-
1. לפי מה שפורסם הוא יכול לתמוך גם באנדרויד 3.0 שאמורה לצאת עד סוף השנה, מעבר לזה לא ידוע.
3. קצת קשה לראות לפעמים באור חזק אבל מסתדרים, לא נראה לי שיש מגן מסך שמשפר את המצב (תכונה ידועה של סוגי המסכים האלו)
4. לא יודע אם הוא ממש עדין אבל אני חושב שלכל מכשיר מהסוג הזה (כלומר יקר) כדאי שיהיה איזה שהוא מיגון להגן עליו, אני קניתי מגן סיליקון (50 ש"ח מניופאן) ומגן מסך (14$ מ-ZAGG).
5. בסיבוב הקודם (לפני חודש) הוא עלה בניופאן 3500 ש"ח, אני מאמין שהמחיר ירד קצת אבל לדעתי בערך ב100-200 ש"ח בלבד. לפי הצהרת ניופאן הוא כנראה לא יישווק בסלקום או במפעיל סלולרי אחר. שתדע מניסיון - יותר משתלם לקנות את הלג'נד (מסלקום או מחנות פרטית) מאשר להביא את הדיזייר ולקבל עליו החזרים. על הלג'נד מקבלים בערך 90 ש"ח חזרה, על הדיזייר תקבל בערך 50 ש"ח, כך את זה כשיקול.
6. הדיזייר של ניופאן מגיע עם 2.2 ועם עברית מלאה (חוץ מהחייגן שפשוט מורידים חייגן אחר).
8. האנדרויד כל הזמן ממשיך לצבור גובה והוא בדרך להיות מערכת ההפעלה הנפוצה בעולם. חנות האפליקציות שלו כל הזמן גדלה ובשבוע האחרון הוכרז שמכשירים מישראל גם יוכלו לרכוש אפליקציות (עד היום היה ניתן להוריד רק חינמיות), מה שאני מאמין יגרום לעוד הרבה מפתחים הישראלים גם לפתח לאנדרויד. אני מאמין שבשנה-שנה וחצי הקרובות הייתרון הזה האייפון על מכשירי אנדרויד יעלם.
3. קצת קשה לראות לפעמים באור חזק אבל מסתדרים, לא נראה לי שיש מגן מסך שמשפר את המצב (תכונה ידועה של סוגי המסכים האלו)
4. לא יודע אם הוא ממש עדין אבל אני חושב שלכל מכשיר מהסוג הזה (כלומר יקר) כדאי שיהיה איזה שהוא מיגון להגן עליו, אני קניתי מגן סיליקון (50 ש"ח מניופאן) ומגן מסך (14$ מ-ZAGG).
5. בסיבוב הקודם (לפני חודש) הוא עלה בניופאן 3500 ש"ח, אני מאמין שהמחיר ירד קצת אבל לדעתי בערך ב100-200 ש"ח בלבד. לפי הצהרת ניופאן הוא כנראה לא יישווק בסלקום או במפעיל סלולרי אחר. שתדע מניסיון - יותר משתלם לקנות את הלג'נד (מסלקום או מחנות פרטית) מאשר להביא את הדיזייר ולקבל עליו החזרים. על הלג'נד מקבלים בערך 90 ש"ח חזרה, על הדיזייר תקבל בערך 50 ש"ח, כך את זה כשיקול.
6. הדיזייר של ניופאן מגיע עם 2.2 ועם עברית מלאה (חוץ מהחייגן שפשוט מורידים חייגן אחר).
