רק לבוקס-HALO למשל... כמו כן, יש הרבה השוואות של משחקים מסויימים מבחינת גרפיקה PS3 מול אקסבוקס ורואים הבדלים ברורים בעשרות משחקים לטובת הבוקס. פריצה כבר אמרנו ?
2. נכון
3. ככל שהזמן עובר, התכנים גדלים ותוספים יותר מקום, כך גם השמירות של המשחקים, גם ב PS3 וגם באקסבוקס. על פניו 250G יראה לך המון ואולי בעתיד הנראה לעין, לא נראה לך שתממש אותו. אך מה אם אגיד לך שבעוד שנה או שנה וחצי אתה אולי תצטרך אותם ?!
4. הוא עדיין לא מספיק זמן בשימוש ומבחר המשחקים שלו מצומצם-ממליץ לחכות עד סוף השנה בכדי לדעת לאן זה הולך.
עד כאן.
2. נכון
3. ככל שהזמן עובר, התכנים גדלים ותוספים יותר מקום, כך גם השמירות של המשחקים, גם ב PS3 וגם באקסבוקס. על פניו 250G יראה לך המון ואולי בעתיד הנראה לעין, לא נראה לך שתממש אותו. אך מה אם אגיד לך שבעוד שנה או שנה וחצי אתה אולי תצטרך אותם ?!
4. הוא עדיין לא מספיק זמן בשימוש ומבחר המשחקים שלו מצומצם-ממליץ לחכות עד סוף השנה בכדי לדעת לאן זה הולך.
עד כאן.
1) חלק מהמשחקים בלעדיים רק לPS3 , והמשחקים שנראים יותר טוב בXBOX - שייכים בעיקר לעבר או לרמות שתצתרך לשים מסך מול מסך.
לגבי פריצה - אפילו בזה - כבר יש גם לPS3
3) קנה 120 , ביום שזה יתמלא - תגלה שכנראה יהיה לך יותר זול לקנות כונן של מחשב נייד ולהחליף בעצמך (גם לא מאבדים אחריות ד"א) - בניגוד לXBOX - הכוננים האלו ניתנים להחלפה בכל כונן שמתאים בגודל (9.5 מ"מ - כלומר SINGLE PLATER - של מחשב נייד 2.5") ובמהירות (מומלץ 5400 עקב חום)
ליביו
לגבי פריצה - אפילו בזה - כבר יש גם לPS3
3) קנה 120 , ביום שזה יתמלא - תגלה שכנראה יהיה לך יותר זול לקנות כונן של מחשב נייד ולהחליף בעצמך (גם לא מאבדים אחריות ד"א) - בניגוד לXBOX - הכוננים האלו ניתנים להחלפה בכל כונן שמתאים בגודל (9.5 מ"מ - כלומר SINGLE PLATER - של מחשב נייד 2.5") ובמהירות (מומלץ 5400 עקב חום)
ליביו
קודם כל תודה על התשובות...
בחיפוש חנויות שמתי לב כי גרסת ה-PAL יקרה במעט מגרסת ה-NTSC , מדוע?
ועוד שאלה, יותר של טעם לבעלי נסיון:
מחכה בטירוף ל-GOD OF WAR, האם כדאי לשחק מהראשון (עלילה או משהו)
או שמיותר לבזבז זמן ולהינות מהגרפיקה היותר טובה (?) של השלישי?
ועוד שאלה, יותר של טעם לבעלי נסיון:
מחכה בטירוף ל-GOD OF WAR, האם כדאי לשחק מהראשון (עלילה או משהו)
או שמיותר לבזבז זמן ולהינות מהגרפיקה היותר טובה (?) של השלישי?
גירסאת הPAL לרוב באה עם אחריות של ישפאר כנראה , והNTSC עם אחריות חנות.
לגבי GOW - לטעמי הראשון והשני (גם בקומפילציה ששיפרו ועידכנו את הגרפיקה) כבר מיושנים.
שחק בשלישי ישר , אולי תקרא או תראה ביוטיוב סרטונים עם העלילה שלהם כדי להיות מעודכן.
ליביו
לגבי GOW - לטעמי הראשון והשני (גם בקומפילציה ששיפרו ועידכנו את הגרפיקה) כבר מיושנים.
שחק בשלישי ישר , אולי תקרא או תראה ביוטיוב סרטונים עם העלילה שלהם כדי להיות מעודכן.
ליביו
מתחיל להתמלא חששות לגבי קניית ה-SLIM
מפנה לשרשור: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 6&start=30
במיוחד לתגובתי בסופו, מה דעתכם?[/quote]
מפנה לשרשור: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 6&start=30
במיוחד לתגובתי בסופו, מה דעתכם?[/quote]
תראה, אני לא יכול להגיד לך שאין לך מה לחשוש. כמו לכל מכשיר חשמלי, לפעמים יש תקלות. במקרה שלי ושל הבחור השני לשנינו יש PS3 SLIM ואותה בעייה ומכיוון שיש לנו אחריות אז אנחנו כמובן מקבלים שירות. חשוב לציין שישפאר נותנים רק על מכשירים שנקנו דרכם (או דרך ספק מורשה שלהם) וכל המכשירים שלהם הם מסוג PAL - ישפאר לא מוכרים NTSC .
המכשירים של PAL יותר יקרים כי סביר להניח שהם מגיעים עם אחריות של ישפאר (למעשה אתה משלם על האחריות...).
המכשירים של PAL יותר יקרים כי סביר להניח שהם מגיעים עם אחריות של ישפאר (למעשה אתה משלם על האחריות...).