מתאם מ- RJ11 ל- יציאות אודיו מונו/סטריאו עבור חיבור לכרטיס קול
הי
אני מחפש כבל או מתאם שיחבר מטלפון בעל חיבור RJ11 לשני יציאות אודיו עבור חיבור לכרטיס קול למשל.
אני מכיר כבל RJ11 שמעביר את השמע לאוזנייה ומיקרופון. אני מחפש דווקא כזא עם חיבור מונו/סטריאו עבור דיבור ושמע.
האם זה הפורום הנכון לשאלה?
תודה.
אני מחפש כבל או מתאם שיחבר מטלפון בעל חיבור RJ11 לשני יציאות אודיו עבור חיבור לכרטיס קול למשל.
אני מכיר כבל RJ11 שמעביר את השמע לאוזנייה ומיקרופון. אני מחפש דווקא כזא עם חיבור מונו/סטריאו עבור דיבור ושמע.
האם זה הפורום הנכון לשאלה?
תודה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מדובר על טלפון רגיל בעל כניסה ויציאת LINE? או טלפון בעל יציאת HEADSET?
בטוח שבטלפון רגיל איאפשר לעשות את מה שאתה מנסה לעשות... מה שכן כבל כזה לא קיים בשוק החופשי ויש להכין כזה לבד או בעזרת איש מקצוע.
הHEADSET בנוי מכבל 2X2X0.5 ומחווט כך שזוג גידים עבור האוזניה (1,2 מונו) וזוג גידים עבור המיקרופון (3,4). קו טלפון רגיל עובד על זוג גידים בלבד (2,3).
בטוח שבטלפון רגיל איאפשר לעשות את מה שאתה מנסה לעשות... מה שכן כבל כזה לא קיים בשוק החופשי ויש להכין כזה לבד או בעזרת איש מקצוע.
הHEADSET בנוי מכבל 2X2X0.5 ומחווט כך שזוג גידים עבור האוזניה (1,2 מונו) וזוג גידים עבור המיקרופון (3,4). קו טלפון רגיל עובד על זוג גידים בלבד (2,3).
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אכן כן (אישתי עובדת בחברת ביטוח ויש לה את את האוזניה + מיקרופון שמתחברים למרכזיה).
במרכזיה יש רישום של LINE שזו כניסת קו ויש יציאת OUT (או TUBE, HEAD SET, RECIEVER) לשפורפת או התקן אחר כל שהוא.
אנסה לבדוק יותר מאוחר אם החיווט הוא לפי מה שרשמתי לך, אם כן אפשרי להכין כבל כזה בפחות ב25 דולר.
במרכזיה יש רישום של LINE שזו כניסת קו ויש יציאת OUT (או TUBE, HEAD SET, RECIEVER) לשפורפת או התקן אחר כל שהוא.
אנסה לבדוק יותר מאוחר אם החיווט הוא לפי מה שרשמתי לך, אם כן אפשרי להכין כבל כזה בפחות ב25 דולר.
מצאתי כבל מתאים. אמרו לי שזה למעשה RJ9 מהטלפון לחיבור AUDIO.
מי שמעוניין, אפשר להכין לבד ויש גם אפשרות לרכוש באינטרנט.
אני מצאתי את הלינק הבא עם מספר מתאמים מעניינים כולל המתאם שאני מחפש:
http://www.sandman.com/record.html
המצור הספציפי נקרא desktop to pc handset adapter
מי שמעוניין, אפשר להכין לבד ויש גם אפשרות לרכוש באינטרנט.
אני מצאתי את הלינק הבא עם מספר מתאמים מעניינים כולל המתאם שאני מחפש:
http://www.sandman.com/record.html
המצור הספציפי נקרא desktop to pc handset adapter