הרמוני ONE ופנסוניק 58V10
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אכן מוזר ... אני עם V20 והכל עובד פיקס !
האם אתה בטוח שהגדרת את הדגם הנכון ? באופן עקרוני השלט לא יקצה מקש פיזי ל AV אלא יגדיר אותו ב Additional Buttons (אותם אתה רואה על המסך).
אם תרצה תוכל כמובן להקצות מקש פיזי ל AV בכלל, ל AV4 בפרט וכו' ע"י תיכנות פשוט או לימוד ישיר של שלט הטלויזיה (Learn IR).
שוב אני מקווה שירדתי לסוף דעתך
בכל מקרה העף מבט גם כאן -> http://logitech-en-emea.custhelp.com/ap ... /Panasonic
בהצלחה וחג שמח
האם אתה בטוח שהגדרת את הדגם הנכון ? באופן עקרוני השלט לא יקצה מקש פיזי ל AV אלא יגדיר אותו ב Additional Buttons (אותם אתה רואה על המסך).
אם תרצה תוכל כמובן להקצות מקש פיזי ל AV בכלל, ל AV4 בפרט וכו' ע"י תיכנות פשוט או לימוד ישיר של שלט הטלויזיה (Learn IR).
שוב אני מקווה שירדתי לסוף דעתך
בהצלחה וחג שמח
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
זה די דפוק...
כדי להגיע ל-AV4 הוא זוכר איםה הוא היה מקודם והוא פשוט מטייל לשם בעזרת החיצים...
אם הוא ב-AV4 והוא צריך לחזור ל-AV1, הוא לא הולך אחורה אלא מטייל קדימה במשך איזה חצי דקה...
מוזר שלא מצאו גישה ישירה ליציאות.
אם הוא ב-AV4 והוא צריך לחזור ל-AV1, הוא לא הולך אחורה אלא מטייל קדימה במשך איזה חצי דקה...
מוזר שלא מצאו גישה ישירה ליציאות.
דודי.
- sigamore
- חבר מביא חבר

לא בטוח שהבנתי...
נאמר שיש לך שני תסריטים : אחד לצפייה דרך הממיר (AV1) והאחר לצפייה בסטרימר (AV4). עכשיו אתה בונה את סט הפקודות בעזרת האשף ובשלב מסויים מגדיר את הכניסה הפעילה במסך.
מה שאתה אומר זה שאם הייתה במוד צפייה בממיר ועברת למוד צפייה בסטרימר השלט מעביר את המסך מ AV1 לAV2 ל AV3 ורק אז ל AV4
באמת מוזר ... האמת אני מחובר HDMI בלבד ושם הקפיצות חלקות לגמרי.
נאמר שיש לך שני תסריטים : אחד לצפייה דרך הממיר (AV1) והאחר לצפייה בסטרימר (AV4). עכשיו אתה בונה את סט הפקודות בעזרת האשף ובשלב מסויים מגדיר את הכניסה הפעילה במסך.
מה שאתה אומר זה שאם הייתה במוד צפייה בממיר ועברת למוד צפייה בסטרימר השלט מעביר את המסך מ AV1 לAV2 ל AV3 ורק אז ל AV4
באמת מוזר ... האמת אני מחובר HDMI בלבד ושם הקפיצות חלקות לגמרי.
אצלי בPV70 (אני מניח שהשלט זהה) יש לחצן גישה ישיר לHDMI1/2 , PC וטיונר, לשאר (AV1..3) הוא מגיע ע"י הפעולות הבאות: גישה ללחצן ישיר (HDMI2 אני חושב) ואז ע"י החיצים עד למיקום הנכוןsigamore כתב: באמת מוזר ... האמת אני מחובר HDMI בלבד ושם הקפיצות חלקות לגמרי....
לכן אם אתה מחובר רק בHDMI לא תראה את התופעה
סדר הפעולות לא צריך להיות ארוך אם מקצרים את ההמתנה בין לחיצה ללחיצה (ואולי אורך לחיצה ומספר חזרות ? לא זוכר את כל השינוים שביצעתי מזמן)
ירון
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
גם אם אין בשלט (ובV10 אין) גישה ישירה לכניסה מסוימת
אני כמעט משוכנע שההרמוני יודי לתת את הDISCRETE CODE לכניסה המסוימת.
אצלי הכל על אותה כניסה
אז קשה לי לומר
אני כמעט משוכנע שההרמוני יודי לתת את הDISCRETE CODE לכניסה המסוימת.
אצלי הכל על אותה כניסה
אז קשה לי לומר
העם דורש..... כל מיני דברים
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
גם לי יש PV70 ויש לה קודים ל discrete inputs למרות שע"י השלט המקורי שלה לא ניתן לעשות זאת... הסתכל הודעה אחת למעלה. אצלי הוא עובד עם ההרמוני ישירות ל input הנכון בלי לטייל סדרתית עד שהוא מגיע אליה.a_yaron כתב:אצלי בPV70 (אני מניח שהשלט זהה) יש לחצן גישה ישיר לHDMI1/2 , PC וטיונר, לשאר (AV1..3) הוא מגיע ע"י הפעולות הבאות: גישה ללחצן ישיר (HDMI2 אני חושב) ואז ע"י החיצים עד למיקום הנכוןsigamore כתב: באמת מוזר ... האמת אני מחובר HDMI בלבד ושם הקפיצות חלקות לגמרי....
סדר הפעולות לא צריך להיות ארוך אם מקצרים את ההמתנה בין לחיצה ללחיצה (ואולי אורך לחיצה ומספר חזרות ? לא זוכר את כל השינוים שביצעתי מזמן)
ירון...
זה קרה לי בהתחלה, בדיוק כמו שאתה מתאר ומה שקורה ל dudil, אבל זה פתיר בקלות ע"י מעבר ל method2.
