שימוש זהיר ב Deal extreme

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
haimbl פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

אנשים שמשתמשים באותם סיסמאות לכמה אתרים וקונים דברים ב deal extreme, האתר לא שומר על סיסמאות מוצפנות ולכן יותר ממומלץ להתשמש בסיסמא שונה מאוד באתר.

אם תסמנו ששכחתם את הסיסמא האתר ישלח לכם את הסיסמא למייל.

בד"כ אתרים שומרים את הסיסמא מוצפנת וכל נסיון כניסה מצפינים את הסיסמא שהכנסתם מול הסיסמא המוצפנת אצלהם ואם היא זהה אתם יכולים להיכנס, מה שאומר שאו שהסיסמא לא מוצפנת (שאלוהים יעזור לי חשבתי שאין דברים כאלה יותר).

תזהרו.

חג שמח

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

אני רוכש שם, ודי הרבה, וזה בלי שום צורך לבצע login....פשוט נכנסים מדף הרכישה ישירות ל PayPal ומשלמים

haimbl פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אני רק הסברתי איך אני יודע שהם לא מצפינים את הסיסמא :)

מספיק שנרשמת לאתר עם סיסמא כלשהי אם פורצים להם לשרתים המרחק מהסיסמא הוא אפסי

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #4 

haimbl כתב:אנשים שמשתמשים באותם סיסמאות לכמה אתרים וקונים דברים ב deal extreme, האתר לא שומר על סיסמאות מוצפנות ולכן יותר ממומלץ להתשמש בסיסמא שונה מאוד באתר.

בד"כ אתרים שומרים את הסיסמא מוצפנת וכל נסיון כניסה מצפינים את הסיסמא שהכנסתם מול הסיסמא המוצפנת אצלהם ואם היא זהה אתם יכולים להיכנס, מה שאומר שאו שהסיסמא לא מוצפנת (שאלוהים יעזור לי חשבתי שאין דברים כאלה יותר).

תזהרו.

חג שמח
...
לא חסרים אתרים כאלו....גם בישראל....

haimbl פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

uris כתב:
haimbl כתב:אנשים שמשתמשים באותם סיסמאות לכמה אתרים וקונים דברים ב deal extreme, האתר לא שומר על סיסמאות מוצפנות ולכן יותר ממומלץ להתשמש בסיסמא שונה מאוד באתר.

תזהרו.

חג שמח
...
לא חסרים אתרים כאלו....גם בישראל....
...

זה פשוט עצלנות!

אולי כדאי ליצור Black list :)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”