שימוש זהיר ב Deal extreme
אנשים שמשתמשים באותם סיסמאות לכמה אתרים וקונים דברים ב deal extreme, האתר לא שומר על סיסמאות מוצפנות ולכן יותר ממומלץ להתשמש בסיסמא שונה מאוד באתר.
אם תסמנו ששכחתם את הסיסמא האתר ישלח לכם את הסיסמא למייל.
בד"כ אתרים שומרים את הסיסמא מוצפנת וכל נסיון כניסה מצפינים את הסיסמא שהכנסתם מול הסיסמא המוצפנת אצלהם ואם היא זהה אתם יכולים להיכנס, מה שאומר שאו שהסיסמא לא מוצפנת (שאלוהים יעזור לי חשבתי שאין דברים כאלה יותר).
תזהרו.
חג שמח
בד"כ אתרים שומרים את הסיסמא מוצפנת וכל נסיון כניסה מצפינים את הסיסמא שהכנסתם מול הסיסמא המוצפנת אצלהם ואם היא זהה אתם יכולים להיכנס, מה שאומר שאו שהסיסמא לא מוצפנת (שאלוהים יעזור לי חשבתי שאין דברים כאלה יותר).
תזהרו.
חג שמח
אני רוכש שם, ודי הרבה, וזה בלי שום צורך לבצע login....פשוט נכנסים מדף הרכישה ישירות ל PayPal ומשלמים
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
לא חסרים אתרים כאלו....גם בישראל....haimbl כתב:אנשים שמשתמשים באותם סיסמאות לכמה אתרים וקונים דברים ב deal extreme, האתר לא שומר על סיסמאות מוצפנות ולכן יותר ממומלץ להתשמש בסיסמא שונה מאוד באתר.
תזהרו.
חג שמח...
uris כתב:לא חסרים אתרים כאלו....גם בישראל....haimbl כתב:אנשים שמשתמשים באותם סיסמאות לכמה אתרים וקונים דברים ב deal extreme, האתר לא שומר על סיסמאות מוצפנות ולכן יותר ממומלץ להתשמש בסיסמא שונה מאוד באתר.
תזהרו.
חג שמח......
זה פשוט עצלנות!
אולי כדאי ליצור Black list