סים לאייפד 3G-עזרה
אני מנוי ברשת אורנג' עם חבילת דקות+חבילת גלישה 1 ג'יגה, אני רוצה עוד סים 3.5 רגיל (לא מיקרו כי אני חותך אותו עצמאית), מישהו יודע מה המחיר של שכפול קו/מנוי על סים נוסף ?
ברגע שלקחתי את אותו הסים, חתכתי אותו למיקרו והכנסתי לאייפד, לא יהיו שום בעיות עם הסים שנמצא בתוך האייפון ? נגיד מישהו מצלצל אלי או אני מוציא שיחה, האם האייפד לא ישתגע ? (ינתק את החיבור לאינטרנט, או לחילופין ינתק את השיחה באייפון ?)
כדי לחדד את הנקודה, אני מעוניין לשוחח באייפון ותוך כדי לגלוש באייפד 3G, שניהם על אותו מספר של SIM, צריכה להיות בעיה ?
ברגע שלקחתי את אותו הסים, חתכתי אותו למיקרו והכנסתי לאייפד, לא יהיו שום בעיות עם הסים שנמצא בתוך האייפון ? נגיד מישהו מצלצל אלי או אני מוציא שיחה, האם האייפד לא ישתגע ? (ינתק את החיבור לאינטרנט, או לחילופין ינתק את השיחה באייפון ?)
כדי לחדד את הנקודה, אני מעוניין לשוחח באייפון ותוך כדי לגלוש באייפד 3G, שניהם על אותו מספר של SIM, צריכה להיות בעיה ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
OK תן לי עוד פרטים...Batnun כתב:אני משתמש באייפד שלי בסים רגיל לחלוטין...nati-va כתב:אתה צריך סים עם חבילה גלישה בלבד
DATA- בלבד,
סים רגיל לא יעבוד..
ואתה לא יכול להשתמש בסים עם המספר שלך..גם באייפון וגם באייפד....
Batnun
....
איזה חבילת גלישה יש שלך ? האם אתה רואה איטיות מסוימת בגלישה, האם כשמגיעה שיחה לטלפון משהו קורה באייפד או להיפך (כשאתה גולש ב 3G אתה מקבל שיחות כרגיל ?)
אגב, הזמנתי חותך סים מקצועי עם 4 מתאמים (פחות מ 10$ כולל משלוח.), מי שיהיה באיזור המרכז וירצה חיתוך אשמח לעזור (מעריך שזה יגיע אלי עוד שבועיים).
https://www.web2shops.com/st-gvzr-vmtam-krtis-sim-laiipvn-4-iphone-vlaiipd-ipad.htmldrixie כתב:יש ממיר ממיקרוסים לרגיל? אני רוצה להעביר מאייפון חדש בחזרה ל HTC HD2 שלי (שהוא פשוט טלפון יותר טוב, האייפון לא יותר מצעצוע)...
יקר! שילמתי 35 ש"ח+משלוח על חותך סים עם 4 מתאמים (EBAY).Yoel68 כתב:https://www.web2shops.com/st-gvzr-vmtam-krtis-sim-laiipvn-4-iphone-vlaiipd-ipad.htmldrixie כתב:יש ממיר ממיקרוסים לרגיל? אני רוצה להעביר מאייפון חדש בחזרה ל HTC HD2 שלי (שהוא פשוט טלפון יותר טוב, האייפון לא יותר מצעצוע)......
חבילת גלישה לא רלוונטי ?! אתה צריך סים DATA כלשהו...או שאצלהם זה מגיע ביחד ?Batnun כתב:חבילת גלישה - לא רלוונטי (אני בחו"ל).
אין שום איטיות בגלישה.
אם מגיעה שיחה - לא קורה כלום.
Batnun
....
בכל מקרה, זה קריטי לדעת האם מישהו מישראל ניסה לשים את הסים הרגיל שלו (מיקרו סים) וגלש ללא כל בעייה.
עדכון: שילמתי בחנות בת"א 20 ש"ח בשביל חתיכת פלסטיק שאפשר להכין בבית אבל למי יש כוח. עובד. עכשיו אני יכול לעבור מ HTC לאייפון בלי בעיה. נראה מי יינצח בסוף. בינתיים שמתי על האייפון תוכנת REMOTE ל HTPC אז לפחות האייפון לא סתם משקולת.