Stargate Universe - עונה שנייה התחילה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
תודה על המידע.
נראה לי שאין חילוקי דעות על כך שיוניברס מאכזבת ולא מתקרבת אפילו לקרסוליים של שתי הסדרות הנפלאות הקודמות.
אני מאוד מקווה שיחול שם שיפור רציני, אחרת קשה לי לראות את הסדרה שורדת לאורך זמן...
נראה לי שאין חילוקי דעות על כך שיוניברס מאכזבת ולא מתקרבת אפילו לקרסוליים של שתי הסדרות הנפלאות הקודמות.
אני מאוד מקווה שיחול שם שיפור רציני, אחרת קשה לי לראות את הסדרה שורדת לאורך זמן...
- oferlaor
- מנהל

bariko,
דווקא יש חילוקי דעות... אני חושב שזו הסדרה הטובה ביותר מהסדרה מאז העונות הראשונות של המקורית. נכון, זו גישה שונה לחלוטין, גישה שמאוד מזכירה לי את BSG. הבעיה בסדרה היא שחסר לי אופק, זה דומה מעט ל ENTERPRISE - שזו סדרה ללא אופק מאוד ברור לאן הולכים ומה היעד.
דווקא יש חילוקי דעות... אני חושב שזו הסדרה הטובה ביותר מהסדרה מאז העונות הראשונות של המקורית. נכון, זו גישה שונה לחלוטין, גישה שמאוד מזכירה לי את BSG. הבעיה בסדרה היא שחסר לי אופק, זה דומה מעט ל ENTERPRISE - שזו סדרה ללא אופק מאוד ברור לאן הולכים ומה היעד.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
בסדרה הזאת חסר לי את ההומור שהיה בSG1.
ספציפית בפרק
הפריע לי באיזה מהירות הם סגרו שם את כל הדברים.
ספציפית בפרק
הפריע לי באיזה מהירות הם סגרו שם את כל הדברים.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כמובן לגטימי שיהיו חלוקי דעות.
הדבר שריתק אותי בשתי הסדרות הקודמות היה המפגשים התכופים עם עולמות אחרים, והישויות שפגשו שם.
לכן אני מעדיף יותר סדרות בסגנון של "מסע בין כוכבים" מאשר סדרות כגון "תיקים באפלה" ,שמנסות להיות מציאותיות יותר ...
לגבי ההומור, ב- SG1 היה את אוניל, באטלנטיס היה את רודני.
ביוניברס הדמות הזו אכן חסרה...
הדבר שריתק אותי בשתי הסדרות הקודמות היה המפגשים התכופים עם עולמות אחרים, והישויות שפגשו שם.
לכן אני מעדיף יותר סדרות בסגנון של "מסע בין כוכבים" מאשר סדרות כגון "תיקים באפלה" ,שמנסות להיות מציאותיות יותר ...
לגבי ההומור, ב- SG1 היה את אוניל, באטלנטיס היה את רודני.
ביוניברס הדמות הזו אכן חסרה...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
שמתם לב שכמעט בכל פרק לפחות מישהו אחד מת? מתחילים לאזול להם חברה צוות "זוטרים"
אז בפרק 9 גילינו שטי-ג'יי רק חלמה ושהתינוק שלה לא על הכוכב, אחרי הכל כל הצוות שהיה שם מת במעבורת ובכלל לא בנה את הבקתות שהיא ראתה. מה שלא הבנתי הוא אם העובר שלה אכן מת בפרק ההוא, היה די פשוט להוכיח שהתינוק לא שם. אם יש עובר מת, התינוק לא יכול להתקיים במקום אחר ולא משנה כמה היא "תאמין".
מאוד מסקרן אותי עכשיו לדעת מי הגזע שיכל לבנות כוכבים, להחיות מתים (ולא לזמן קצר), לשפץ מעבורות של קדמונים ולשגר אותם מיידית מגלקסיה לגלקסיה. מקווה שלא יזנחו את זה כעלילת משנה - יש פה הרבה מה לפתח והרבה פוטנציאל.
מעניין איך יצילו את קלואי, לא נראה לי שיתנו לחברת צוות "בכירה" למות.
אז בפרק 9 גילינו שטי-ג'יי רק חלמה ושהתינוק שלה לא על הכוכב, אחרי הכל כל הצוות שהיה שם מת במעבורת ובכלל לא בנה את הבקתות שהיא ראתה. מה שלא הבנתי הוא אם העובר שלה אכן מת בפרק ההוא, היה די פשוט להוכיח שהתינוק לא שם. אם יש עובר מת, התינוק לא יכול להתקיים במקום אחר ולא משנה כמה היא "תאמין".
מאוד מסקרן אותי עכשיו לדעת מי הגזע שיכל לבנות כוכבים, להחיות מתים (ולא לזמן קצר), לשפץ מעבורות של קדמונים ולשגר אותם מיידית מגלקסיה לגלקסיה. מקווה שלא יזנחו את זה כעלילת משנה - יש פה הרבה מה לפתח והרבה פוטנציאל.
מעניין איך יצילו את קלואי, לא נראה לי שיתנו לחברת צוות "בכירה" למות.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Huber
אני מתקשה להאמין שיוניברס תצליח למשוך חמש עונות כמו אטלנטיס, ובוודאי שלא עשר עונות כמו SG1
ככה שהיוצרים יכולים להמשיך "לחסל" את אנשי הצוות שלהם ללא חשש
אגב, היתרון הגדול של סדרות מז'אנר בדיוני-פנטזיה מתבטא בכך שתמיד ניתן למצוא דרך "להחיות" דמויות שכבר הלכו לעולמם בעונות קודמות...
אני מתקשה להאמין שיוניברס תצליח למשוך חמש עונות כמו אטלנטיס, ובוודאי שלא עשר עונות כמו SG1
ככה שהיוצרים יכולים להמשיך "לחסל" את אנשי הצוות שלהם ללא חשש
אגב, היתרון הגדול של סדרות מז'אנר בדיוני-פנטזיה מתבטא בכך שתמיד ניתן למצוא דרך "להחיות" דמויות שכבר הלכו לעולמם בעונות קודמות...
- Huber
- חבר במועדון HT

