אז מה השתנה מאז: דבר ראשון השתחררתי
שמעתי: paradigm studio 40/60, paradigm monitor 3/7/9,
Canton 107/109 , wharfedale 9.5, B&w 602s3, dahlquist, Jmlab 716/816.
חשוב לציין שהפוקל נשמעו עם הגברה ממש לא מתאימה ולכן איניני מייחס שום חשיבות לשמיעה שלהם ומחר אני מתכוון ללכת לשמוע focal עם הגברה טובה אצל אבי יפה בירושלים.
מה אהבתי: טוב אז הרמקול שנשמע הכי טוב לטעמי היה ה paradigm monitor 9, אהבתי את הסאונד הפתוח והמפורט שלו, לטעמי לא היה חסר לו כמעט שום דבר הגבוהים על הצד הבהיר אך לא בהגזמה, המיד פאנצ'י וצלול והבאס בהחלט מורגש אך לא על חשבון המיד או הטרבל.
מה שאני מבקש זה עוד המלצות לרמקולים בסגנון אם אפשר בבקשה, או לחילופין משהו אחר שאולי אני יאהב, סגנון המוזיקה הוא די מגוון; רוק, הבי מטאל,ווקל ואינסטרומנטלי, ג'אז, אמביאנט וגם טראנס מדי פעם.
חדר: בסביבות 20 מ"ר.
בעקרון ביקרתי בחנויות סטריאו דרום, סינמה פרדיסו וסטריאו סטאר.
אולי לא חשוב לציין אבל בכל זאת סטריאו סטאר החנות המרשימה ביותר מבין השלושה והשירות שניתן היה באמת מדהים. אכזבה קשה מאד מסינמה פרדיסו, נכון שלא היה זה מולי שעזר לי אבל בכל זאת המוכר שכן עזר היה לא מקצועי בלשון המעטה, איניני מעוניין לדבר על כך יותר מידי אבל בואו נסכם את זה בכך שהושמעו לי שילובים של רמקולים עם רסיברים לקולנוע ביתי כאשר אמרתי במפורש שהמערכת מיועדת ל100% מוזיקה, לכשביקשתי לשמוע עם רסיבר סטריאו נאמר לי שזה בלתי אפשרי כי אין להם בחנות