8. האנדרויד כל הזמן ממשיך לצבור גובה והוא בדרך להיות מערכת ההפעלה הנפוצה בעולם. חנות האפליקציות שלו כל הזמן גדלה ובשבוע האחרון הוכרז שמכשירים מישראל גם יוכלו לרכוש אפליקציות (עד היום היה ניתן להוריד רק חינמיות), מה שאני מאמין יגרום לעוד הרבה מפתחים הישראלים גם לפתח לאנדרויד. אני מאמין שבשנה-שנה וחצי הקרובות הייתרון הזה האייפון על מכשירי אנדרויד יעלם.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אני בעלים של הנקסוס, האח החורג של הDESIRE
1. מכשיר טוב, ימשיך לקבל עדכונים כמו כל המכשירים כמעט, אם לא רשמיים מהחברה אז דרך האנשים בXDA
2. היא תחזיק יותר מכפול... אבל קנה סוללה איכותית ולא *** זול.. סוללה של 3000+MAH עולה באזור ה70$
3. אם אתה יושב מול שמש ישירה אז שום דבר לא יעזור לך, אבל אני הסתדרתי עד עכשיו מצוין
4. כל סמארטפון הוא עדין יחסית לנוקיה למשל (הישנים) תמיד עדיף מגן מסך ומגן גוף כלשהו
5. כמה שזה לא יעלה אם תקנה לבד זה יהיה יותר זול
6. החנויות נותנות 2.1 עם תמיכה בעברית אבל בלי תפריטים בעברית, הסתדרתי מצוין עם זה. לגבי שדרוג ל2.2 זה לא מסובך יותר מדי
7. קרא את http://iandroid.co.il/hero-nexus/?p=3684
8. אישית? אוכל כל איפון, פשוט בגלל שיש לך שליטה על כל דבר במכשיר
1. מכשיר טוב, ימשיך לקבל עדכונים כמו כל המכשירים כמעט, אם לא רשמיים מהחברה אז דרך האנשים בXDA
2. היא תחזיק יותר מכפול... אבל קנה סוללה איכותית ולא *** זול.. סוללה של 3000+MAH עולה באזור ה70$
3. אם אתה יושב מול שמש ישירה אז שום דבר לא יעזור לך, אבל אני הסתדרתי עד עכשיו מצוין
4. כל סמארטפון הוא עדין יחסית לנוקיה למשל (הישנים) תמיד עדיף מגן מסך ומגן גוף כלשהו
5. כמה שזה לא יעלה אם תקנה לבד זה יהיה יותר זול
6. החנויות נותנות 2.1 עם תמיכה בעברית אבל בלי תפריטים בעברית, הסתדרתי מצוין עם זה. לגבי שדרוג ל2.2 זה לא מסובך יותר מדי
7. קרא את http://iandroid.co.il/hero-nexus/?p=3684
8. אישית? אוכל כל איפון, פשוט בגלל שיש לך שליטה על כל דבר במכשיר
יופי של תשובות
(למרות שיש נטייה בארץ ללכת לכיוון הגלקסי S אני מאוד אוהב את הדייזר של HTC וחושב שכרגע הוא מכשיר בשל יותר מהסמסונג)
בקשר לסוללה אני מקווה שאתה מבין שהסוללת 3000mAh למינהן מנפחות לך את המכשיר (אתה מקבל ביחד עם הסוללה גם מכסה שמן יותר). האם אתה לא מעדיף לרכוש עוד סוללה רגילה ביחד עם מטען כפול וככה יהיה לך סוללה ספייר למקרה הצורך? (את הנקסוס שלי רכשתי עם סוללה רגילה נוספת)
iakovl,
בעקבות הנטישה שלך לטובת הגלקסי S החדש אוכלוסיית הנקסוס הדיחה אותך משרותייה (אין לך אישור לרשום משפט כמו "אני בעלים של הנקסוס")
(למרות שיש נטייה בארץ ללכת לכיוון הגלקסי S אני מאוד אוהב את הדייזר של HTC וחושב שכרגע הוא מכשיר בשל יותר מהסמסונג)
בקשר לסוללה אני מקווה שאתה מבין שהסוללת 3000mAh למינהן מנפחות לך את המכשיר (אתה מקבל ביחד עם הסוללה גם מכסה שמן יותר). האם אתה לא מעדיף לרכוש עוד סוללה רגילה ביחד עם מטען כפול וככה יהיה לך סוללה ספייר למקרה הצורך? (את הנקסוס שלי רכשתי עם סוללה רגילה נוספת)
iakovl,
בעקבות הנטישה שלך לטובת הגלקסי S החדש אוכלוסיית הנקסוס הדיחה אותך משרותייה (אין לך אישור לרשום משפט כמו "אני בעלים של הנקסוס")
על איזה סקין אתה מדבר? כיסוי?
