זקוק להמלצה על סט רמקולים 5.1 תקציב עד 7000 ש"ח תרשים בפנים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
kokoloko80 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים

זקוק להמלצה לרמקולים לסלון ששטחו 22 מטר, תרשים מצורף כולל מידות ומיקומי הרמקולים לפי איך שביקשתי מהקבלן (החיווט מובנה בקיר)

כמה נושאים
הרסיבר המתוכנן הוא ONKYO608
רמקולים חזית שמאל וחזית ימין מתכוננים להיות רמקולים מדפיים, (על מעמד) לא אוהב ריצפתיים.
רמקולים אחוריים ממוקמים כ 2.00 גובה בקיר כלומר - הרמקולים צריכים להיות ניתנים לתלייה על הקיר
שימו לב למיקום הספות, הן בכוונה כך מכיוון שמאחוריהן צריך להיות מעבר חופשי ליציאה לגינה, הן בערך ימוקמו כ 4 מטר מהטלויזיה כשמאחוריהן 2 מטר מעבר ליציאה
חשבתי על חזיתיים של B&W 685 לכל היתר אני פתוח להצעות, בהחלט אפשר להציע מיקס אנד מאץ' של רמקולים של חברות שונות.

תקציב - לכל הרמקולים (לא כולל מעמדים וכו') עד 7000 ש"ח

תודה למומחים ולעוזרים!!

kokoloko80 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

נו חברים? אף אחד לא יודע? זה סקסי תמיד לדון על ההבדלים בין הרמן קרדון לאקוסטיקס ריסרטש אבל גם אנחנו העם זקוקים לפעמים ליעוץ ותשובה...
:(

maor199
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
שם מלא: maor199
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

אין לי מושג איך הBW ישמעו עם הריסבר שלך אבל אולי כבר שווה ללכת על כל הסט של 685 קדימה 686 אחורה HTM2 סנטר ו610 סאב (למרות שסאב 10 יכול להיות קטן לסלון שלך) לי יש את ה686 בבית ואני מבסוט מהם
תעשה סיבוב ותנסה לשמוע רמקולים שונים עם המגבר שלך ותראה איזה תוצאה מעודפת עליך אל תקנה בלי שבדקת איך החיבור בין הרמקולים למגבר

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

עדיף כמו בשרטוט שאני תיכף יעלה,

1.המרחק בין הקיר האחורי לרמקול הקידמי צריך להיות גדול יותר.
2.הספה כמו שהצבת, בדיוק באמצע החדר, זה לא טוב, מכל מיני סיבות אקוסטיות. תאורטית אידיאלי לשבת כ 38% מאורך החדר, מהקיר האחורי.
38% מ6 מטר זה 2.28מטר מהקיר האחורי, ריאלי ביותר בסלון שלך.
3.לרוב אחת הפינות היא מקום מצויין לסאב.
4.המיקום של הסראונד הוא בסדר, אבל לדעתי הוא יהיה טוב יותר כמו בסירטוט שהצגתי, במידה וזה סראונד בי פולרי, אין צורך בלתת לרמקול זווית כלפי מרכז האזנה.
5.בהצלחה, יש לך חלל מצויין לעבוד איתו (Y)
נערך לאחרונה על ידי gro111 ב 05/10/2010 15:49, נערך 3 פעמים בסך הכל.

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #5 

לגבי בחירת הרמקולים,
מה השימוש באחוזים בין קולנוע למוזיקה משפיע על הבחירה, כמו גם טעם אישי.
קצת בעייתי לזרוק חברות ודגמים באוויר... מה שמעת ואהבת?

arik3k
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #6 

אז ככה...
לך על הסדרה של DIAMOND 10, SUB 10/8 תלוי לפי גודל הסלון
אני אהבתי יותר את ה 10.6 כקדמיים שהם יותר פתוחים לדעתי ונשמעים טוב גם במוזיקה וגם בסרטים
בנוסף CENTER של WHARFEDALE ה 10CM למה ?
כי ההבדל בין ה 2 קטנים של סדרת DIAMOND הוא זניח, וה CM הקפיצה בסאונד משמעותית.
בנוסף לגבי 2 אחוריים אם יש לך 2 סטליטיים תשתמש בהם, אם יש 4 ? אז יש לך 7.1
האחוריים פחות משמעותיים בבניה של הסט - כל זה ביחד ייצא לך באזור ה 7 אולי אפילו פחות.

