רעשי רקע Denon DHT 390
שלום
קניתי את המערכת הנ"ל לפני שבוע.
היום בעת חיבור כבל דיגיטלי שמתי לב לרעשי רקע המגיעים משני הרמקולים הקדמיים בלבד.
הרעש קיים גם בחיבורים אנלוגים אך בולט יותר בדיגיטלים. הרעש קיים גם כאשר אין כבל מחובר לכניסה.
ניסיתי, לפי חיפושים בגוגל, לנתק את הסאבוופר + לחבר את הרסיבר לשקע משלו. הרעש נשאר.
שינוי עוצמת הקול לא משפיעה על רעש הרקע, אלא אם כן אני עושה mute.
מה ניתן לעשות?
תודה מראש
קניתי את המערכת הנ"ל לפני שבוע.
היום בעת חיבור כבל דיגיטלי שמתי לב לרעשי רקע המגיעים משני הרמקולים הקדמיים בלבד.
הרעש קיים גם בחיבורים אנלוגים אך בולט יותר בדיגיטלים. הרעש קיים גם כאשר אין כבל מחובר לכניסה.
ניסיתי, לפי חיפושים בגוגל, לנתק את הסאבוופר + לחבר את הרסיבר לשקע משלו. הרעש נשאר.
שינוי עוצמת הקול לא משפיעה על רעש הרקע, אלא אם כן אני עושה mute.
מה ניתן לעשות?
תודה מראש
ניסיתי אוזניות כשהרמקולים מחוברים
יש רעש בעוצמות גבוהות באנלוגי בלבד. הווליום משפיע ישירות על הרעש.
בדיגיטלי שומעים רעש רק 65-75 כאשר 75 זה הכי גבוהה
תקלה ברסיבר?
עשיתי בדיקה נוספת. מכיוון שהקדמיים והסנטר זה אותו רמקול בדיוק, גם במראה וגם במפרט החלפתי בין אחד הקדמיים לסנטר והרעש כצפוי עבר לסנטר. כלומר יש בעיה בחיבורים של הקדמיים ברסיבר עצמו?
יש רעש בעוצמות גבוהות באנלוגי בלבד. הווליום משפיע ישירות על הרעש.
בדיגיטלי שומעים רעש רק 65-75 כאשר 75 זה הכי גבוהה
תקלה ברסיבר?
עשיתי בדיקה נוספת. מכיוון שהקדמיים והסנטר זה אותו רמקול בדיוק, גם במראה וגם במפרט החלפתי בין אחד הקדמיים לסנטר והרעש כצפוי עבר לסנטר. כלומר יש בעיה בחיבורים של הקדמיים ברסיבר עצמו?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בתנאי מעבדה יכול להיות שלא שמעו רעש והוא יכול לנבוע מבעית חשמל או זליגה שיש לך בבית.
אם אתה אומר שיש רעש גדול באנלוגי, אז יש בעיה במקור אנלוגי. גם בדיגיטאלי אמרת שיש רעש? דיגיטאלי קואקס או אופטי?
באופטי לא אמור להיות שום רעש. אם יש רעש בקואקס, יש לך זליגה שמשפיעה ישירות על הלסיבר.
תבדוק גם כאשר לא מחובר בארון חשמל שום דבר מלבד הרסיבר ולרסיבר תחבר אוזניות ללא שום רמקולים וללא שום מקור. רעש עבודה תקין של רסיבר הוא מינורי שקשה לשמוע גם על פול ווליאום.
אם אתה אומר שיש רעש גדול באנלוגי, אז יש בעיה במקור אנלוגי. גם בדיגיטאלי אמרת שיש רעש? דיגיטאלי קואקס או אופטי?
באופטי לא אמור להיות שום רעש. אם יש רעש בקואקס, יש לך זליגה שמשפיעה ישירות על הלסיבר.
תבדוק גם כאשר לא מחובר בארון חשמל שום דבר מלבד הרסיבר ולרסיבר תחבר אוזניות ללא שום רמקולים וללא שום מקור. רעש עבודה תקין של רסיבר הוא מינורי שקשה לשמוע גם על פול ווליאום.
יש רעש בכל החיבורים כולל קואסקיאלי ואופטי
משהו אחד שמעניין אותי זה שבחיבור אופטי מPS3 כאשר אני עובר מאפשרות אחת לאחרת בתפריטים אני שומע ביחד עם הקול של מעבר התפריט רעש רקע מוגבר וכחצי שניה-שניה אחרי שהקול עצמו נגמר, הרעש חוזר למצבו הרגיל (החלש יותר).
הרעש בולט יותר בדיגיטלי
אוזניות בדיגיטלי אין רעש בכלל
ובעניין החשמל, גם במעבדה שמעו את הרעש והטכנאי טוען שזה רעש תקין וקיים בכל המגברים הזולים יחסית. למרות שיש לי בבית מגבר אחר באותו טווח מחירים שבו אין את הבעיה הזאת.
משהו אחד שמעניין אותי זה שבחיבור אופטי מPS3 כאשר אני עובר מאפשרות אחת לאחרת בתפריטים אני שומע ביחד עם הקול של מעבר התפריט רעש רקע מוגבר וכחצי שניה-שניה אחרי שהקול עצמו נגמר, הרעש חוזר למצבו הרגיל (החלש יותר).
הרעש בולט יותר בדיגיטלי
אוזניות בדיגיטלי אין רעש בכלל
ובעניין החשמל, גם במעבדה שמעו את הרעש והטכנאי טוען שזה רעש תקין וקיים בכל המגברים הזולים יחסית. למרות שיש לי בבית מגבר אחר באותו טווח מחירים שבו אין את הבעיה הזאת.
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
רגע רגע... אוזניות בדיגיטאלי, אין רעש?
