TVIX 5000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
seranpp פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי oferlaor ,
בעקבות ה-review שעשית ל-TVIX 5000 האם אפשר באמצעותו להקרין DIVX או כל פורמט נתמך אחר עם כתוביות בעברית?
תודה,

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

seranpp,
כבר יש שירשור בנושא אפשר לשרשר שם.
לעצם השאלה, היא כבר נשאלה והתשובה היא שאין תמיכה בכיתוביות

amief
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה #3 

guyezra כתב:seranpp,
כבר יש שירשור בנושא אפשר לשרשר שם.
לעצם השאלה, היא כבר נשאלה והתשובה היא שאין תמיכה בכיתוביות
...
seranpp שלום,

קיבלת את התשובה המקצועית של guyezra " והתשובה היא שאין תמיכה בכיתוביות "
במכשיר ה-TVIX.

לעומת זאת אני קניתי , רק אתמול , בתל אביב מכשיר זהה באותם תכונות(בלי DVI ורשת)
שהוא בצורה של דיסק נייד 3.5" קומפקטי ונוח לנשיאה (כולל תיק נשיאה)
שמנגן את כל הפורמטים שאני מכיר בנושא אודיו ווידאו כולל "היי דיפינישן".

והעיקר תומך בכתוביות בעברית לקבצי DIVX

עמי
mvix hd 5000u
 mvix hd 5000u

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

amief,

אתה טועה ומטעה!!

המכשיר אינו מכשיר HD ואינו מנגן תכני TS או WMV HD!

בנוסף, אין לו חיבור רשת או יציאת DVI.

מדובר במכשיר אחר לחלוטין.

amief
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה #5 

הי oferlaor

הגבת כל מהר להודעה שלי שאפילו לא קראת אותה עד הסוף -שכתבתי במפורש שאין למכשיר DVI ואין לו רשת.

אז בוא - ביטויים כאלו של מ"מטעה" - לא מקובלים בין אנשים תרבותיים -והאמן לי שזה מתחיל להמאס עלי כל סגנון הדו שיח איתך - ביחוד שאני בכלל לא משוחח איתך אלא עם החברים האחרים ברשת .

שרציתי את דעותיך המקצועיות שאני מאד מעריך אותן - אז פניתי אליך- או ישירות, או דרך הפורום.
תן לנו לשוחח ביננו בשקט - ואפילו אם אנו לא כל כך חכמים וגם כותבים שטויות!!

אז מה - מה זה מפריע לך !!!

וכולם שומעים -רואים - ושותקים.
אבל כולם יודעים שאני צודק במאה האחוזים - המעורבות ששלך בשיחות ביננו - היא מנוגדת לכל הגיון.

אתה אמנם מנהל הפורום אך זה לא מאפשר לך לפגוע במשתתפים - ואני לטומי חשבתי שלפני יומיים גמרנו ביננו את הסיפור האישי.

ועכשיו לעניין עצמו:

הרשת ויציאת ה-DVI שנמאת ב-tvix :
[/b][/size]אני לא זקוק לאף אחד מהם-וגם עוד 95אחוז שמתענינים בנושא - כי 90 אחוזים מבעלי הטלוויזיות הנורמליות אך האכותיות (לחלק לא מבוטל מהם - ישנה מערכת "תאטרון ביתי" יקרה יותר או פשוטה) ==אין פלסמות וכדומה ולא יהיה עוד שנתיים-שקיימות רק אצל המשוגעים או מלייאנים שלא יודעים איפה לזרוק את כספם.
האמת שלי אין כסף פנוי - למרות שאני שרוף בנושא לא פחות ממך - לזרוק עשרות שקלים על מסכי פלזמה ו-LCD - ??-אולי בעוד שנתיים שהמחירים יהיו נורמלים והאיכויות גם.
אז מי צריך היום DVI - בעוד שנתיים המכשיר שלך יעלה 99 דולר ויהיה פי 4 מתקדם יותר.

לענין הרשת - אתה בעצמך כתבת במפורש במאמר שלך שאותו TVIX איננו תומך ב- STEARMING - ומי שרוצה תכונה זאת שילך ויקנה מכשיר אחר שאתה שהמלצת עליו -
אז בשביל מה צריך רשת ??

המהירות ברשת הביתית נמוכה בהרבה מחיבור USB 2.0-ישירות למחשב-ואיזו זאת טרחה גדולה לפרק 3 כבלים מהמכשיר ולחברו למחשב בחדר הסמוך (usb בחזית)- 2 דקות ?!!!