פרק 12 היה מצויין, כל סידרת מדע בידיוני שמכבדת את עצמה מגיע בשלב זה או אחר (וחלקן יותר מפעם אחת) לפארדוקס המסע בזמן.
דבר אחד לא נראה לי הגיוני. אם ראש השני חוזר בזמן ומזהיר אותם, הם מחליטים לא לחייג את השברון התשיעי וכל המקרה של השמדת הספינה לא קורה/מתבטל בעצם, איך זה שהם מצאו את הדסטיני ההרוסה? הרי אם זה לא קרה, היא לא אמורה להיות שם ובנוסף ראש השני אמור היה להיעלם/להתבטל ברגע שהתקבלה ההחלטה לא לבצע את המשימה המקורית. לא?
דבר אחד לא נראה לי הגיוני. אם ראש השני חוזר בזמן ומזהיר אותם, הם מחליטים לא לחייג את השברון התשיעי וכל המקרה של השמדת הספינה לא קורה/מתבטל בעצם, איך זה שהם מצאו את הדסטיני ההרוסה? הרי אם זה לא קרה, היא לא אמורה להיות שם ובנוסף ראש השני אמור היה להיעלם/להתבטל ברגע שהתקבלה ההחלטה לא לבצע את המשימה המקורית. לא?
- oferlaor
- מנהל

