טלוויזית שארפ חדשה, DVB, סקארט, ועוד [מראש אני מבקש קצת סבלנות]

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,
ברשותי טלוויזיה חדשה (בת 3 ימים) מדגם sharp LC-32DH500E.
על כל פנים אני מרוצה מהטלוויזיה,
יש בה 2 חיבורי סקארט, סטרימר מובנה, ממיר DVB מובנה ועוד.
אבל לצערי לכל דבר טוב יש גם חסרונות/בעיות ופה אני זקוק לעזרתכם, כל עזרה תתקבל בברכה.
הבעיות בהם נתקלתי - נתחיל מהקל לכבד.
בחיבור ממיר YES ADB3100SV בסקארט לטלוויזיה לחיבור המתאים שמוגדר גם כ-RGB מהממיר מהחיבור המתאים שמוגדר להוציא RGB לאחר בדיקה מול יס כל מה שאני מקבל זה סקארט לקומפוזיט - לא משנה כל ניסיונותיי, שיחותיי מול תומכי יס, ריסוטים לממיר, החלפת כבלים ועוד, הממיר באתחול מתקדם מראה לי תחת RGB רק קומפוזיט ולא RGB וזה מחרפן אותי והאיכות במסך בהתאם, האם מישהו נתקל בדבר כזה? האם הפתרון הוא החלפה לממיר יס RF וגמרנו? הבנתי שהוא היחידי שמוציא RGB תקין...
שאלה שנייה, רציתי לראות את ה-DVB בפעולה, בכיף חיברתי אנטנה, הרצתי סריקה ומצאתי תחנות אבל...
התמונה רצה נהדר! השמע רץ זוועה!! כל כמה שניות יש קול מצועצע כזה שקשה להסבירו בעל עיוות וחוזר חלילה, הקליטה על 100 אחוז והאות גם 100 אחוז ובכל הערוצים זה ככה... בדונגל למחשב באותו חדר אין כל בעיה, הטלוויזיה מראה לי בחיווי שהיא מזהה איכות דחיסת קול AAC האם מכאן הבעיה? כי בכל האתרים הטלוויזיה הזאת מוצגת כבעלת ממיר שעובד נהדר עם התחנות פה בארץ.. הזוי.. גם פה צריך את עזרתכם.
שאלה אחרונה, בטלוויזיה יש סטרימר מובנה שאוכל הכל כולל הכל ותומך בין היתר בהצגת קבצי תרגום בנפרד - לצערי העברית פשוט לא מוצגת... בדקתי ובטלוויזיה הזאת אין ב-DVB את ישראל ואין בסוג תרגום עברית... מכאן חשבתי על הגרוע מכל - הטלוויזיה לא יודעת עברית.. יש לומר שתיקיות רואים בעברית הפוכה ואת ה-EPG רואים בעברית הפוכה גם... אני כבר שעות מחפש עדכון גירסה לטלוויזיה שלי באתרי שארפ השונים ברשת אבל אין כלום.. הגרסה בטלוויזיה היא 1.36.

מצטער על החפירה הארוכה פשוט אין לי למי לפנות בעניין ולכן העליתי לכם את הדברים על הכתב, אשמח לענות לכל משתמש פה על שאלות בדבר הטלוויזיה והאיכויות שלה בהקשר ל-DVB וכו'.

תודה מראש וחג שמח,
בני

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

לגבי הסקארט, לדעתי הבעיה היא שבממירי yes כאשר בוחרים אות RGB ביציאת הסקארט, אוטומטית ניתנת אפשרות לבחור את האות ביציאת הסקארט השנייה שדרכה עובר רק קומפוזיט (מיועדת לוידאו). ולכן מיד אחרי בחירה ב-RGB מופיע קומפוזיט. התוכנה של הממיר דפוקה, כך שאתה בעצם כן צופה ב-RGB אך חושב שזה קומפוזיט. עופר או מישהו שיש לו ממיר yes יכול לאשר זאת. או שאני טועה ויש לך חיבור סקארט אחד בלבד.

