היי,
היתה לי בעיה בווינדוס 7 עם זיהוי הסאונד דיקודר ברסיבר שלי והצלחתי להתגבר על הבעיה.
עכשיו נתקלתי בבעיה חדשה. אני מתקין את המדיה קונטרול כדי שיהיה באפשרותי לשנות קבצי כתוביות באמצעות השלט ואני לא מצליח לגרום לזה לעבוד. משום מה, כשאני מפעיל את הסרט עם MC או MP האייקון של ה FFDSHOW לא מופיע. אני משתמש ב COREAVC לניגון הוידאו וב FFDSHOW לניגון הכתוביות כי המחשב שלי חלש מידי בשביל לעבוד עם FFDSHOW לוידאו.
ניסיתי בכל זאת להגדיר שהוידאו ינוגן באמצעות ה FFDSHOW ואז גם ראיתי את האייקון של ה FFDSHOW VIDEO כשניגנתי את הסרט עם ה MC אבל עדיין המדיה קונטרול לא עובד ביחד עם ה MC.
יש למישהו רעיון?
תודה מראש
לא מצליח לגרום למדיה קונטרול לעבוד עם WIN7 MC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם הלכת להגדרות של המדיה קונטרול ולחצת על הכפתור של Apply recommended FFDShow configuration?
מישהו פה גם כתב שהוא התקין קודם מדיה קונטרול ואחרי זה FFDShow (ככה מפתח התוכנה ממליץ בהוראות ההתקנה של מדיה קונטרול), ואז הכל עבד לו מצויין.
כמו כן, שים לב שאם יש לך מערכת הפעלה של 64 ביט אז צריך להוריד את הגירסה המתאימה של FFDShow ומדיה קונטרול.
מישהו פה גם כתב שהוא התקין קודם מדיה קונטרול ואחרי זה FFDShow (ככה מפתח התוכנה ממליץ בהוראות ההתקנה של מדיה קונטרול), ואז הכל עבד לו מצויין.
כמו כן, שים לב שאם יש לך מערכת הפעלה של 64 ביט אז צריך להוריד את הגירסה המתאימה של FFDShow ומדיה קונטרול.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"