אגב, כמו שנרשם פה הדייזיר דווקא ממש לא מכשיר שמן אבל הסוללה הגדולה עלייה דיברת כאן מנפחת אותו
אגב, לא לשכוח את הסקר שלנו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
אגב, כמו שנרשם פה הדייזיר דווקא ממש לא מכשיר שמן אבל הסוללה הגדולה עלייה דיברת כאן מנפחת אותו
אגב, לא לשכוח את הסקר שלנו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
מודה באשמה... אבל כל עוד הוא אצלי ביד אני לא מתנער מהאחריות שלי כלפיו, אני עדיין אוהב אותו ואת הכדור שלו...osherov כתב: בעקבות הנטישה שלך לטובת הגלקסי S החדש אוכלוסיית הנקסוס הדיחה אותך משרותייה (אין לך אישור לרשום משפט כמו "אני בעלים של הנקסוס")...
אני רוצה להספיק עוד לשחק עם MIUI לפני שאני נפרד ומוכר אותו
אני הזמנתי את הסקין שניופאן מוכרים, הוא מחומר TPU ובצבע שחור, יושב מעולה על המכשיר ולא עבה מדי. עולה 49 ש"ח.yoavbls כתב:סליחה על החפירה אבל אתם מכירים איזה סקין יפה?
כל הסקינים שאני מוצא באיביי נראים ממש כמו תחת...
אם אתה רוצה משהו יותר מסיבי תסכל באתרים של otterbox או case-mate.
למזלי עוד לא בדקתי את העמידות מול נפילות ומכות אבל הוא מרגיש חומר טוב וכן עושה את העבודה (כמובן גם הוספתי מגן מסך של ZAGG).
החומר זה מעין שילוב של סליקון גומי ופלסטיק, זה גמיש אבל עדין חזק ואין סיכוי שהטלפון יחליק ממנו החוצה כי הוא מתלבש עליו מעולה.
תנסה להתקשר לשירות לקוחות לבדוק אם יש במלאי.
החומר זה מעין שילוב של סליקון גומי ופלסטיק, זה גמיש אבל עדין חזק ואין סיכוי שהטלפון יחליק ממנו החוצה כי הוא מתלבש עליו מעולה.
תנסה להתקשר לשירות לקוחות לבדוק אם יש במלאי.
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
ידוע למישהו אם חברת פלאפון תומכת במכשיר הHTC Desire ?
אתם לאט לאט סוחבים אותי לוותר על קניית אייפון לטובת האנדרואיד ( אני חסיד קוד פתוח)
מה אתם אומרים? יש הגיון בדברי?
אתם לאט לאט סוחבים אותי לוותר על קניית אייפון לטובת האנדרואיד ( אני חסיד קוד פתוח)
מה אתם אומרים? יש הגיון בדברי?
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
יש גירסת דייזיר שתומכת בתדר דור 3 של 850MHz (וגם ב 2100MHz) וזה יתאים לרשת פלאפון. חפש את המכשיר שנקרא HTC DESIRE A8183kuku1000 כתב:ידוע למישהו אם חברת פלאפון תומכת במכשיר הHTC Desire ?
מה אתם אומרים? יש הגיון בדברי?...
נראה לי שהכי מומלץ זה לרכוש מכשיר שהוא כבר SimFree. למרות שאני מכיר מדריכים שמאפשרים לך להפוך מכשירי HTC נעולים ל SimFree לדוגמה:
http://www.sim-mobile.co.uk/un1ock-htc-desire/ (שים לב שזה בתשלום)
http://www.sim-mobile.co.uk/un1ock-htc-desire/ (שים לב שזה בתשלום)