מעבר לשיטה 2 עובד
כאשר יש ברשימה אח"כ את היציאה, ברשימה אצלי המקסימום זה INPUT 2...erezsolan כתב:גם לי יש PV70 ויש לה קודים ל discrete inputs למרות שע"י השלט המקורי שלה לא ניתן לעשות זאת... הסתכל הודעה אחת למעלה. אצלי הוא עובד עם ההרמוני ישירות ל input הנכון בלי לטייל סדרתית עד שהוא מגיע אליה.a_yaron כתב:אצלי בPV70 (אני מניח שהשלט זהה) יש לחצן גישה ישיר לHDMI1/2 , PC וטיונר, לשאר (AV1..3) הוא מגיע ע"י הפעולות הבאות: גישה ללחצן ישיר (HDMI2 אני חושב) ואז ע"י החיצים עד למיקום הנכוןsigamore כתב: באמת מוזר ... האמת אני מחובר HDMI בלבד ושם הקפיצות חלקות לגמרי....
ירון...
זה קרה לי בהתחלה, בדיוק כמו שאתה מתאר ומה שקורה ל dudil, אבל זה פתיר בקלות ע"י מעבר ל method2....
דודי.
גם אצלי זה היה דומה לרשימה
אבל הוספתי את AV4 ו-HDMI 4. מאחר וזה לא היה ברשימה המקורית שלו הוא לא יודע לעבור לשם ישירות.
דודי.
- sigamore
- חבר מביא חבר

חברים, שאלה - בטוח שהמסך מוגדר כהלכה בהרמוני ? אני רק בשביל הנסיון הגדרתי את ה 58V10 אצלי בשלט וזה מה שקיבלתי .....
ד"א הדגם המדוייק שהגדרתי היה TC-P58V10
ד"א הדגם המדוייק שהגדרתי היה TC-P58V10
מצוין, זה בדיוק מה שהיה אצלי
עכשיו, איך תגיע לAV4 אם הוא בכלל לא קיים ברשימה? כנראה שחסרים הקודים הישירים ל-AV3 ו-AV4 ולכן הוא לא יודע להגיע אליהם ישירות.sigamore כתב:חברים, שאלה - בטוח שהמסך מוגדר כהלכה בהרמוני ? אני רק בשביל הנסיון הגדרתי את ה 58V10 אצלי בשלט וזה מה שקיבלתי .....
ד"א הדגם המדוייק שהגדרתי היה TC-P58V10...
דודי.
אצלי המצב בPV70 זהה למה לצילום למעלה אבל עדין המעבר לAV1..3 הוא ע"י החיציםsigamore כתב:חברים, שאלה - בטוח שהמסך מוגדר כהלכה בהרמוני ? אני רק בשביל הנסיון הגדרתי את ה 58V10 אצלי בשלט וזה מה שקיבלתי .....
ד"א הדגם המדוייק שהגדרתי היה TC-P58V10...
נראה לי שהבעיה היא במסך שמופיע לאחר מסכי ההגדרות שמופיעיל למעלה שבוא מוגדר הלחצן לכול כניסה
איך ההגדרות אצל אחרים במסך זה ?
ירון
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אני מתלבש על השרשור הזה למרות גילו מאחר ויש לי בדיוק את הבעייה הזאת.
יש לי PV80 והרמוני 700 והשלט לא מצליח לעבור ישירות לINPUT הנכון. אצלי מחוברים רק HDMI1 וHDMI2.
אם אני מעביר לMETHOD2 אז אחרי זה מגיע מסך שלכל אחד מהINPUTS צריך להגדיר לחצן בשלט המקורי שאמור להפעיל את אותו INPUT.
אלא שבשלט שלי אין גישה ישירה. אז מה אני מגדיר לו במסך הזה עבור HDMI1 וHDMI2 כדי שיעבור אליהם ישירות ?
יש לי PV80 והרמוני 700 והשלט לא מצליח לעבור ישירות לINPUT הנכון. אצלי מחוברים רק HDMI1 וHDMI2.
אם אני מעביר לMETHOD2 אז אחרי זה מגיע מסך שלכל אחד מהINPUTS צריך להגדיר לחצן בשלט המקורי שאמור להפעיל את אותו INPUT.
אלא שבשלט שלי אין גישה ישירה. אז מה אני מגדיר לו במסך הזה עבור HDMI1 וHDMI2 כדי שיעבור אליהם ישירות ?
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
דודי - גם לי הייתה את הבעייה הזו (הרמוני 880 עם 58V10).
הבעייה היא שהמודל של הטלוויזיה שבחרת היא לא המודל הנכון.
תחפש במאגר של ההרמוני ותראה שיש מספר דגמים של 58V10 - אם אני לא טועה 3 סוגים.
אני ממש לא זוכר איזה בחרתי אבל תנסה את כולם - מה שעשיתי זה הכנסתי את כולם לשלט עם שמות שונים כמו TV-1, TV-2, TV-3.
ואז הלכתי לטלוויזיה ובעזרת לחצן devices ניסיתי את כולם עד שראיתי לאיזה יש את הפונקציות הנכונות.
הבעייה היא שהמודל של הטלוויזיה שבחרת היא לא המודל הנכון.
תחפש במאגר של ההרמוני ותראה שיש מספר דגמים של 58V10 - אם אני לא טועה 3 סוגים.
אני ממש לא זוכר איזה בחרתי אבל תנסה את כולם - מה שעשיתי זה הכנסתי את כולם לשלט עם שמות שונים כמו TV-1, TV-2, TV-3.
ואז הלכתי לטלוויזיה ובעזרת לחצן devices ניסיתי את כולם עד שראיתי לאיזה יש את הפונקציות הנכונות.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab