קניתי כרטיס מסך ASUS 5770
והוא מחובר דרך המחשב במוד של CLONE למסך המחשב ביציאת ה DVI ולרסיבר הקולנוע הביתי ( דנון 2809 ) ביציאת ה HDMI שלו . יש לי כמה בעיות מעצבנות איתו :
1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול. אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו .
2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של הטלוויזה נשארת מנוטרלת ואחרי אתחול או שתיים זה פתאום מתחיל לעבוד ..
מישוה נתקל בבעיות כאלו ??
נ.ב עדיין לא התחלתי בניסיון לבדוק אם ואיך הוא מעביר את פורמט הסאונד החדשים .
1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול. אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו .
2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של הטלוויזה נשארת מנוטרלת ואחרי אתחול או שתיים זה פתאום מתחיל לעבוד ..
מישוה נתקל בבעיות כאלו ??
נ.ב עדיין לא התחלתי בניסיון לבדוק אם ואיך הוא מעביר את פורמט הסאונד החדשים .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. כשזה קורה תנסה במקום לאתחל את המחשב רק לכבות ולהדליק את הרסיבר מהשלט רחוק שלו, ואז מתבצע Handshake מחדש של ה-HDMI והתקני הקול חוזרים. אצלי זה פותר את הבעייה. זה אמנם לא פתרון מושלם אבל זה עניין של שניות בודדות במקום דקות לסגירה ועלייה של המחשב.
2. לא מכיר את הנושא (אצלי אין חיבור לשני מסכים), אבל אולי שווה לנסות גם כאן כיבוי והדלקה של הרסיבר...
פורמטים חדשים: ראה "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", נספחים 1 ו-2.
2. לא מכיר את הנושא (אצלי אין חיבור לשני מסכים), אבל אולי שווה לנסות גם כאן כיבוי והדלקה של הרסיבר...
פורמטים חדשים: ראה "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", נספחים 1 ו-2.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
קודם כל תודה על התגובה .
כל עד הרסיבר כבוי אין לי בעיה כי הסאונד חוזר למחשב אבל כשאני מדליק את הרסיבר זה לא עוזר , לא ניתן לבחור את ההתקן ברשימה . רק RESTART מחזיר את ההתקן של ATI מחדש . מעבר לזה , אני לא מבין למה אין שום מערכת בקרה GUI להתקני הקול של ה ATI והכל ככיכול נעשה ברקע וללא שליטת המשתמש . בכל כרטיס קול נורמלי יש מערכת ניהול .
בקשר ל 2 מסכים , לא יודע מה להגיד לך , כשהיה לי את הNVIDIA לא היו בעיות כאלו ועברתי לATI רק כי הבנתי שיש בעיות בתמיכה של כרטיסי NVIDIA בנושא ה HDMI 1.3 . בגדול הכרטיס של ASUS עושה עובדה טובה אבל עדיין יש שם באגים מעצבנים .
בקשר ל 2 מסכים , לא יודע מה להגיד לך , כשהיה לי את הNVIDIA לא היו בעיות כאלו ועברתי לATI רק כי הבנתי שיש בעיות בתמיכה של כרטיסי NVIDIA בנושא ה HDMI 1.3 . בגדול הכרטיס של ASUS עושה עובדה טובה אבל עדיין יש שם באגים מעצבנים .
לא מוכן להתקבל למועדון שמקבל אותי בתור חבר ..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ייתכן שכל הבעיות שלך נגרמות בגלל חיבור 2 מסכים, אחד ב-DVI והשני ב-HDMI.
היה באמת נחמד אם ATI היו כותבים כמו שצריך דרייברים התומכים בתצורות כאלו.
נסה לעבוד ללא חיבור למסך מחשב, אלא רק רסיבר, ותראה אם יש עדיין את הבעייה הזו.
היה באמת נחמד אם ATI היו כותבים כמו שצריך דרייברים התומכים בתצורות כאלו.
נסה לעבוד ללא חיבור למסך מחשב, אלא רק רסיבר, ותראה אם יש עדיין את הבעייה הזו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
טוב תודה . חשבתי שהשקעה בכרטיס מסך לא זול לא תביא אחריה את ים הבעיות שאני מכיר מכרטיסים ישנים אבל לצערי זה עדיין כאן בתקווה שמישהו ב ATI יתעורר ויכתוב את התוכנה כמו שצריך ( תנו לי אפשרות להיכנס לתחום ואני אעשה את העבודה כמו שצריך , מבטיח ) .
לא מוכן להתקבל למועדון שמקבל אותי בתור חבר ..