היום הלכתי לשמוע קצת ציוד...
החנות:סטריאו דרום,רחובות,חנות די קטנה התצוגה של הרצפתיים היא בהיקף של 7-8 דגמים ויש עוד חדר "היי-אנד" עם 2-3 דגמים.
המקור:נגן MP3 סאנדיסק(אני יודע שתתחרפנו
מגבר:אונקיו A9211
ז'אנר מוזיקה:R&B,SOUL
הרמקולים היו מחוברים כולם למגבר עם מעין ממתג כזה
הזוג הראשון:Dahlquist dx8-היה בסדר,לא יותר מזה,הבאס מאכזב וחלש שאר הספקטרום נשמע לא טבעי.
שני:Wharfedale מסידרת PACIFIC כבר אחרי שהמוכר העביר לרמקול הזה הצליל היה הרבה יותר טבעי וטוב.באס נחמד אך עדיין לא מספיק.
שלישי:Jamo כלשהו לא זוכר כ"כ את הדגם גם פה לא התלהבתי
אמרתי למוכר שהבסים לא היו משהו עד עכשיו אז הוא אמר לי "אפשר לעבור את ה3K?" אמרתי טוב נו..ואז השמיע לי את זה:
Magnat vintage 320 פה כבר זה היה אחרת הבאס היה ממש טוב לטעמי למרות שהיי הי חד מדי אבל בכל זאת לא רע בכל אופן אהבתי את הצליל.אמרתי לו שישמיע לי את הB&W שיותר יקרים מהMAGNAT באיזה 800 שקל(לא יודע מה הדגם בדיוק) הם היו ממש מעאפנים ליד הMAGNAT וצעקו לי
Be Wise and dont take us בכל אופן הם עלו 3200 ולמרות שנשמעו לי טוב אני לא חושב שזאת תמורה הוגנת למחיר הזה ואפילו תמורה נמוכה...עכשיו המוכר התחיל עם הרטוריקה:"זה הרמקול הכי נחטף","אנשים חושבים שאני עובד עליהם ומפעיל סאב בנוסף","הרמקול הזה עולה במחיר רגיל 6K" והוא ממש חשב שמשמיעה של 20 דקות אני יקנה את הרמקולים...בקיצור אני קצת התאכזבתי אני עכשיו עם סט עלוב של קריאיטיב 5.1 שעלה 700 שקל ולדעתי נותן תמורה מאוד טובה...חשבתי שאם אני ישמע סטריאו נטו במחיר פי 4 ממה שיש לי אני מאוד אתרשם..
הערה:יכול להית שלא התרשמתי בגלל שזה היה מחובר לממתג וגם בגלל שזה היה צמוד לרמקולים אחרים וזה הרס את הסאונד?
קישור לאתר החנות:http://stereodarom.co.il/default.asp