MartinHSabag כתב:לדעתי ה-DAC הוא הדבר האחרון שיש לטפל בו לאור התמונה מהחדר שלו ונקודת הישיבה....
שיפור הצליל והבמה
-
shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
תודה לכולם על העזרה
כיוון הרמקולים ואופן הנחתם באמת שיפרו את מירכוז השמע והבמה
אבל אני לא חושב שגוון הצליל השתנה בכלל.
כמו כן זהו חדר מחשב בלבד,אין מיטה או ארון מאחורה.
האם זה אומר שאני יהיה חייב להחליף מגבר או מקור ?
תודה שי
תודה שי
אם יש לך אפשרות תעשה מספר נסיונות : תחבר נגן אחר במקום המחשב למגבר ובאופן דומה תחליף את המגבר באחר. כך תנסה לבודד מה הגורם החלש בשילוב המרכיבים שלך.shay820 כתב:תודה לכולם על העזרה
תודה שי...
אגב , כשאתה משתמש מהמחשב כמקור אני מקווה שזה לא MP3. מהפורמט הזה ודומיו לא צריך לצפות ל"במה"...
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יופי של סגנון.....
gro111 כתב:Catskinner כתב:בוא נראה...הרמקולים צמודים לפינות ולקירות, יש עודף משטחים חשופים שגורמים להחזרים, מיקום הרמקולים א-סימטרי לגובה ואחד מהם מונח על משטח זכוכית, אבל כל זה ממש לא חשוב אם הבחור רק יקנה DAC.gab כתב:קח DAC!!
יתכן ששיפור אקוסטי יועיל אבל במקרה שלך כנראה שהמקור הוא חלק גדול מהבעיה. תנסה להשאיל CD איכותי או כמובן DAC ואם ההבדל יהיה משמעותי לך בכיוון זה . אם לא אזי תנסה לשפר את החדר ....
וואלה אני איתך....![]()
![]()
...
מת על המומחים כאן והמלעיזים. הסגנון הזה לא עושה לאף אחד כבוד......
ראשית הצעתי לו לנסות סידי או דק ואם אין שיפור אז לפנות לכיון החדר שלרב אגב- הרבה יותר קשה לביצוע. אין לו שם מקום אחר לשים את הרמקול ואילוצים של פינת מחשב או חדר שינה קשה לשנות אבל מה- סיסמאות תמיד אפשר להפריח.....
אצלי DAC כמעט בכל מקום שאני מחבר אותו ולכל קונסטלציה עושה פלאים במיוחד לבמה..... ואם לא DAC אזי מקור איכותי אחר.