במסכי שארפ אין עברית, אם אתה מוריד סרטים צריך תרגום מובנה. לגבי האודיו, הגאונים ברשות השנייה בחרו בפורמט סאונד שאף מדינה לא משתמשת בו. צור קשר עם ראלקו שינסו לפתור את הבעיה עם הרשות , או שיפנו לשארפ בבקשה לעדכון המסך.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

וואי אסף דבר ראשון ת-ו-ד-ה ענית לי על הדברים שחשבתי שאכן נכונים,
בממיר של יס שיש ברשותי יש שני חיבורי סקארט, רק לחיבור התחתון נאמר לי ב-יס יש לחבר את הכבל ואז לטלוויזיה, הם גם בדיוק כמוני היו מבולבלים כשבתוכנה שלהם ראו קומפוזיט אחרי כניסה ל-RGB ולא RGB.
בעבר הרחוק היה לי ממיר RF עם חיבור סקארט - הממיר האפור הגדול והוא היה מחובר לטלוויזיה רגיל 29" בסקארט ושם ראו את ההבדל וגם ראו בתוך RGB, ממש אפשרות בשם RGB אצלי פשוט אין את זה.. והאיכות זוועה אחרי 3 נציגי תמיכה של יס נאמר לי לפנות לשירות ולראות מה ניתן לעשות.. בדיחה של דבר, גם בהוט זה ככה? מה עושים כל הלקוחות עם טלוויזיות בעלות סקארט? נחנקים עם קומפוזיט כנראה (על הדרך ניסו לדחוף לי לרכוש ממיר HD..).

בקשר לעברית, אתה לא חושב שיצא עדכון ע"י היצרן לבעיה הזאת? תמוהה בעיני שאין הם מכירים בישראל כמדינה ששווה התייחסות.
העברית בתיקיות הפוכה אבל קיימת, בתרגומים פשוט אין עברית כי בקידוד תרגום אין עברית וכאן הבעיה שלי... חבל.

בקשר ל-DVB חששתי שאתה צודק, זה בגלל שצריך AAC V2 או משהו כזה והטלוויזיה שלי מזהה את השידור ב-AAC רגיל?
איך בדונגל הזול שרכשתי אין בעיה כזאת? אם מפורסם באתרי האינטרנט וגם ביצרן שהטלוויזיה מתאימה לשידורים בארץ אין זו הטעייה? :(

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

בכיף. אתה צריך להתחבר לחיבור TV SCART (ולא VCR SCART) כדי לקבל אות RGB. במידה וגם זה לא עוזר, נסה החלפת ממיר. לפי מה שהבנתי למרות הבאג בתפריט אכן עובר אות RGB.
באמת מוזר שהוציאו את הממירים עם באג כזה. בחיבור ה-VCR עובר רק קומפוזיט לכן אין שום צורך לאפשר בחירה של האות בתפריטי הממיר. ועוד בצורה מבלבלת שכזו. בהוט זה לא ככה, עושה רושם ש-yes לא טורחים לבדוק את הממירים לפני שמשווקים אותם.

לגבי עברית...אל תשכח שאנחנו מדינה קטנה :) גם פיליפס, סוני ופנסוניק הגדולות לא תומכות בעברית. מה שאתה יכול לעשות הוא להוריד סרטים עם תרגום מובנה. אני לא חובב של סרטים מהרשת בגלל האיכות, אבל יצא לי פעם לראות פורום שלם של סרטים עם תרגום מובנה. תחפש בגוגל.

DVB- זו לא בדיוק הטעייה כיוון שהמכשיר אכן מכיל טיונר DVB. תתקשר לראלקו, תיידע אותם. אולי הרשות השנייה יכולה לפתור את הבעיה, או שארפ עצמה.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

ניסיתי אסף את האפשרות הזו גם אך עדיין באתחול המתקדם רשום scart-tv
ואז אם נכנסים לאחד האפשרויות בפנים לא משנה איזו וכמובן גם ב-RGB מקבלים למעלה scart-vcr ובפנים אין RGB אלא רק קומפוזיט.. נראה לי הממיר דפוק, היות ובדקתי גם בהגדרת קומפוזיט רגילה וגם בסקארט והאיכות אותה איכות זוועה.. אותי מעצבן שרצתי לקנות טלוויזיה עם סקארט בכוונה כדי להנות מהאיכות מקסימלית מהממיר המצועצע הזה, נכון לעתה עובדתית הממיר הכסוף הגדול של יס מוציא RGB אמיתי - תקנו אותי אם אני טועה או מטעה.

עם העברית אוכל להסתדר, לפחות לטלוויזיה יש יכוולות מרשימות ברמת סטרימינג זה מספק את צרכיי.
ה-DVB באמת אכזבה, אולי יש דרך כלשהי לעקוף את זה..? אני איידע את ראלקו ובטוח שעוד לקוחות יציפו עם התקלה הזו בהמשך, בנתיים באתרים הגלובליים של שארפ אין שום עדכון גירסה לטלוויזיה הזאת - דבר שדי מוזר כי בתמונות מסך במדריך מראים עדכון 1.10 ולי יש במוצר 1.36 אבל שיהיה :)

אשמח לעוד תגובות שיכולות רק לעזור,
תודה שוב!

