איזו מדהימה - הפלזמה החדשה שלי PS50C550 (צירפתי תמונות)
שלום לכולם ,
אז אחרי קריאה מרובה וציפייה ארוכה סוף סוף היא הגיעה .
הפלזמה החדשה שלי .... PS50C550 ...
האמת שהיו מספר חששות לגבי דברים שהעלו חברי הפורום ולאחר שאחותי רכשה את ה-LG-PJ350, שלוקה בשידורי SD , דבר שהעלה בי את החשש יותר מתמיד לרכוש 50 אינטש והעלה בי את השאלה האם בכלל פלזמה?
לשמחתי הרבה, הפלזמה תותחית, אנשים פשוט נדהמים מהאיכות, לא רוצה להשוות עם פלזמות אחרות אני סה"כ רוצה להעביר חוות דעת ולעזור לאחרים להחליט
בפירוט:
השתקפויות: אין בעיה לראות כאשר החלון פתוח ונכנס אור לבית, כנ"ל לגבי תאורת פנים(ישנו סינוור רק על המסגרת)- אנסה לצלם על מנת להמחיש. הפתעה אדירה, לא ציפיתי לרמה כזאת!!!!
שידורי SD : תמונה טובה למדי, השידור הלקוי לא מורגש (כמובן שאני לא משווה ל-HD) אין את החוויה המעצבנת של פיקסליזציה.
שידורי HD: מדהים , עוד יותר ב-FHD . אני אצרף תמונה של אווטאר להבין את רמת האיכות(עד כמה שאפשר).
מבחינת פונקציות:
חיבור לרשת ביתית - בקרוב יתחבר לשרת מדיה(טרם יצא לי להתעסק).
חיבור USB - עובד מצוין , מזהה פרטישנים (FAT,FAT32,NTFS) , שלל אפשרויות כמו מיון ע"פ כותרת,תאריך, וכו'..
איכות: מצוינת, מריץ תרגומים בעברית(3 גדלים של גופן).מבחינת פורמטים:תומך בכל הנפוצים(אין תמיכה בפורמט DVD).
יציאת קול לרסיבר(סיב אופטי) - עובד מצוין, גם לסרטים שמנוגנים ע"י הפלזמה עצמה.
כללי:
עיצוב - חבל על הזמן.....
כניסות - לטעמי חסרות קצת כניסות אך היום הכל עובר ל-HDMI כך ש-4 כניסות זה בסדר .
שלט - נוח בטירוף, ברור, קריא...
זהו, בסה"כ פלזמה מצוינת ובמחיר הזה שווה כפול כך שאני מרוצה מעל ומעבר.
צירפתי תמונות שתוכלו להתרשם (האיכות לא משהו, אבל תאמינו שבמציאות....)
אשמח לענות על שאלות נוספות.[left][/left][left][/left]
אז אחרי קריאה מרובה וציפייה ארוכה סוף סוף היא הגיעה .
הפלזמה החדשה שלי .... PS50C550 ...
האמת שהיו מספר חששות לגבי דברים שהעלו חברי הפורום ולאחר שאחותי רכשה את ה-LG-PJ350, שלוקה בשידורי SD , דבר שהעלה בי את החשש יותר מתמיד לרכוש 50 אינטש והעלה בי את השאלה האם בכלל פלזמה?
לשמחתי הרבה, הפלזמה תותחית, אנשים פשוט נדהמים מהאיכות, לא רוצה להשוות עם פלזמות אחרות אני סה"כ רוצה להעביר חוות דעת ולעזור לאחרים להחליט
בפירוט:
השתקפויות: אין בעיה לראות כאשר החלון פתוח ונכנס אור לבית, כנ"ל לגבי תאורת פנים(ישנו סינוור רק על המסגרת)- אנסה לצלם על מנת להמחיש. הפתעה אדירה, לא ציפיתי לרמה כזאת!!!!
שידורי SD : תמונה טובה למדי, השידור הלקוי לא מורגש (כמובן שאני לא משווה ל-HD) אין את החוויה המעצבנת של פיקסליזציה.
שידורי HD: מדהים , עוד יותר ב-FHD . אני אצרף תמונה של אווטאר להבין את רמת האיכות(עד כמה שאפשר).
מבחינת פונקציות:
חיבור לרשת ביתית - בקרוב יתחבר לשרת מדיה(טרם יצא לי להתעסק).
חיבור USB - עובד מצוין , מזהה פרטישנים (FAT,FAT32,NTFS) , שלל אפשרויות כמו מיון ע"פ כותרת,תאריך, וכו'..
איכות: מצוינת, מריץ תרגומים בעברית(3 גדלים של גופן).מבחינת פורמטים:תומך בכל הנפוצים(אין תמיכה בפורמט DVD).
יציאת קול לרסיבר(סיב אופטי) - עובד מצוין, גם לסרטים שמנוגנים ע"י הפלזמה עצמה.
כללי:
עיצוב - חבל על הזמן.....
כניסות - לטעמי חסרות קצת כניסות אך היום הכל עובר ל-HDMI כך ש-4 כניסות זה בסדר .
שלט - נוח בטירוף, ברור, קריא...
זהו, בסה"כ פלזמה מצוינת ובמחיר הזה שווה כפול כך שאני מרוצה מעל ומעבר.
צירפתי תמונות שתוכלו להתרשם (האיכות לא משהו, אבל תאמינו שבמציאות....)
אשמח לענות על שאלות נוספות.[left][/left][left][/left]
-
-
-
- נשיונל ג'אוגרפיק - SD
נערך לאחרונה על ידי TheTiger ב 01/10/2010 6:25, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש , ניראה טוב מאוד !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
תודה לכולם על הברכות והעזרה
אחותי ממש התרשמה מהסמסונג אחרי שראתה את התמונה בהשוואה למסך שלה.
שוב , לא רוצה להשוות מסכים . אני בטוח שלכל אחד טוב עם המסך שלו והוא קנה אותו בגלל שראה בחנות או המליצו לו .
מה שכתבתי נועד לעזור לאנשים שרוצים לקנות פלזמה/LCD וטרם החליטו , בדיוק כמו שאני נעזרתי בפורם המכובד ובאנשים הטובים שהמליצו.
שיהיה לכולנו חג שמח!!!

לגבי ה-LG, מדובר על 50" , התמונה גרעינית מאוד והצבעים לא נראים טוב (אחרי כיול) . ב-HD כמובן המצב טוב.denis29 כתב:הזכרת פה J350, מה כלכך רע בSD? ז"א על איזה דגם מדבובר גם לא רשמת ? 42 או 50?...
אחותי ממש התרשמה מהסמסונג אחרי שראתה את התמונה בהשוואה למסך שלה.
שוב , לא רוצה להשוות מסכים . אני בטוח שלכל אחד טוב עם המסך שלו והוא קנה אותו בגלל שראה בחנות או המליצו לו .
מה שכתבתי נועד לעזור לאנשים שרוצים לקנות פלזמה/LCD וטרם החליטו , בדיוק כמו שאני נעזרתי בפורם המכובד ובאנשים הטובים שהמליצו.
שיהיה לכולנו חג שמח!!!
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מברוכ..
תתחדשו ותהנו..

תתחדשו ותהנו..
...