מבקש עזרה להחליט בין XBMC, BOXEE, WIN7 MC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
drporat פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

אני מבקש הכוונה בבחירת אמצעי צפיה נוח ויעיל בסרטים ע"י תצוגת הפוסטרים של הסרטים/ סדרות.
יש לי שלושה מחשבים ביתיים די חדשים וחזקים למדי, כולם עם WIN7 גירסת 64. בכל אחד מהם מותקנים TMT3 לצפיה בבלוריי (תיקיות בלו-ריי ע"ג כונן קשיח) וVLC/ MPC-HD לצפיה בסרטי mkv.
התוכן לצפיה נמצא בכוננים הקשיחים של כל אחד מהמחשבים ו/או כונן חיצוני המחובר אליהם בesata/usb, כאשר באחד מהם יש כונן המורשה לשתף בין כולם.
[NAS יהיה רלוונטי בעתיד, כעת נדחה מסיבות תקציביות.]
אני מחפש תוכנה גראפית שתאפשר לי להפעיל את הסרטים ע"פ בחירת הפוסטר (מעדיף את הנגנים שכבר מותקנים, כי כבר הגדרתי קודקים, קונפיגורציות לכתוביות וצליל וכו', אך אין בעיה לשנות באם זה יידרש)
ניסיתי את boxee בגירסת הבטא האחרונה שלה, אך היא נתנה את הפוסטר הראשי בלבד, ללא כל פרטים/תקציר. לא יכולתי לשנות תמונה/ לשים משלי, לא תמיד סרטי הmkv זוהו למרות שהלכתי ע"פ כללי הרישום, והכי חשוב - לא היה כל זיהוי של תיקיות הבלו-ריי בכונן המקומי.
זה מה שבעצם פסל את בוקסי אצלי, כי חלקם מגיעים כשהסרט הראשי מפוצל למספר קבצי m2ts ואני מעדיף לא להעביר אותם remux. יחד עם זאת, אם בוקסי באמת עדיף על XBMC ולא יכול לזהות תיקיות של בלו-ריי, לא תהיה לי אלטרנטיבה ואיאלץ לוותר על תפריט ולהעביר כל דיסק כזה איחוד לTS/M2TS אחד ראשי - בתקווה שאותם בוקסי יזהה וינגן נכון, עם אפשרות לשנות במהלך הצפיה כתובית ופס קול (חייב דיבוב לילדים).
מה אתם מעדיפים? אלו שניסו יותר מתוכנה אחת מבין מה שציינתי, על מה אתם ממליצים - ולמה?
[באחד המחשבים מותקן כרטיס PVR150 עם אפשרות חיבור לממיר רגיל של יס, אך לא ניצלתי את זה להקלטה/צפיה עד כה - הממיר הגיע רק עתה. אני מניח שלצרכי הקלטה עדיף יהיה XBMC? ]

תודה מראש לעונים.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

מדיה פורטל
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”