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

כמובן שב- scart vcr לא יופיע RGB, בחיבור זה עובר רק קומפוזיט. זו בדיוק הבעיה בתפריט, אין צורך בהגדרת ה-vcr scart וסתם תקעו את זה שם וזה מבלבל.
נסה לבחור RGB במסך שלפני ה-vcr scart, תאשר קומפוזיט אחרי זה ואז אתה אמור לראות RGB. אחרי זה, כדי לבדוק את ההבדל מקומפוזיט, נתק את הסקארט מאחורי הממיר והעבר לסקארט השני (בו עובר רק קומפוזיט). ואז תראה אם באמת עובר RGB.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

זה מה שעשיתי ואותה איכות :(

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #8 

ההורים שלי קנו מסך סוני עם 2 סקארטים והתופעה זהה, אחרי בחירת RGB ישר מופיע הקופוזיט. נראה לי זה באג ואתה עדיין מקבל RGB - ניסיתי לבחור מלכתחילה קומפוזיט והתמונה נראת הרבה יותר רע.
להם יש עוד בעיה - בכוונה חיפשנו מסך עם סקארט, כדי שימיר את היחס מסך בהתאם לשידורים, אבל אין התאמה למסך 4:3 לא משנה איזה שידור :evil: .
אצלם זה ממיר 6642, שהוא נחשב יותר גרוע מבחינת איכות מול 3100.
החלפנו כבלים, זמזמנו עם רב מודד שהכבלים הם באמת FULL SCART, ו... נאדה. אין המרה ועדיין רואים ***. נתקשר מחר לתמיכה הטכנית, אולי החלפת ממיר באמת תביא את הישועה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #9 

Shtirlitz כתב:ההורים שלי קנו מסך סוני עם 2 סקארטים והתופעה זהה, אחרי בחירת RGB ישר מופיע הקופוזיט. נראה לי זה באג ואתה עדיין מקבל RGB - ניסיתי לבחור מלכתחילה קומפוזיט והתמונה נראת הרבה יותר רע.
להם יש עוד בעיה - בכוונה חיפשנו מסך עם סקארט, כדי שימיר את היחס מסך בהתאם לשידורים, אבל אין התאמה למסך 4:3 לא משנה איזה שידור :evil: .
אצלם זה ממיר 6642, שהוא נחשב יותר גרוע מבחינת איכות מול 3100.
החלפנו כבלים, זמזמנו עם רב מודד שהכבלים הם באמת FULL SCART, ו... נאדה. אין המרה ועדיין רואים *** נתקשר מחר לתמיכה הטכנית, אולי החלפת ממיר באמת תביא את הישועה.
...
אם לא מחליפים בהגדרות מסך ל"מסך רחב" אין המרה..

ד"א ממיר 3100 טוב יותר 6642? במה?

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #10 

שאתה כותב RGB ,הכוונה ל קומפוננט? עם כן שכך מזה ,ללא ממיר אקטיבי ,תקבל רק קומפוסיט,
וה 3100 טוב יותר כי הוא מהיר יותר ,תמונה יותר איכותית לדעתי, ויש חיבור אופטי ו קואקסיאלי לאודיו,
בנוסף לזה הוא נראה לי היחיד חוץ מ PACE1000 הישן שיכול לשדר SVIDEO מסקארט,
ניסיתי מ 6642 ורק עם מגדירים SVIDEO ל קומפוסיט רואים תמונה נורמאלית כי הוא לא יודע להוציע SVIDEO
כמו שאמרתי.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #11 

שאלה חשובה,
לכל מי שלא מצליח להגדיר RGB.

אני ראיתי שני סוגי ממירים של YES
האחד - בצבע אפור/כסוף , ושם כשבוחרים RGB אז האופציה באמת ניבחרת, ובאמת רואים שזה RGB כי פתאום הכל נראה הרבה יותר חלק וברור, וגם הטלויזיה מראה אינדיקציה שזה באמת RGB .

הממיר השני - ממיר בצבע כהה - שם יש בדיוק את הבאג שאתם מתארים פה.

שיחות ל- YES לא עזרו.

האם גם אצלכם מדובר בממיר בצבע כהה, ולא כסוף ??

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

תודה לכל המגיבים רק ברשותכם נעשה מעט סדר, כנסו לפה בבקשה: http://www.primetime.co.il/community/sh ... hp?t=35311
הממיר שהבנתי באמת מוציא RGB הוא ADB 6642 שהיה לי בעבר ושם בכניסה ל-RGB חוץ מקומפוזיט יש ממש אפשרות RGB שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אני חייב תשובה כדי להזמין טכנאי עוד היום דרך יס.

