סט-אפ וינטאג' מס' 2
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
חג שמח לכולם.
הרכבתי היום את הסט-אפ וינטאג' השני שלי, אמנם הוא נחות מהראשון (מרנטז 2238B + נגן CD של פיוניר PD-S505) אך לשימושים שלו הוא אמור להיות בסדר: רסיבר אקאי AA-1150, פטיפון סאנסוי P-D15 + נגן CD של סוני CDP-M47, הרמקולים הם רמקולים ישנים מאוד של סוני שבאו עם מערכת משולבת HP-319.
הסט-אפ הזה מוקם בסלון בגומחא קטנה והוא ישמש בעיקר להאזנה לתקליטים, מעט רדיו ומעט תקליטורים, תלוי במצב הרוח.
הרכבתי היום את הסט-אפ וינטאג' השני שלי, אמנם הוא נחות מהראשון (מרנטז 2238B + נגן CD של פיוניר PD-S505) אך לשימושים שלו הוא אמור להיות בסדר: רסיבר אקאי AA-1150, פטיפון סאנסוי P-D15 + נגן CD של סוני CDP-M47, הרמקולים הם רמקולים ישנים מאוד של סוני שבאו עם מערכת משולבת HP-319.
הסט-אפ הזה מוקם בסלון בגומחא קטנה והוא ישמש בעיקר להאזנה לתקליטים, מעט רדיו ומעט תקליטורים, תלוי במצב הרוח.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
תתחדש.אתה בטוח שהפטיפון הזה לא נכנס לקטגוריית המחרשות? שרק לא יהרוס לך את התקליטים.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

הוא מחרשה במלוא מובן המילה ושומעים את זה מהשניה הראשונה.
אני מייעד אותו שינגן תקליטים לילדים וקצת חומר של אשתי, החומר שלי ינוגן בפטיפון האקאי בחדר העבודה שלי.
אני מייעד אותו שינגן תקליטים לילדים וקצת חומר של אשתי, החומר שלי ינוגן בפטיפון האקאי בחדר העבודה שלי.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

בינתיים עקב תלונות ההנהלה נגן ה CD יצא מה סט-אפ. אז כרגע השימוש יהיה לתקליטים בלבד.
בנוסף אני חייב לציין שלמרות שהרסיבר אקאי הזה הוא 50 וואט, המרנטז שהוא "רק" 38 וואט בהרבה יותר חזק ממנו, שלא לדבר על יותר איכותי ואיכות בניה בהרבה יותר טובה ומוצקה.
בכל מקרה אני מרוצה.
בנוסף אני חייב לציין שלמרות שהרסיבר אקאי הזה הוא 50 וואט, המרנטז שהוא "רק" 38 וואט בהרבה יותר חזק ממנו, שלא לדבר על יותר איכותי ואיכות בניה בהרבה יותר טובה ומוצקה.
בכל מקרה אני מרוצה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: