נשברתי, צריך מורה פרטי
-
gilsna
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
הנתונים שלי- מחשב HTPC לוח אם של GIGABYTE GM-MA785GMM-US2H,
כרטיס מסך ATI Radeon HD 3xxx מערכת הפעלה 7 64bit
רסיבר YAMAHA V661, מסך TOSHIBA SV685, רמקולים קידמיים POLK AUDIO 50 בתצורה 5.1
ה HTPC מחובר לרסיבר בכבל HDMI ומשם למסך בכבל HDMI, אני יושב כבר שבועיים על הפורום שעות על שעות קורא מדריכים על מדריכים (דרך אגב בחלק מהם יש ניגוד הגדרות) לומד ומחכים, הבנתי שמשהו אצלי לא בסדר ואני לא מקבל את התמורה האופטימלית לרכיבים שיש לי.כפי שציינתי שיניתי הגדרות ב MPC שיניתי הגדרות בקידודים ובפילטרים, שום דבר לא עזר, קיבלתי קריזה פירמטתי את המחשב והתחלתי בהתקנה נקייה לפי המדריכים שלכם פה בלי חבילות מקודדים ובלי נגנים מיותרים, רק MPCHT ו FFDShow, עידכנתי את הפרמטרים לפי המדריכים באתר וציפיתי לגדולות, אבל נאדה, על הפנים ויותר גרוע מזה בצפייה בסרטי HD אין סאונד, רק בצפייה בסרטי BLU RAY.
אני מיואש, מה עושים?
כרטיס מסך ATI Radeon HD 3xxx מערכת הפעלה 7 64bit
רסיבר YAMAHA V661, מסך TOSHIBA SV685, רמקולים קידמיים POLK AUDIO 50 בתצורה 5.1
ה HTPC מחובר לרסיבר בכבל HDMI ומשם למסך בכבל HDMI, אני יושב כבר שבועיים על הפורום שעות על שעות קורא מדריכים על מדריכים (דרך אגב בחלק מהם יש ניגוד הגדרות) לומד ומחכים, הבנתי שמשהו אצלי לא בסדר ואני לא מקבל את התמורה האופטימלית לרכיבים שיש לי.כפי שציינתי שיניתי הגדרות ב MPC שיניתי הגדרות בקידודים ובפילטרים, שום דבר לא עזר, קיבלתי קריזה פירמטתי את המחשב והתחלתי בהתקנה נקייה לפי המדריכים שלכם פה בלי חבילות מקודדים ובלי נגנים מיותרים, רק MPCHT ו FFDShow, עידכנתי את הפרמטרים לפי המדריכים באתר וציפיתי לגדולות, אבל נאדה, על הפנים ויותר גרוע מזה בצפייה בסרטי HD אין סאונד, רק בצפייה בסרטי BLU RAY.
אני מיואש, מה עושים?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
כל זה לא הבנתי מה הבעיה?
אין סאונד מאיפה? מה זה סרטי HD? מקורי? MKV?
אנא מסור פרטים על מנת שנוכל להבין לסייע
אין סאונד מאיפה? מה זה סרטי HD? מקורי? MKV?
אנא מסור פרטים על מנת שנוכל להבין לסייע
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
gilsna
-
- חבר פעיל

MKV
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
תנסה לשנות את תצורת החיבור אל הרסייבר,
עם סט שונה של כבלים ולא דרך HDMI.
ותנסה מספר תצורות שונות ותראה אם זה נשאר אותו הדבר.
אגב זה קורה עם כל MKV? או עם ספציפי?
אתה יכול לבדוק ולהעלות את נתוני הקובץ מבחינת ה- AUDIO שלו?
האם יש מכנה משותף לקבצים הללו?
עם סט שונה של כבלים ולא דרך HDMI.
ותנסה מספר תצורות שונות ותראה אם זה נשאר אותו הדבר.
אגב זה קורה עם כל MKV? או עם ספציפי?
אתה יכול לבדוק ולהעלות את נתוני הקובץ מבחינת ה- AUDIO שלו?
האם יש מכנה משותף לקבצים הללו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
בחומרה שלך אין תמיכה בפורמטי האודיו החדשים, ולכן ממש אין צורך ב-FFDShow בתוך הנגן MPC HC. אפשר לעבוד עם המקודדים הפנימיים של ה-MPC HC.
כמו כן, האם התקנת דרייברים עדכניים ומלאים של כרטיס המסך מהאתר של ATI (ה-Catalyst המלא) ולא מעדכון אוטומטי של מיקרוסופט?
האם הורדת את הגירסה המתאימה של MPC HC עבור מערכת הפעלה 64 ביט, ומהלינק ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD"?
אם כן, פעל על פי נספח מספר 1 ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כאשר גם את FFDShow Audio decoder אתה מסמן כ-Block בתפריט ה-External Filters. וכמובן, הגדר את מקודדי ה-AC3/DTS של ה-MPC HC כפי שמוסבר במדריך.
כמו כן, תוודא שב-Playback Devices של מערכת ההפעלה (כפתור ימני על אייקון הווליום של מערכת ההפעלה למטה) ה-HDMI מסומן ב-v ירוק. אם לא, תקליק עליו ואז לחץ על הכפתור Set Default.
כמו כן, האם התקנת דרייברים עדכניים ומלאים של כרטיס המסך מהאתר של ATI (ה-Catalyst המלא) ולא מעדכון אוטומטי של מיקרוסופט?
האם הורדת את הגירסה המתאימה של MPC HC עבור מערכת הפעלה 64 ביט, ומהלינק ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD"?
אם כן, פעל על פי נספח מספר 1 ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כאשר גם את FFDShow Audio decoder אתה מסמן כ-Block בתפריט ה-External Filters. וכמובן, הגדר את מקודדי ה-AC3/DTS של ה-MPC HC כפי שמוסבר במדריך.
כמו כן, תוודא שב-Playback Devices של מערכת ההפעלה (כפתור ימני על אייקון הווליום של מערכת ההפעלה למטה) ה-HDMI מסומן ב-v ירוק. אם לא, תקליק עליו ואז לחץ על הכפתור Set Default.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
gilsna
-
- חבר פעיל