שוב תודה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #13 

April כתב:["]
אם לא מחליפים בהגדרות מסך ל"מסך רחב" אין המרה..
ד"א ממיר 3100 טוב יותר 6642? במה?
...
אולי מפתיע, אבל זה הדבר הראשון שעשיתי כשקיבלנו את המסך :roll:

היו כמה שרשורים, כולל של עופר על יתרונותיו של 3100 מול כל שאר הממירים (בזמנו, טרום עידן הHDMI).
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

חבר'ה לא יאמן הזלזול של חברת יס מול לקוחותיה, זלזול באינטילגנטציה ובשירות!
מיד אחרי שכתבתי את הפוסט פה האחרון שלי התקשרתי ל-יס שפתחו את השיחה בכך שהם מתנצלים על זמני ההמתנה הארוכים במוקד, הגעתי לנציגת תמיכה אחרי דקות ארוכות בהמתנה, הנציגה אחרי השהצגתי לה את הבעיה שיש לי (בפעם השלישית לאחר שיחות מוטיבציה עם 2 נציגים קודמים לפניה שלשום) הבטיחה לי שטכנאי שטח שנמצא לידה (כן בטח) יחזור אלי טלפונית גג אחרי 5 דקות למספר הנייד האישי כדי לנסות לעזור לי פה בסוגייה זו, קיבלתי את דבריה וניתקתי את השיחה.
עבר מעל חצי שעה שום טכנאי שטח לא יצר עמי קשר ואבדתי את סבלנותי, פעם נוספת התקשרתי למוקד התמיכה של יס (פעם רביעית) והגעתי לנציג תמיכה אחר אשר שמע בפעם הרביעית את התקלה שיש לי הוא ישר ניסה ב"בוא ננתק את הממיר מהחשמל" אז קשה לי אבל לא יכלתי להתאפק והרמתי את טון הדיבור, כשזה ראה שאני מבין עניין ויודע דבר אחד או שניים על RGB (ניסה לטייח אותי על ימין ושמאל) אמר שהוא ישלח לי טכנאי, ישר שאלתי עם איזה ממיר יבוא הטכנאי, והנציג עונה לי 3100SV כמו שלי ובטח לי יש תקלה בממיר.
דרשתי שאותו טכנאי יבוא עם שני ממירים האחד 3100SV והאחר 6642, הבעיה היחידה שכנראה אזמן אותו רק לשישי הבא היות ואני לא בבית ואני רוצה להיות נוכח בבדיקה (הציעו לי כבר ליום ראשון טכנאי וסרבתי).
סיימתי את השיחה עם אותו נציג שהיות וחברת יס מתיימרת ומציגה בכל מקום אפשרית שהיא נותנת את חווית הצפייה המקסימלית אז אני בתור לקוח רוצה לקבל גם את מה שהיא מבטיחה ואין סיכוי שבעולם שאשדרג לממיר HD בשביל לראות RGB מחיבור של סקארט שקיים כבר בממירים ישנים יותר אצלהם בלי כאבי ראש ותשלומים מעבר.
אני אעדכן בהמשך על החווית שירות ומה יצא מכל זה... אני כמובן בשלי ואני לא חושב שטעיתי במעשיי כל אחד פה היה עושה ויעשה את מה שאני עושה כרגע רק חבל שצריך לעבור דרך כזאת בשביל דבר שאמור להיות מובן מעליו... שירות נורמלי.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

חבר'ה כשצריך לומר מילת תודה אני יודע גם לומר זאת.
התקשר אלי הרגע טכנאי של יס אחרי שעה קלה אולם אבל התקשר.
דיברנו הרבה והוא היה סבלני והסביר לעומקו של עניין את בעיית ה-RGB בממירי יס.
לסיכומו של עניין ואני מציע לכם לשמור את הפוסט ולהעביר הלאה למען יראו וידעו.
* באף ממיר של יס מהרגילים אין תמיכה ב-RGB אמיתי, בעת כניסה לתפריט ה-RGB אתם תראו קומפוזיט בלבד!
רק אם טרנסקודר אפשרי להוציא RGB מהממיר החוצה וזה בעלות של עוד 600-800 שקלים של ממיר חיצוני כזה.
בממירי יס מקס HD ה-RGB מוציא החוצה קומפוננט ושם אין בעיות.
לאחר שהטכנאי שמע שיש לי טלוויזית שארפ הוא הציע לי להגדיר בהוצאת שידור SVIDEO מהממיר ולחבר לכניסה הייעודית בטלוויזיה.
הפלא ופלא שיפור פלאים באיכות אולם לא RGB אבל לעת עתה זה יספק את צרכיי :)
* אם אתם נופלים על נציגים שלא מבינים עניין תתעקשו לדבר עם טכנאי שטח (הטכנאי שדיבר איתי הוא בעל ניסיון של 10 שנים בשטח ומבין עניין וסגר לי את כל פעריי המידע), זה יכול לחסוך לכם עצבים וטרטורים מיותרים.