כמה דגשים - והם חשובים בהחלט, ד"א עכשיו התחדשתי לי בסט הזה :) כולל מגבר YAMAHA RXV567, וזה פשוט נהדר.
:
1. אין תחליף בשום צורה (עזוב לרגע את הכסף) חייב ללכת לשמוע ולהאזין לרמקולים
תביא איתך מספר דיסקים שאתה מאזין להם הרבה, כל רמקול בשילוב עם מגבר נותן גוון אחר של צליל
אתה צריך למצוא משהו שאתה מתחבר אליו.
2. תשים לב, וזה מלקח שלי כל חנות יש לה את סט המוצרים אותה היא אוהבת לקדם (לא שזה דבר רע) רק תשים לב
שיש יבואן/חנות אמינה (יש לך למעלה רשימת מומלצים) שווה לבדוק.
3.לקחת ? החלטת ? מעולה, שב תכוון תסדר תבחן (קח בחשבון שיש להריץ מעט את הרמקולים) כדי שייפתחו ותקבל סאונד דומה למה שיש בחנות.
4. תשתדל תמיד שהחיבורים בחנויות יהיה לפי הציוד שאתה הולך לקנות שתקבל שוב (תלוי בחדרים שאתה מאזין בהם) אבל שתקבל את יחסית את אותו הסאונד בבית.

זהו :)

תתחדש - ובהצלחה!!!!!

kokoloko80 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

היי חברים ותודה!!
כעיקרון הבנתי שה B&W הולכים יופי עם רסיברים של ONKYO או שהוטעיתי? במידה וכן אפשר המלצה לרסיבר שכן הולך טוב עם ה B&W (שאותם שמעתי ואהבתי לפחות לעת עתה) - אבל חובה שיהיה לו יציאה ZONE2 שזה יהיה לרמקולים לגינה.

מבחינת שימוש מוזיקה וסרטים אחרי שחשבתי והתייעצתי עם האישה, 50% לכל סוג, אנחנו מתים על סרטים ואני מתעסק במוזיקה ככה שאני אוהב תמיד לשמוע אותה באיכות גבוהה ושהבית מלא בה... :)

מה דעתכם?

arik3k
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

לא מסכים - מה זה הולך טוב, יכול להיות שB&W 863 לדוגמה הולכים נפלא עם ה ONKYO ואז ה 864 קצת פחות מלהיבים,
הכל עניין של אוזן, לך תשמע אתה חייב את זה לעצמך בייחוד בהוצאה כספית כזאת.
אני למשל לא אהבתי את הצליל של ה ONKYO והעדפתי את ה YAMAHA על פניו..

תאמין לי אני מבין את הצורך שיגידו לך - כן החיבור בינהם הוא נהדר לך על זה.. גם אני חיפשתי את זה אבל בסופו של דבר החלטתי ללכת
ולשמוע בעצמי - ותאמין לי שחלק מהרמקולים שלאנשים היו מעולים! אין דבר כזה - נשמע בעיני לא משהו ואלא שלא אהבו את הרמקולים, אהבתי.
אבל האמת היא - שהאוזן שלך בסופו של דבר הכי קובעת.
לך תשמע - תתנסה תבדוק - אל תמהר אם אתה יכול לקחת את הזמן - אתה רק תרוויח.

אוי.. הכי חשוב לך עם ראש פתוח - ואל תתפזר כלומר אל תגיד אני רוצה JAMO,CANTON,WHARFEDALE,KLIPSCH יש את זה ואת זה ואת זה.
תשמע כמה סגנונות של רמקולים - לכל "ארץ" של רמקולים יש את הסטייל שלה, לך תבדוק גם תהנה על הדרך וגם תהיה שלם עם ההחלטה שלך.

בהצלחה.

kokoloko80 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

אז באמת "אין ברירה" וצריך לשמוע - :) יש המלצות על חנויות מסוימות שקניתם מהם וקיבלתם מחיר טוב ולא פחות טוב גם שירות ואחריות מכל ה (l)

arik3k
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

יש לי נסיון מעולה עם פיוז/AUDIOSTAR שלהם אולמות תצוגה גם ENIGMA היא חנות שבאמת אם אתה רוצה את התצוגה שלהם
אתה נופל מהרגליים
אני מקווה שזה לא נחשב פרסום או משהו, אבל מנסיון שלי עם השלושה קח יום חופש וסע לטייל ברחבי ישראל
אתה גם תהנה מזה :)

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #11 

שווה לבדוק גם על רמקולים של POLKAUDIO שנשמעים מצויין עם הרסיברים של אונקיו.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”