- Huber
- חבר במועדון HT

חזר והשתפר, הפרק היה לטעמי מצויין.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
שבוע הבא אני איישר קו עם הסידרה...Huber כתב:אז בפרק 9 גילינו שטי-ג'יי רק חלמה ושהתינוק שלה לא על הכוכב, אחרי הכל כל הצוות שהיה שם מת במעבורת ובכלל לא בנה את הבקתות שהיא ראתה. מה שלא הבנתי הוא אם העובר שלה אכן מת בפרק ההוא, היה די פשוט להוכיח שהתינוק לא שם. אם יש עובר מת, התינוק לא יכול להתקיים במקום אחר ולא משנה כמה היא "תאמין".
מאוד מסקרן אותי עכשיו לדעת מי הגזע שיכל לבנות כוכבים, להחיות מתים (ולא לזמן קצר), לשפץ מעבורות של קדמונים ולשגר אותם מיידית מגלקסיה לגלקסיה. מקווה שלא יזנחו את זה כעלילת משנה - יש פה הרבה מה לפתח והרבה פוטנציאל....
לדעתי לא נראה מי החייזרים האלה, היו עוד כאלה בעולם הסטארגייט, לרוב עוסקים בהם פרק אחד, מקסימום שניים וזהו.כמו שלא היה עוד פרק שעסק ב-NOX ב-SG1, ונראה לי שטוב שכך, ישויות בלתי מנוצחות/כל יכולות זה לא בריא.
חוץ מזה טוב שלא השאירו פתוח את הנושא של החבורה שבחרה להישאר מאחור והתינוקת של טי ג'יי.
אנחנו עוד נצטער שהסידרה בוטלה...
- Huber
- חבר במועדון HT

אגמים שורדים יפה, בני אדם לא
לגבי ביטול הסידרה, דווקא עכשיו לקראת הסוף היא מתחילה להשתפר ודווקא עכשיו שנפתחת השאלה הגדולה בסידרה, נשאר בלי מענה. מכה. החלק הכי מציק בביטול הוא העובדה שכמעט ואין כיום סדרות Syfy נורמליות, כך שאין ממש תחליף.
לגבי ביטול הסידרה, דווקא עכשיו לקראת הסוף היא מתחילה להשתפר ודווקא עכשיו שנפתחת השאלה הגדולה בסידרה, נשאר בלי מענה. מכה. החלק הכי מציק בביטול הוא העובדה שכמעט ואין כיום סדרות Syfy נורמליות, כך שאין ממש תחליף.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

בהודעתי הראשונה בשרשור זה, כבר הבעתי ספק בקשר לכך שהסדרה תשרוד לאורך זמן. פשוט מבייש את השם הטוב של שתי הסדרות הקודמות.
כל הרעיון של "הסטראגייט" מתפספס, כאשר במקום לפגוש ישויות זרות, בני האנוש עסוקים במלחמות בינם לבין עצמם...
כל הרעיון של "הסטראגייט" מתפספס, כאשר במקום לפגוש ישויות זרות, בני האנוש עסוקים במלחמות בינם לבין עצמם...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
למיטב הבנתי במסעות זמן...Huber כתב:פרק 12 היה מצויין, כל סידרת מדע בידיוני שמכבדת את עצמה מגיע בשלב זה או אחר (וחלקן יותר מפעם אחת) לפארדוקס המסע בזמן.
דבר אחד לא נראה לי הגיוני. אם ראש השני חוזר בזמן ומזהיר אותם, הם מחליטים לא לחייג את השברון התשיעי וכל המקרה של השמדת הספינה לא קורה/מתבטל בעצם, איך זה שהם מצאו את הדסטיני ההרוסה? הרי אם זה לא קרה, היא לא אמורה להיות שם ובנוסף ראש השני אמור היה להיעלם/להתבטל ברגע שהתקבלה ההחלטה לא לבצע את המשימה המקורית. לא?...
מה שלא היה לי ברור, זה למה להסתיר את העובדה שראש המקורי ישב בכיסא במקום לחזור.
ולפי זה שלטלפורד היה חשוב לחזור, אולי היה לו מידע שראש כן עשה חבלה או משהו.
מה שכן, טלפורד הוא היחידי שהצליח לטייל הלוך חזור לדסטיני.
- Huber
- חבר במועדון HT

פרק 14 היה פשוט מצויין. סופסוף הסידרה ממשת את הפוטנציאל שלה. אני מתחיל להרגיש צער שלא תהיה עונה נוספת במיוחד שהעונה הנוכחית הולכת ומשתפרת.
ד"א, אני מקווה שלא יהרגו את גריר עקב סיבוכי פוסט ניתוח, אני מחבב את הדמות שלו.
ד"א, אני מקווה שלא יהרגו את גריר עקב סיבוכי פוסט ניתוח, אני מחבב את הדמות שלו.