רסיבר מתחבר לטלויזיה עם HDMI , לא מצליח לחבר מחשב
אני רוצה לחבר בין המחשב לטלוויזיית LCD ולמגבר.
יש לי מגבר של SONY עם יציאת HDMI אחת. אין יציאה אחרת.
טלוויזיית פנסוניק עם 2 יציאות HDMI ויציאות בננות.
ומחשב עם 2 יציאות HDMI ויציאות קול של 6 רמקולים
האם אני אוכל לראות קובץ מהמחשב (סרט) בטלוויזיה וישמעו במגבר?
תודה רבה,
יש לי מגבר של SONY עם יציאת HDMI אחת. אין יציאה אחרת.
טלוויזיית פנסוניק עם 2 יציאות HDMI ויציאות בננות.
ומחשב עם 2 יציאות HDMI ויציאות קול של 6 רמקולים
האם אני אוכל לראות קובץ מהמחשב (סרט) בטלוויזיה וישמעו במגבר?
תודה רבה,
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
עם יש למגבר יציאת HDMI יש לו גם כניסה אלא אם כן זוהי מערכת משולבת ואז HDMI אכן רק יציאה.
אתה חייב להיות יותר מדויק בדגמים של המכשירים.
במחשב יש לך כרטיס קול עם 6 יציאות PL נקבה? ובנוסף כרטיס מסך עם יציאת HDMI?
לא בטוח שבלוח שלך אפשר לגשר בין הכרטיס קול למסך בכדי שינתב את האודיו לHDMI ולכן אתה תוכל לחבר את המסך בHDMI בכדי לראות ועוד כבלים נוספים לכניסת 5.1 של המגבר (אם יש), אם אין, או כרטיס קול עם יציאה דיגיטאלית או חיבור אנלוגי יעזרו לך לשמוע.
אתה חייב להיות יותר מדויק בדגמים של המכשירים.
במחשב יש לך כרטיס קול עם 6 יציאות PL נקבה? ובנוסף כרטיס מסך עם יציאת HDMI?
לא בטוח שבלוח שלך אפשר לגשר בין הכרטיס קול למסך בכדי שינתב את האודיו לHDMI ולכן אתה תוכל לחבר את המסך בHDMI בכדי לראות ועוד כבלים נוספים לכניסת 5.1 של המגבר (אם יש), אם אין, או כרטיס קול עם יציאה דיגיטאלית או חיבור אנלוגי יעזרו לך לשמוע.
היי,
תודה על התשובה.
יש לי מערכת קולנוע ביתית של SONY (מגבר משולב DVD דגם DAV-TZ230) רק יציאה אחת של HDMI.
לכרטיס קול אכן יש 6 יציאות ויש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם יציאת HDMI.
חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל HDMI וזה עובד טוב.
עכשיו אני רוצה להוסיף למשוואה את המגבר כדי לשמוע דרך ה 5 רמקולים את קובץ הסרט שאני מנגן במחשב.
תודה על התשובה.
יש לי מערכת קולנוע ביתית של SONY (מגבר משולב DVD דגם DAV-TZ230) רק יציאה אחת של HDMI.
לכרטיס קול אכן יש 6 יציאות ויש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם יציאת HDMI.
חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל HDMI וזה עובד טוב.
עכשיו אני רוצה להוסיף למשוואה את המגבר כדי לשמוע דרך ה 5 רמקולים את קובץ הסרט שאני מנגן במחשב.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
עכשיו התקדמנו קצת...
כפי שאמרת אתה מחבר את הDVD המשולב מיציאת HDMI לכניסת HDMI שבמסך ואתה רואה תמונה.
את המחשב אתה גם מחבר מיציאת HDMI לכניסת HDMI השנייה של המסך.
את הDVD המשולב אתה שומע מהרמקולים שלה ואת המחשב אתה לא יכול לשמוע כי למעשה הHDMI זו כניסה ולא יציאה...
לפי המפרט הזה: http://www.sony.co.uk/product/hcs-surro ... nicalSpecs לDVD המשולב ישנה כניסת\יציאת SCART אשר מקבל AUDIO IN.
לא נכנסתי למניואל אך שווה לבדוק את קבלת השמע על ידי חיבור מחשב מיציאת PL הירוקה (סטריאו) לכניסת SCART של הDVD המשולב.
בשלט לבחור את מצב AUX (או AUDIO IN, או EXT IN) ולקוות לטוב.
אם יש שמע אתה תשמע בזוג רמקולים כי למעשה נכנס אות אנלוגי סטריאו, וזה הזמן להפעיל את האפקטים של המערכת, כלומר לכוון למצב PROLOGIC ואז אתה תשמע מכל הרמקולים. כבר אני מזהיר אותך שאתה לא תשמע ברור ולפעמים אף גרוע וזה בגלל המעבד היחסית חלש של המערכת ובגלל שאתה מבצע המרה של שני ערוצים ל 6.
תקרא בספר אם החיבור הזה אכן אפשרי במערכת הזו, אם לא יש כמה דרכים בכדי לשמוע זה:
לרכוש מערכת בעלת כניסת 5.1 נפרדת.
לרכוש עוד מערכת אשר תהינה מחוברת רק למחשב.
לשמוע רק מהרמקולים של המסך על ידי חיבור כבל נוסף לטלויזיה (תקרא איזו כניסה אנלוגית עובדת יחד עם כניסת HDMI).
כפי שאמרת אתה מחבר את הDVD המשולב מיציאת HDMI לכניסת HDMI שבמסך ואתה רואה תמונה.
את המחשב אתה גם מחבר מיציאת HDMI לכניסת HDMI השנייה של המסך.
את הDVD המשולב אתה שומע מהרמקולים שלה ואת המחשב אתה לא יכול לשמוע כי למעשה הHDMI זו כניסה ולא יציאה...
לפי המפרט הזה: http://www.sony.co.uk/product/hcs-surro ... nicalSpecs לDVD המשולב ישנה כניסת\יציאת SCART אשר מקבל AUDIO IN.
לא נכנסתי למניואל אך שווה לבדוק את קבלת השמע על ידי חיבור מחשב מיציאת PL הירוקה (סטריאו) לכניסת SCART של הDVD המשולב.
בשלט לבחור את מצב AUX (או AUDIO IN, או EXT IN) ולקוות לטוב.
אם יש שמע אתה תשמע בזוג רמקולים כי למעשה נכנס אות אנלוגי סטריאו, וזה הזמן להפעיל את האפקטים של המערכת, כלומר לכוון למצב PROLOGIC ואז אתה תשמע מכל הרמקולים. כבר אני מזהיר אותך שאתה לא תשמע ברור ולפעמים אף גרוע וזה בגלל המעבד היחסית חלש של המערכת ובגלל שאתה מבצע המרה של שני ערוצים ל 6.
תקרא בספר אם החיבור הזה אכן אפשרי במערכת הזו, אם לא יש כמה דרכים בכדי לשמוע זה:
לרכוש מערכת בעלת כניסת 5.1 נפרדת.
לרכוש עוד מערכת אשר תהינה מחוברת רק למחשב.
לשמוע רק מהרמקולים של המסך על ידי חיבור כבל נוסף לטלויזיה (תקרא איזו כניסה אנלוגית עובדת יחד עם כניסת HDMI).
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בדקת את אופציית HDMI PASSTHROUGH במגבר שהיא לא מופעלת,
(זו אופציה להמשיך את הסאונד לטלוויזיה דרך המגבר).
(זו אופציה להמשיך את הסאונד לטלוויזיה דרך המגבר).
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!