רק האוזניות ושום דבר אחר? ללא רמקולים וללא מקור כניסה?
לאחר שמחברים במצב כזה את הרמקולים הרעש חוזר? תחבר את אותם הרמקולים למגבר אחר, יש רעש?
סיכוי גדול שזו בעיה ביציאת רמקולים של המגבר.
רק האוזניות ושום דבר אחר? ללא רמקולים וללא מקור כניסה?
לאחר שמחברים במצב כזה את הרמקולים הרעש חוזר? תחבר את אותם הרמקולים למגבר אחר, יש רעש?
סיכוי גדול שזו בעיה ביציאת רמקולים של המגבר.
מכוון על דיגיטלי שמחובר למחשב. (וגם בדיגיטלי שלא מחובר לכלום)
הרמקולים והאוזניות מחוברים כאשר שומעים מהאוזניות.
אין רעש חוץ מממש גבוה וגם אז בקושי.
רמקולים אחרים עם אותו מגבר, קיים אותו רעש.
אני אנסה מחר לחבר למגבר של אחי, הוא כרגע לא בבית.
הרמקולים והאוזניות מחוברים כאשר שומעים מהאוזניות.
אין רעש חוץ מממש גבוה וגם אז בקושי.
רמקולים אחרים עם אותו מגבר, קיים אותו רעש.
אני אנסה מחר לחבר למגבר של אחי, הוא כרגע לא בבית.
ברסיבר אחר אותם רמקולים עובדים עם רעש רקע הרבה יותר חלש.
החלפתי לכבלים יותר טובים ואין השפעה על הרעש - אותם כבלים כמו ברסיבר בשני.
עוד שאלה - בדיגיטלי, יש לפעמים מן צליל "פיצוץ" גבוה, בעיקר כשמפעילים משהו במחשב. זה קורה בגלל הכרטיס קול או בגלל הרסיבר?
עוד שאלה - בדיגיטלי, יש לפעמים מן צליל "פיצוץ" גבוה, בעיקר כשמפעילים משהו במחשב. זה קורה בגלל הכרטיס קול או בגלל הרסיבר?
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
ה"פיצוץ" לרוב בגלל המחשב.Lirans כתב:ברסיבר אחר אותם רמקולים עובדים עם רעש רקע הרבה יותר חלש.
עוד שאלה - בדיגיטלי, יש לפעמים מן צליל "פיצוץ" גבוה, בעיקר כשמפעילים משהו במחשב. זה קורה בגלל הכרטיס קול או בגלל הרסיבר?...
אם יש אפשרות לנתק פיזית את האלנמטים ולחבר את הכבל שמגיע מהרסיבר ישירות לטוויטר (ממנו בא הרעש לא?)
יכול להיות שבעיה בקרוסאובר הפנימי של הרמקול (למרות שזה רכיב מאוד אמין בגלל הפשטות שלו)...
תקלות מסוג זה צריך לראות ולשמוע, קשה להגיד מה נגד מה בהתכתבות.
הרעש מגיע מחלקו העליון של הרמקול, שאני מניח ששם זה הטוויטר (לא רואים בגלל הכיסוי)
אם הבעיה הייתה ברמקול אז הייתי שומע את אותו רעש גם ברסיבר השני ושם זה חלש יותר.
גם רמקולים אחרים שמחוברים לרסיבר השני משמיעים רעש חלש מאוד.
בעניין רעש הפיצוץ אפשר לפתור את זה בהגדרות או שחייב להחליף כרטיס?
אם הבעיה הייתה ברמקול אז הייתי שומע את אותו רעש גם ברסיבר השני ושם זה חלש יותר.
גם רמקולים אחרים שמחוברים לרסיבר השני משמיעים רעש חלש מאוד.
בעניין רעש הפיצוץ אפשר לפתור את זה בהגדרות או שחייב להחליף כרטיס?
מלבד הרעש המדובר, האיכות הכללית של המערכת טובה מאוד לדעתי בעיקר בסרטים.
אם אתה משדר לרסיבר ב2 ערוצים יש אפשרות ברסיבר לשים גם מצב של upscale ל5.1.
אם אתה משדר לרסיבר ב5.1 אתה יכול לשים על אפשרות של סטריאו בלבד.
אל תשכח שאם אתה מכוון במחשב 5.1 ומשמיע מוסיקה בסטריאו הרסיבר עדיין יקבל 5.1 פשוט רק ב2 ערוצים יהיה לו קול והשאר יהיו שדר ריק ואז אתה תשמע את המוסיקה/סרט רק מ2 ערוצים + סאב. אבל...יש אפשרות בוינדוס 7(לא יודע מה עם אחרים) של dolby prologic ואז המחשב הופך כל סטריאו ל5.1 ואז אין בעיה במצב שתיארתי.
אם אתה משדר לרסיבר ב2 ערוצים יש אפשרות ברסיבר לשים גם מצב של upscale ל5.1.
אם אתה משדר לרסיבר ב5.1 אתה יכול לשים על אפשרות של סטריאו בלבד.
אל תשכח שאם אתה מכוון במחשב 5.1 ומשמיע מוסיקה בסטריאו הרסיבר עדיין יקבל 5.1 פשוט רק ב2 ערוצים יהיה לו קול והשאר יהיו שדר ריק ואז אתה תשמע את המוסיקה/סרט רק מ2 ערוצים + סאב. אבל...יש אפשרות בוינדוס 7(לא יודע מה עם אחרים) של dolby prologic ואז המחשב הופך כל סטריאו ל5.1 ואז אין בעיה במצב שתיארתי.
יש מצב שתשלח לי לאי מייל את הנייד שלך יהיה לי יותר פשוט לשאול אותך עוד כמה שאלות
[email protected]
תודה
ניסן
[email protected]
תודה
ניסן