התקנתי דרייברים היום מהאתר של ATI, כך שהדרייברים מעודכנים ולא של תוכנית ההפעלה.
התקנתי MPC 64 bit
ננסה לשנות את ההגדרות כפי שהסברת והעדכן בהמשך, תודה
ל- ufffnick למה לשנות את צורת החיבור?, כדי להוריד מהאכויות?, מצטער זה לא הפתרון
התקנתי MPC 64 bit
ננסה לשנות את ההגדרות כפי שהסברת והעדכן בהמשך, תודה
ל- ufffnick למה לשנות את צורת החיבור?, כדי להוריד מהאכויות?, מצטער זה לא הפתרון
-
gilsna
-
- חבר פעיל

טוב, ביצעתי את כל הפעולות לפי "המדריך המהיר..." עד שהגעתי לשלב 13, במקום שיופיע AC3 Audio Decoder או MPA Audio Decoder או DTS מופיע לי Microsoft DTV-DVD Audio Decoder
- nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
מציעים לך לנסות צורות שונות של חיבורים כדי לבודד את הבעיה לא כדי להוריד מהאיכות. אם תקבל שמע בניגגון של MKV כאשר אתה מחובר לרסיבר למשל בחיסור אודיו אופטי/כבל יחיד דיגיטלי וחיבור hdmi שיספק וידאו בלבד - לפחות תדע שיש בעיה באודיו על ה-HDMI.
אני מכיר כרטיסי מסך שיש לחבר להם סוג של מיני-כבל קטן מהלוח אם, שנותן אודיו דיגיטלי על הHDMI. האם יש לך יכולת לשמוע אודיו סראונד דרך הHDMI מהמחשב בסרטים שהם לא MKV?
אני מכיר כרטיסי מסך שיש לחבר להם סוג של מיני-כבל קטן מהלוח אם, שנותן אודיו דיגיטלי על הHDMI. האם יש לך יכולת לשמוע אודיו סראונד דרך הHDMI מהמחשב בסרטים שהם לא MKV?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

gilsna, פעל על פי נספח מספר 1, כאשר אתה לא שוכח לשים את כל המקודדים המצויינים שם במצב של Block. זה יגרום ל-MPC HC להעדיף את המקודדים הפנימיים שלו במקום המקודדים החיצוניים של מיקרוסופט המגיעים עם מערכת ההפעלה, שהם ככל הנראה אלה שגורמים לך לבעיות הסאונד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

uffnick ו-nivminkov1234, אין שום סיבה לעבוד עם חיבור SPDIF אם לפותח השרשור יש רסיבר המפענח סאונד מ-HDMI ומחשב עם חומרה התומכת בכך.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
אמרת שאתה מחובר ב HDMI. באיזה חיבור אתה מחובר בצד כרטיס המסך HDMI או DVI?
DVI בדרך כלל לא מעביר קול.
לדריברים של ATI יש DRIVER נספח המאפשר העברת קול דרך ה HDMI התקנת אותו?
DVI בדרך כלל לא מעביר קול.
לדריברים של ATI יש DRIVER נספח המאפשר העברת קול דרך ה HDMI התקנת אותו?
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ללוח האם שלו יש יציאת HDMI מובנית. אני מאמין שהוא התחבר ב-HDMI גם למחשב.
-
gilsna
-
- חבר פעיל

תודה לכולם
יש לי סאונד, ערכתי בדיקה עם DXVA Checker,
מצורפות התוצאות
האם אני במצב אופטימלי?
תודה לכולם
מצורפות התוצאות