בזמן שאני מעביר את ה-MVIX מהסלון למחשב בחדר הסמוך - אתה אולי העברת באותו זמן ברשת 200K !!-
אם בכלל חיברתברשת את ה-TVIX5000 החדש שיש לך ונמצא בסלון - כי בטח אישתך (כמו שאישתי עושה לי) מונעת ממך להוסיף כבלים בסלון ו/או לקדוח חורים בקירות- אתה חושב שנולדתי אתמול ???

לידיעתך - MVIX5000 מחובר למחשב טוב (שנקנה לפני חודשיים) ב- USB 2.0- מוריד 7 GIGA ב- 4 דקות - אני עשיתי את הבדיקה הזאת אתמול !!!!
אתה יכול לספר לכל חברי האתר איזו רשת ביתית אתה מכיר שהתעבורה בה היא במהירות כזאת או- אפילו חצי ממזה ???-
או אולי המהירות שאתה בדקת את ה- TVIX העגול מחובר ברשת היא יותר גדולה.?
אם אני לא טועה לא בדקת בכלל תעבורה ברשת אל המכשיר -כי לא ציינת את זה במאמר שלך -אלא כתכונה קיימת אך לא מוכחת ונבדקת !!
אם כן - וסליחה מראש אם טעיתי-ספר לצופים באיזו מהירות ???
אז ביננו - רשת - זה לא רלוונטי בכלל ובוודאי לשלם בשביל זה לפחות עוד 500 דולר ( אה שכחתי יש גם חיבור DVI - אבל אין לי פלסמה אז מי צריך !!)

ואתה לא תוכל להגיד שאני "טועה או מטעה" - כי אני בתחום המחשבים עוד לפני שנולדת-וומקצועיות בבדיקות - זאת לא המצאה בלעדית שלך.

אני דורש שתפרסם את תגובתי זאת כלשונה וללא צנזורה - היא שמורה אצלי ככקובץ.

ומכיוון שלא נעים לי להיות בפורום שלך - אני מאד נפגעתי ממהתגובות הבוטות שלך -
ואני פורש מחברות בפורום המוזר הזה !!!!
אין צורך שתגיב בהודעה אלי אני גם לא אראה אתה-אבל תהיה בטוח שאבדוק היטב שפרסמת את תגובתי לפי כל דין וענין -כי תגובתך הקודמת שגררה אותי להגיב אך שאני מגיב -הינה על גבול לשון הרע - וחוסר פרסום תגובתי זאת - כי בידך המפתח והכוח-לא תעבור לסדר היום.

שלום ולא להתראות
עמי

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #6 

amief,
זה לא נגן HD, זה נגן שעושה UPSCALE ל-DVD ו-DIVX.
הוא לא יודע לנגן TS

גיא

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #7 

amief,

צר לי שאתה מרגיש ככה, אין ביננו משהו אישי.

בחיפוז זריז בהודעותיך, מרביתם קשורות בדרך זו או אחרת למוצר הספציפי הזה. ההודעה שלך היא לא פחות ממודעת פרסומת ל-MVIX (גם כזה רלוונטי וגם כשזה לא).

ועכשיו לנקודה הכי חשובה - ה-MVIX לא מכשיר HD... הוא לא בא כתחליף ל-TVIX5000 או ל-Z500. הוא זן אחר של מכשיר.

בכל מקרה, איום על תביעה ועל לשון הרע ממש לא מפחידה אותי.

האתר הוא אתר פרטי ואנחנו יכולים לפרסם מה שאנחנו רוצים ולמחוק מה שאנחנו רוצים. אין לנו כל מחוייבות לפרסם את מה שאתה או כל אחד כותב. קרא את התקנון שהסכמת לו כשנרשמת לאתר.

אני מבקש שתפסיק להשתמש באתר כמודעת פרסום אחת גדולה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

amief,

אתה מפספס נקודה אחת קטנה.
האתר הזה לא דמוקרטי וחופש הביטוי קיים בו כל עוד זה מתאים לי או לעפר.
לא נוח לך עם התגובות שלנו, אתה מוזמן לקפוץ לפורומים אחרים בנושא כמו תפוז, נענע, FRESH וכו' הם בטוח יהיו יותר סבלניים לטעויות/פרסום שלך.

אתה מרחק הקלקה אחת מלהיות מסומן כטרול.
זוהי אזהרה אחרונה בהחלט.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”