שלחתי מייל לרלקו בעצתך אסף ואני אעדכן בהמשך מה נסגר עם ה-DVB אני ממש מקווה לפתרון טוב.

תודה לכולם שוב וסופש נעים!
בני

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

שמח לשמוע שהבעיה נפתרה חלקית והצלחת לקבל סיגנל אס-וידאו.
מוזר מאוד, הייתי בטוח עד היום שממירי yes מוציאים RGB כמו בהוט.

לגבי ה-DVB תעדכן גם את הרשות השנייה על חוסר התאימות, אולי זה משהו שאפשר לסדר יחסית בקלות.
אני מאמין שאתה לא היחיד שנתקל בבעיה.

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

אבל איך אתם כל כך בטוחים שאין RGB בממירים של YES.
אני אומר לכם בוודאות שב- 2 בתים שונים , הצלחתי לבחור בתפריט ב- RGB, ללא כל סיבוכים,
והטלויזיה (הטלויזיות) הראיתה בוודאות שמדובר ב- RGB כי יש אייקון מיוחד כאשר החיבור הופך להיות RGB.
אני אומר לכם בוודאות שזה קרה לי ב- 2 בתים שונים. וכן יש RGB אמיתי מהממיר. השאלה היא רק איזה ממיר יש לכם.

אגב, באותם 2 ממירים מדובר ב- YES רגיל, לא MAX, ולא HD, פשוט הרגיל האפור.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

כנראה רק חלק מהממירים תומכים

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

לי יש את הממיר 3100SV שהוא עם 2 חיבורי סקארט מאחורה
ותשמע הטכנאי היה נעול בדבריו ואמר חד משמעית שאין שום ממיר של יס שיודע להוציא RGB וכולם מוציאים עוד קומפוזיט או SVIDEO לכל היותר בהגדרה נכונה, הלוואי שאני/הוא טועים תאמין לי הייתי רוצה לראות RGB בטלוויזיה זו בדיוק כמו רבים אחרים בלי לשדרג ליס HD..

אסף אני אעדכן גם את הרשות השנייה, שוב תודה על כל עזרתך!

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

benny123 כתב:לי יש את הממיר 3100SV שהוא עם 2 חיבורי סקארט מאחורה
ותשמע הטכנאי היה נעול בדבריו ואמר חד משמעית שאין שום ממיר של יס שיודע להוציא RGB וכולם מוציאים עוד קומפוזיט או SVIDEO לכל היותר בהגדרה נכונה, הלוואי שאני/הוא טועים תאמין לי הייתי רוצה לראות RGB בטלוויזיה זו בדיוק כמו רבים אחרים בלי לשדרג ליס HD..
...
אני לא מכיר את הדגמים השונים, אני רק יכול להגיד לך את העובדות הבאות :[/u]
1. בשלושה בתים שונים (אפילו לא 2) רואים בוודאות RGB עם ממיר אפור רגיל של YES, שתי טלויזיות LCD, ויש בית עם SONY CRT וגם שם זה בוודאות RGB משום שיש אייקון של שלוש נקודות שמיוחד ל- RGB, וחוץ מזה האיכות סופנית ברגע שבוחרים ב- RGB בתפריט, וחוץ מזה ברגע שמדליקים את הממיר (מ- OFF ל- ON) זה עובר אוטומטית לערוץ ה-RGB (תכונה ידועה ל-RGB) , וחוץ מזה הטלוויזיה הזו לא יודעת לפענח אותות מיוחדים אחרים!! ואין שום באגים בכל הממירים האלה.
2. בבית אחר אין אפשרות לבחור RGB , משום שיש באג בתפריט, מדובר על ממיר בצבע כהה.
3. שיחות טלפון ל- YES לא עזרו. אחד מהנציגים אמר שהבאג בתפריט קורה רק בטלויזיות מדגם מסויים (כן! תאשימו את הטלויזיה!) , נציג טלפוני אחר אמר שאין מצב שיש באג כזה ואם היה כזה באג אז הם היו צריכים להחליף לכל העולם את הממירים, והתעקש שאין באג כזה, ובקיצור שום שיחת טלפון לא עזרה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”