רמקול או משהו בסגנון, חיבור מוזר בייצור ישראלי.
קולנוע ביתי בבסיס, אז לאחרונה מצאתי בזבל כמות לא קטנה של רמקולים אך הצלחתי להציל רמקול גדול ומסיבי ואיכותי בבנייה שלו. עכשיו מניסיון של חמש דקות אין לו כבל שחור אדום שמשתרך לו מאחורה אלא חיבור מוזר שעד עכשיו לא נתקלתי בו. ניסתי לחבר חיבור זכר של 6.3'' P/L אך הוא לא נכנס כי הוא גדול מדי [חיבור זכר], ניסיתי לחבר חיבור זכר 3.5'' P/L, אך הוא קטן מדי. עוד יותר מוזר שיש צורך כנראה לחבר אותו חשמל עם חיבור מוזר, חיבור עגול קו אחד ארוך מאונך ועוד קו קצר מאוד בערך רבע מהגודל של הקו הארוך. משהו בסגנון של:
(,|)
עוד משהו מוזר ברמקול הזה שהוא מיוצר ישראלי אז בכלל זה משהו מטורף!!
אם כתבתי את זה במקום לא נכון בבקשה תפנו אותי למקום הנכון, בתודה מראש לכולם!!
(,|)
עוד משהו מוזר ברמקול הזה שהוא מיוצר ישראלי אז בכלל זה משהו מטורף!!
אם כתבתי את זה במקום לא נכון בבקשה תפנו אותי למקום הנכון, בתודה מראש לכולם!!
עכשיו אני יודע איך קוראים לחיבור החשמלי, חיבור Din יש לזה שם עממי?, במידה וארצה ללכת לקנות את הכבל הזה.
תמונה אין לי אפשרות לצלם כי אני עכשיו בבית אבל אני ירשום את הפרטים ויעלה אותם לפה.
עד עכשיו הכול מסתדר.
רמקול כריזה צבאי [כנראה], חיבור חשמלי Din, רק נותר חיבור אוזניות/כבל אודיו מוזר.
תמונה אין לי אפשרות לצלם כי אני עכשיו בבית אבל אני ירשום את הפרטים ויעלה אותם לפה.
עד עכשיו הכול מסתדר.
רמקול כריזה צבאי [כנראה], חיבור חשמלי Din, רק נותר חיבור אוזניות/כבל אודיו מוזר.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
השם העממי של זה (בפי הטכנאים הוותיקים) זה "קו-נקודה". פעם טכנאי אחד אמר לי ששקוראים לזה גם "קונקטור פיליפס", אבל נראה לי ש"קו-נקודה" יותר מובן ומוכר. בכל מקרה זה חיבור DIN לרמקולים, להבדיל מחיבור DIN למגברים/טייפים/פטיפונים שכולל 5 פינים בצורת קשת (לא תמיד 5, אבל בד"כ). ניתן להשיג קונקטורים כאלה, לעתים ביחד עם הכבל שמחובר מראש. חפש בחנויות לרכיבי אלקטרוניקה, לעתים יש אפילו במחלקות של הום סנטר או אייס. יש כאלה בשפע ב-ebay, אם זה רלוונטי.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
נשמע כמו TT PLUG
ישן מאוד ולא פופולארי 4.4 מ"מ (שימושו היה בעיקר במרכזיות טלפון),
בכל מקרה, את הכל אפשר להחליף במחברים סטנדרטים כמו PL 6.35 או RCA, גם את הכבל החשמל אפשר להחליף לכבל משקפיים רגיל.
ישן מאוד ולא פופולארי 4.4 מ"מ (שימושו היה בעיקר במרכזיות טלפון),
בכל מקרה, את הכל אפשר להחליף במחברים סטנדרטים כמו PL 6.35 או RCA, גם את הכבל החשמל אפשר להחליף לכבל משקפיים רגיל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים